תגיבו בבקשה.

king kazabubu

New member
תגיבו בבקשה.

מעולם לא דמיינתי את היום בוא אני אשב לכתוב את המכתב הזה. אף פעם לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה. איפה הכל השתבש? הכרנו לפני 3 שנים. שנינו הגענו לאותה כיתה מבתי ספר שונים. התחלנו את התיכון בלי להכיר זה את זו. בהתחלה די שנאת אותי. אני יודע, אמרת לי את זה. חשבת שאני מתנשא שמנסה להוכיח את עצמו. אבל ככל שהזמן עבר והכרת אותי יותר לעומק גילית שאני איני מתנשא או מנסה להוכיח דבר לאיש. התחלנו לדבר בצורה אינטנסיבית בסביבות ינואר של אותה שנה והכל זז לנו כל כך מהר. כתבנו המון זה לזו. דפים על גבי דפים. מי יודע כמה שיעורים פספסתי כדי להשקיע במכתב מסוגנן לכבודך. וכל זה היה עוד לפני שבכלל ידעתי שאני רוצה משהו איתך. ביום הולדת של דנית הייתה הפעם הראשונה שחשבתי על זה. היית עייפה כל כך והנחת עליי את הראש. זה הרגיש לי כל כך נכון, וכל כך בסדר... שם החלטתי שאני רוצה אותך יותר מכל דבר עלי האדמות. סיפרתי לחבר הכי טוב שלי כמה אני רוצה אותך. והוא הגיב בשמחה גדולה. הוא שמח לראות שאני לא נוטר לו טינה על אותה אחת ששנינו רצינו אך ליבה היה מופנה אליו. למען האמת לא כעסתי אפילו לרגע. זה לא נראה לי נכון לאבד את החברות העמוקה שלנו בגלל ששנינו נדלקנו על אותה בחורה. הוא כל כך שמח בשבילי. באותו יום קסום שבאתי אלייך לא חשבתי שנגיע בכלל למצב שהגענו. ישבנו, דיברנו, צחקנו ולא היה במוחנו בכלל שום רעיון של לדבר על איך אנחנו מרגישים זה כלפי זו. אבל משום מקום הרגע הגיע. ודווקא ממך, לא ציפיתי ממך לעשות את הצעד הראשון. אבל ברגע שנתת לי אור ירוק, אני דהרתי והמשכתי. רציתי אותך וראיתי שיש סיכוי שאת רוצה אותי. אז דיברנו המון, 3 שעות בערך. לאחר טיול ארוך מאוד ברחבי העיר הגענו לספסל שם אמרת לי משפט שנחקק במוחי ולא יעזבני לנצח "אני לא מאמינה שיש לי חבר". לעולם לא אשכח את השעה הזו. במקרה עיני היו על השעון שעל יד שמאל שלי. זה היה החמישי בפברואר שנת 2001 בשעה 20:31:57. שמחתי כל כך. התקופה הראשונה הייתה לא יציבה. עדיין לא הכרנו כל כך טוב ובחצי שנה הראשונה באמת היה לנו רגעים טובים ופחות טובים. אבל התגברנו על הכל. אני זוכר שהכנתי לך את מסיבת ההפתעה לכבוד יום ההולדת שלך. חודש לפני התאריך התחלתי לתכנן כשחברי הטוב ביותר לצידי. ישבנו אצלו בחדר ותכננו מה בדיוק יהיה. איזה אוכל, ואיזו שתייה, וכמה אנשים, ומי יבוא, ומתי וכמה ואיך ולמה.. שעות על גבי שעות. ובאותו יום, אפשר להגיד שהיה כל כך מיוחד. איך לא חשדת בכלום. לא ישנתי לילות לפני אותו יום, דאגתי שהכל יהיה מוכן, התרוצצתי בכל העיר כדי לסיים את ההכנות. הרמתי מליון טלפונים כדי לדאוג שכולם יגיעו בזמן. הכנתי כרזות, פוסטרים, שלטים, בלונים ומה לא?! לימדתי את חברי הטוב ביותר כיצד לנפח בלון עם עוד בלונים וניפחנו אולי 100 בלונים. לפני המסיבה כאבו לי הלחיים, כולי הייתי מלוכלך מטושים שאיתם ציירתי את הכרזות. בכל הבית הזזתי תמונות ורהיטים כדי להסתיר הכל כדי שלא תחשדי בדבר. וכאשר הגעת אליי לא האמנת שהצלחתי להרים כזה דבר בלי שאת, מרכז העניינים של הכיתה, לא תדע על זה... הדברים המשיכו להיות מצוינים גם אחרי יום הולדתך המבורך.

