המוות של סיריוס. וזה עוד לפני בכלל שהייתי "מאוהבת" בו. (
) המוות שלו היה הכי מרגש. הרבה יותר משל סדריק, או משל דמבלדור. חשבתי אולי לא בכיתי מהמוות של דמבי בגלל שקראתי את השישי חפוז (אקחמאביאקחמ), אבל גם בקריאה שניה המוות שלו לא עשה לי כלום. המוות של דמבי היה הרבה יותר מתון. >< במוות של סיריוס בכיתי. המון. (ואני טיפוס שבוכה אפילו ממנגינה עצובה שמלווה תמונות של ילדים קטנים. או מטיטניק. או סתם מסרט שיש בו כינורות ומישהו מת. אני ריגשי - בחיי)
ברביעי נראה לי שבכיתי כשהארי הביא את הגופה של סדריק להוגוורטס והוא לא הסכים להיפרד ממנה..כולם היו כל כך עצובים בקטע הזה..(מה לעשות אני רגשנית...נראה לי שאפילו בכיתי קצת בסרט..) בחמישי דבר ראשון כשסיריוס מת והארי התקשה להודות בזה...עד שהוא קלט..נורא בכיתי אז...במשרד של דמבי כשהוא מספר להארי הכול והארי יושב עצבני והמום... בשישי...בכיתי טיפה כשהם ישבו במרפאה והקשיבו לפוקס...וכולם היו כל כך עצובים...וגם בלוויה של דמבלדור בכיתי כשהיה כתוב שהארי הסב את מבטו..ובכה...ומייד אחר כך הוא נפרד מג'יני...
ואחרי הספר השישי הייתי עצובה שלושה ימים ולא יכולתי לצחוק...כולם אומרים לי שאני מושפעת...אבל מה לעשות? אני רגשי... אני נורא נורא בכיינית??
כשהארי בא למשרד של דמבלדור בספר החמישי, כל פעם שהוזרכה העובדה שסיריוס מת. כשהארי דיבר עם ניק וכשהארי שבר את הדבר הזה שסיריוס הביא לו במתנה. כשהארי ראה את לונה וריחם עליה ואז הם דיברו. בהלוויה של דמבלדור וכל הקטע הזה אחרי שהוא מת.