תגידו אנשים

תגידו אנשים

זאת רק אני או שעכשיו זה נורא מאאאגניב לגזור את החולצה וללכת עם ניטים? ושפתאום כל פרחה מחוררת את הלשון שלה, וכל ערס לובש חולצה של מטאליקה? WTF?!?!?!?

וסתם כי בא לי

לפי מה שהבנתי בגלריה באתר הרשימי של היהודים זה הכלב של אורית וטום. איזה מותק

אמממממממ צודקות...

אני גרה בקיבוץ אז ניטים אני לא רואה וחולצות גזורות זה ככה עוד משנת ......... אבל אני רואה את זה בעיר אני הולכת ככה כי זה מה שאני אוהבת (שאלו את דודה) ואין לי בעיה שמי שאוהב את זה ילך ככה אבל להפוך את הניטים לשיגעון חולף לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז אני צועקת "הניטים הם שלנו!!!!!!!!!!!" מי מצטרף למחאה?

Miamit

New member
מצטרפת למחאה...

פתאום ללכת עם גרביון קרוע ורשת זה באופנהה ומכנסים צבאיים וחולצות קרועות מה קורה פה...?

l i f a g i r l

New member
גם אני....

באמת די נמאס כבר...שיחזרו לבגדים הקודמים שלהם...שלא יעתיקו

צודקות בהחלט

שמתם לב גם איך לקחו את האופנה הגוטית המשובחת ותוך שניות הפכו את זה לבגדי פרחות? זה נורא! כל החולצות רשת הורודות והשרשראות זהב (?!) על המכנסי עור שלהן... זה איכסה!

Danihell1

New member
חחח.. גם אני חשבתי על זה שמומין

תמיד ערום ואז כשהוא הולך לים הוא לובש בגד ים... באמת מוזר...
אתם צודקים בקשר לזה שפתאום כולם התחילו ללכת עם מכנסיים צבאיים וחולצות גזורות, באמת זה מעצבן... שאנשים יתחילו להיות מקוריים קצת...

אממממממ אני קוראת לכולם להצטרף

אז ככה מהיום חברי פורום היהודים יקרים שלי.... אנחנו נצטרף למחאה שלי!!!!!!!!!! אז ככה די עם הבולשיט הזה של הפאקצות שהולכות עכשיו כי הן חושבות שזה מה שיעשה אותן מגניבות... אז בקיצור מי שאוהב שילך אז מי שלא שיבין טוב טוב טוב..."הניטים הם שלנו!!!!!" אז כל מי שתומך במחאה שלי שיוסיף לחתימה שלו דבר כזה: תבינו טוב טוב טוב כולם "הניטים הם שלנו!!!!!" (מחאת פורום היהודים 365) אהההההההה אנשים??????

הניטים הם שלנו?

למה את אומרת דבר כזה? חבל שאת מגדירה את עצמך...בבקשה אל תגידי לי שאת מאלה שמגדירה את עצמם כפריק/ית וחושבת שניטים זה אחד הסממנים שלהם....כי אני אישית לובשת צמידים של ניטים ואני ממש לא חושבת שאני בנאדם כזה או אחר...חבל. אם הן רוצות להתלבש ככה - תני להן , מה יש? גם ככה זה יעבור מתישהו. לדעתי הגישה שלכם לא נכונה , אבל היי..זו רק דעתי..אנ'לא באה לריב או משו!
שבוע טוב לכולם

AcE666

New member
יש לי שאלה

מה הקטע של להתלונן על "ערסים ופרחות" הם עשו לך משהו? כולנו שונים וכולנו שווים (*פלאש בק* ערוץ הילדים, הרבה ילדים משחקים כדורסל ומגיע איזה אי.טי אחד...) תני להם לעשות מה שהם רוצים, זה באמת מעצבן אותך? אם הם יתחילו לשמוע את המוזיקה שאת אוהבת זה יעצבן אותך? את כבר לא תרגישי יותר "מגניבה"? כאילו, מה הקטע... אני דווקא אשמח אם מישהו אחר שונה ממני יאהב את אותם הדברים שאני אוהב.

בבקשה...

את צודקת לחלוטין : כולנו בני אדם. וברגע שאני רואה (לפחות בסביבה הקרובה שלי) מצדם מן גועל כלפי מי שאני ומה שאני מייצגת, זו תגובתי...

למעלה