king kazabubu

New member
המשך 2

לא עבר הרבה זמן עד שהתאריך הבא הגיע החמישי בפברואר של 2002. שנה שלמה מלאה לנו. אי אפשר להגיד שהייתי פחות לחוץ. תכננתי יותר, עבדתי יותר קשה כדי להתעלות על עצמי, והצלחתי להכין לך את הערב הכי רומנטיי שאי פעם הצלחתי להכין למישהי. ושוב חברי הטוב ביותר עמד שם לידי. הוא עזר לי להכין לך את הדיסק עם כל השירים שהכי דיברו עלינו. וזה היה הערב הכי מדהים בחיי. רק לראות אותך שמחה עשה לי כל כך טוב. דברים המשיכו על מי מנוחות ביננו. הכל היה מצוין עד שנחשפתי לסדרת טלויזיה מסוימת. הסדרה הזו הייתה מדהימה. היה בה כל מה שאני אוהב בסדרת טלויזיה. התחלתי להוריד אותה באינטרנט והתמכרתי אליה. אבל מעולם לא הזנחתי אותך. אנשים בכיתה חוץ ממני גם התמכרו אליה. כל החברים שלי ראו אותה, כולם. חוץ מהחבר הכי טוב שלי. לא הוא. הוא טען שזו סדרה ילדותית ומטופשת והוא סרב בכל תוקף לראות אותה ולו רק פרק אחד בלבד. הוא לא הסכים לנסות אותה בשום אופן. וכל פעם שדיברנו עליה, הוא החמיץ פנים, צעק שאנחנו כולנו ילדותיים ומתנהגים בצורה מטופשת והוא היה הולך ברעש גדול מאוד. ניסיתי לדבר איתו אבל זה נראה כאילו הוא לא מוכן להקשיב לי. לאט לאט הצעקות שלו עליי שאני ילדותי, מטופש ודביל החלו להמאס עליי. מי מעריך חבר שכל מה שהוא עושה זה להגיד לך כמה מטומטם אתה? בשלב הזה החלטתי שאני מתרחק ממנו. בסך הכל כולנו היינו באותה כיתה. וגם את ראית את התנהגותו ואפילו הסכמת עימי שאני צודק. בחופש הגדול של אותה שנה הוא חטף את ההתקף אפילפסיה שלו. איש לא ידע שהוא בכלל חולה באותה מחלה מפחידה. אבל מסתבר שכן. אני זוכר את היום הזה. ישבתי בבית באינטרנט ואז הודיעו לי שהוא בבית חולים ושהיה לו התקף. בחיים לא נבהלתי כל כך. מיהרתי כל כך לבית החולים וישבתי לידו 3 ימים מהבוקר עד סוף שעות הביקור. הבאתי לו משחקים וממתקים כדי לעודד אותו. השתדלתי לתמוך בו ולהיות לו לחבר הכי טוב. בכלל שכחתי מכל ה"ריב" שהיה לנו. וכאשר יצא מבית החולים אני זה שחזר איתו הבייתה. מאז, תמיד דאגתי לו. לא רציתי להגיע שוב לבית החולים וגם דאגתי שבפעם הבאה שיחטוף התקף הוא יהיה לבד איפשהו. וכאשר ביקש ממני ללוות אותו הבייתה מדי פעם, הייתי עושה זאת מרצוני החופשי ואפילו הצעתי לו את זה כמה פעמים. לא רציתי תמורה חלילה. לא ציפיתי למשהו כזה. עשיתי זאת מדאגה טהורה וזה הכל. והוא הודה לי. הוא אמר לי שהוא מעריך את זה. אבל היחס שלו לא השתנה, עדיין נשארתי אותו מטומטם ילדותי שמבלה את זמנו בצפיה בסדרה לילדים קטנים. ולאט לאט אתה מתחיל להרגיש שאתה נותן את עצמך ומקבל יחס כפוי טובה. זה לא שציפיתי ממנו ללוות אותי לביתי או לדאוג לי. אבל לפחות שירד ממני קצת עם הביקורת. כשזה הגיע למצב שכל מה שאני אומר הפך לילדותי ומטופש נמאס לי. לא רציתי יותר להיות קרוב אליו והחלטתי שאני לא מצלצל יותר לא דואג יותר. באופן לא מפתיע בכלל הוא לא צלצל אליי פעם אחת. לא לשאול לשלומי, ולא לדבר איתי סתם. רק אם הוא היה צריך עזרה במשהו הוא היה שולח הודעה. בטיול השנתי שאלו עם מי אתם רוצים להיות בחדרים. לא רציתי להיות איתו בחדר. נמאס לי מאנשים שמבקרים אותי כל הזמן. הוא לקח את זה בצורה כזו אישית כאילו אני לא רוצה אותו כי הוא לא צופה בסדרה שלי. הוא תפס ממני הבן אדם הכי רדוד בעולם. הוא החל לבכות בכיתה. ואת, אהובתי, היית הראשונה שהלכת אליו. אני לא הייתי בכיתה. אבל את ניגשת ודיברת איתו וניחמת אותו. התחלתם שניכם להתקרב זה לזו ולהיות ידידים טובים כמו שאני והוא היינו. בהתחלה קינאתי נורא. אבל נתתי לך יד חופשית. סמכתי עלייך במאה אחוז. את החברה שלי הרי. ועליו סמכתי גם במאת האחוזים. הוא החבר הכי טוב שלי. אבל משהו בי הרגיש מוזר. אני זוכר את היום שניגשתי לידידה שלי והתערבתי איתה שבין שניכם יהיה משהו. התערבנו על גלידה עם 2 כדורים. אני זוכר שיצאנו לטיול וסיפרתי לך על החששות שלי. את צחקת בפניי ואמרת לי שאין סיכוי שזה יקרה. את אוהבת אותי יותר מכל דבר אמרת. ואת לא אוהבת אותו בכלל. הוא מרגיז אותך מאוד לפעמים, והוא בכלל התכער ממה שהיה פעם. "מקסים שלי, אין לך מה לדאוג. אני תמיד אהיה שלך" ככה אמרת לי. הרגעת אותי. משהו בקול שלך תמיד הרגיע אותי. חגיגות השנתיים קרבו. אבל משהו עדיין הטריד אותי בקשר שהיה לנו. לא הסכמת עדיין שאני אהיה בביתך כשהורייך נמצאים שם. פחדת ממשהו. אני זוכר שהיית מסבירה לי למה. היום אני כבר לא זוכר. אבל בזמנו לא הסכמתי איתך אבל הייתי מוכן לתת לך זמן להתרגל לרעיון. מצאתי לי עבודה, במועדון מסוים. זה היה מועדון רוק מלא באנשים שהחברה קוראת להם פריקים. אבל זה סתם עוד כינוי כמו הערסים. אנשים שאוהבים מוזיקת רוק. כמוני. התחברתי אליהם מהר והתחלתי להסתובב איתם. זה לא שרציתי אותך פחות, או משהו כזה. אבל נהנתי להיות במקום שבו כולם אוהבים את אותה מוזיקה כמו שאני אוהב. והרי את יודעת שטעמנו במוזיקה היה שונה מאוד.

