תגידו - אבל בדוגרי

תגידו - אבל בדוגרי

בכיתם פעם אחרי סוף של ספר? האמת שאני כן, כמה ימים אחרי החמישי... ואחרי השישי הייתי ככה עוד טרוד מחשבתית הרבה זמן.. לא חשבתי כמעט על שום דבר אחר..

כן...ברור..

אני בכיתי בחמישי ובשישי...מאוד מאוד והייתי ממש עצובה אחר כך... ואני לא זוכרת אם בכיתי אחרי הרביעי..אבל הייתי עצובה ממותו של סדריק כי זה היה המוות הראשון המתואר בסדרה..(חוץ מההורים של הארי...שזה לא קורה בזמן אמת בספר אלא מספרים על זה אחרי כמה שנים...)

black robe

New member
ברור שכן.../images/Emo63.gif

בחמישי, בשני פרקים. ובשישי, בשלושה פרקים או אפילו יותר. פעם כשדמבלדור אומר להארי: "תהרוג אותי!" ושותה את השיקוי. פעם כשדמבלדור מת. פעם כשהארי וסנייפ נלחמים. פעם כשהארי וכל האחרים שומעים את קינת עוף החול. ופעם בלוויה של דמבלדור

black robe

New member
ושכחתי משהו...../images/Emo63.gif

לא רק בהארי פוטר אני בוכה... בכיתי בהרבההה ספרים שאני קוראת. למשל ברומח הדרקון (
למי שלא קרה את דרקוני להבת הקיץ+ דרקונים של ירח נעלם) כשפלד וסילבנושי מתו
ובהרבה אחרים

דנקי

New member
כאילו דה?

במוות של דמבי, קצת דכדוך בשביל הארי כשסיריוס מת, ועוד כל מיני קטעים מרגשים.. אין לי כוח לפרט..

אני בכיתי...

יש לי כמה דוגמאות: 1) אחרי הסוף של מלאכיות מברזל 2) אחרי הסיום של מלון רואנדה 3) בהקדשה של אלואיז מקגרו של הספר ילדת הגבעות "לכל הילדים שהרגישו פעם שהם שונים" ובכלל בהמון קטעים מן הספר( במיוחד שלוקחים את מוקל בתור מוחלפית
) 4) בספר החמישי כמעט בכל קטע כמעט ובמיוחד שסיריוס קיבל את האיתגור הקיומי שלו
5) בסוף של קינת עוף החול בשישי ומנוסת הנסיך בשישי. 6) ברביעי בסוף 7)ב"מר אל, כאן אנה" שזה אחד הספרים העצובים ביותר בעולם.

מה יא

New member
מה כ"כ ברור לכם?../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

זה לא שהיו קטעים מרגשים וסוחטי דמעות.

2 Mיכל

New member
היו.. זה תלוי איך את מסתכלת עליהם.

נגיד כל הקטע במרפאה אחרי שדמבלדור מת היה ממש מרגש וכשהארי היה במשרד של דמבלדור בספר החמישי גם כן.

מה יא

New member
וול, כן...../images/Emo96.gif

לא הסברתי את עצמי טוב, כן היו קטעים מרגשים. זה פשוט לא כל כך ברור [לפחות בעיני] שבוכים, כי הם לא עד כדי כך מרגשים. אני אישית כן בכיתי, גם בחמישי וגם בשישי [ודווקא לא בגלל מה שכולם בכו - בחמישי בגלל איך שהארי צעק ולא האמין, ובשישי בגלל שקלטתי שאין יותר הוגוורטס וקטעים משעשעים וקלילים בשיעורים], אבל אני די רגישה.

noosh

New member
אני חושבת שבכיתי בכל ספר

או לפחות היו לי דמעות בעיניים. טוב, בראשון ובשני לא באמת. הממ. ברביעי ממש בכיתי. ממש. ובחמישי... וואי, כמה בכיתי כשסיריוס מת, אבל אפילו יותר כשהארי היה במשרד של דמבלדור. פשוט תחושבת המועקה הזאת... וגם בשישי. ואני עדיין בוכה, ד"א. אבל לא באמת קשה לגרום לי לבכות.

rikko 13

New member
../images/Emo97.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo97.gif

חברה שלי אמרה לי שיש לי מנעד רגשות של חצי כפית תה בגלל שלא בכיתי שסריוס מת וגם שצחקיתי על דניאל על איך שהוא בוכה על סדריק וכל האולם הסתכל עלי והיא הרביצה לי חחחחחחחחחחחחחח זה היה גדול

מרי15

New member
הרמיוני אמרה את זה לרון

או שאת יודעת וסתם אמרת בציניות

למעלה