king kazabubu

New member
המשך 3

זה לא שהתנתקתי ממך... פשוט נחשפתי ליותר ממה שהיה לי פעם. לרגע לא חשבתי שהשתנינו ואנו לא מתאימים שוב. אבל את... את התחלת לחשוב ככה. הבעיה החלה כאשר הפסקת לדבר איתי כמעט. לא דיברת איתי על הבעיות שלך בקשר. והיית רגילה איתי לחלוטין. כאילו שום דבר לא קורה... וביננו המצב מצוין כרגיל. אבל מתחת לפני השטח זה לא היה כך נכון? לא באת לדבר איתי. דיברת איתו.. עם הידיד הכי טוב החדש שלך. אותו אחד שהייתי קורא לו החבר הכי טוב שלי בעבר. אין לי מושג מה הלך בינכם. אבל אחרי 25 חודשים שסגרנו ביחד ניגשת אליי לראשונה ואמרת לי. "אני לא אוהבת אותך כמו פעם. אני לא יודעת למה" זה כל כך היה קשה. אבל השתדלתי להיות חזק. זה היה יום לפני פורים השנה. והחלטתי שאני אהיה החבר הכי אוהב שקיים. אני אתן לך הכל כדי שיהיה בסדר... אבל בתוכי הייתי שבור. לא התחפשתי אפילו. אני תמיד מתחפש. ותמיד מוצא את התחפושות הכי מצחיקות ומקוריות. אבל למי בכלל היה מצב רוח? באותו יום החלטנו שאנחנו עושים על האש בערב כל החברה. כרגיל אני עומד על המנגל בעוד כולכם אוכלים ונהנים. אין לי בעיה עם זה אני נהנה. ואת היית חמודה כמו תמיד ודאגת לי כאשר הייתה זו ידי שנצלית על האש. אבל בשלב מסוים נעלמת לך לשעה שלמה. ולא יכולתי שלא לשים לב שנעלמת עם... למחרת, הלכנו שנינו לקניון הזהב. היינו שם כמה שעות כמו שהיינו נוהגים לעשות בעבר. השתדלתי להיות הכי מתוק שאפשר, ונתתי לך לסחוב אותי לכל החנויות שאני שונא. ובסוף הטיול שאלתי אותך האם את מרגישה שיפור. ואת הנדת את ראשך ואמרת לי "לא". הימים החלו להיות קשים יותר. דיברת איתי פחות. התחלת להסתובב איתו יותר. וביום שבת ב22 למרץ כשבאתי אלייך הבנתי שאת רצית זמן לעצמך כדי לעכל את העובדה שנפרדים. ואני סתם הייתי עיוור. וצדקתי, אחרי שנתיים חודש שבועיים ושלושה ימים אמרת לי שאת רוצה להפרד, ושזה סופי. כששאלתי לסיבת הפרידה אמרת את המשפט מחץ שלך. "אני כבר לא אוהבת אותך יותר" זה היה כל כך קשה. אבל ידעתי שאני אוכל להתגבר עם החברים הנכונים שלי יהיו לצידי. ניסיתי להבין איפה טעיתי?! מה עשיתי לא נכון? איך יכול להיות שאחרי שנתיים מפסיקים לאהוב פשוט... ואז התחלתי לחבר נקודות. בכל פעם שמשהו לא הסתדר, הוספתי מילה אחת כדי לסדר את הכל מבחינה הגיונית. את שמו של חברי הטוב ביותר. הוא תמיד היה שם. כאילו ארב לי . אני זוכר שהוא בא לדבר איתי ולהסביר לי שלא הוא זה שהפריד ביננו. הוא רצה לעזור לנו. אבל עם זאת הוא גם הודה בפניי שהיו לו רגשות אלייך חודש לפני הפרידה. כשהבנתי ששניכם צועדים בדרך להיות יחד התמוטטתי. לאט לאט זה הגיע אליי. לא, אין לך מושג כמה זה כואב. לא, גם אתה אינך יודע כאב מה הוא. שניכם כיום יחד, כועסים על כך שאני גרמתי לשניכם להראות מאוד רע בעיני החברה וכולם היום תוקעים בכם מבטים שאומרים:" את כל כך זנותית, ואתה... אתה הרבה יותר גרוע מזה...." אבל לא אני באתי אליהם ואמרתי להם. למען האמת לא סיפרתי שום דבר. הייתי עסוק בליפול. ליפול מהמקום הכי טוב בעולם לבור הכי עמוק בעולם. עד היום כשאני יושב וחושב לאחור כל מה שאני רואה זה כאב. אני כיום מפחד מאהבה, ולא רוצה בה. אני לא רוצה להתאהב שוב וליפול שוב. אני בקושי סומך על אנשים... אפילו אם אלו החברים הכי טובים שלי. אני לא בנוי כרגע לקשר רציני. אני לא יודע אם בכלל נשאר לי כח לזה. אני כל כך מבולבל ולא מבין מה קרה?! אני רוצה שתדעי שפגעת בי. אני רוצה שתביני למה איני יכול להסתכל עלייך יותר. ואני רוצה שאתה תבין למה אני כועס עליך. אבל כנראה שלעולם לא תבינו.... אני מקווה שאני אתקבל לעתודה, ואעבור לחיפה. לעולם לא אראה אתכם יותר ולא תראו אותי אף פעם. זהו, זה היה המכתב שלי. העול האישי שמטריד את מוחי כבר כמעט חצי שנה. השאלה שלי אליכם פורום, לשלוח אותו?

פייייי....

לשלוח אותו? לא יודעת, הוא קשה ועמוס וחושפני, והכי כנה שיש, השאלה היא מה תשיג מזה? מה יצא לך מהשיתוף שלהם ברגשות שלך? מה אתה רוצה להשיג בזה? או יותר נכון, מה אתה רוצה שתהיה תגובתם? ואם היא לא תהיה כמו שאתה רוצה? כמה זה יכביד עליך ? הם עשו משהו שהוא מכוער, ופוגע, אני באופן אישי הייתי מעדיפה לנסות ולהמשיך הלאה בחיי. אני בטוחה שהם יודעים שהם פגעו בך. והחיים לפעמים לא תמיד הוגנים... ולפעמים גם החברים הכי טובים פוגעים בנו. אלו הם משחקי הלב... אני חושבת שלחשוף את הכאב והרגישות והפגיעות בפני מישהו שעלול לפגוע בך שנית זה מיותר, ועושה הרושם שהם לא הכתובת המבינה והתומכת שלה אתה זקוק. מקווה בשבילך שתוכל להמשיך הלאה, ואולי אפילו לסלוח, ולמצוא אהבה וחברים חדשים.

BloodyRose

New member
אלוהים יודע כמה פעמים קראתי את זה

גם פה, על דפי הפורום, גם ב ICQ וגם בפורומים אחרים. כמו שצלילונית כתבה, אתה חושב שאתה תשיג משהו אם אכן תשלח להם את המכתב הזה? הם הרי יודעים שהם פגעו בך, הם מודעים לזה, המכתב לא יחדש להם דבר. אתה חושב שבכל זאת מן הראוי לשלוח להם את זה? אני יודעת שבשביל להתקדם הלאה צריך לסגור מעגלים מן העבר, ואם אתה מרגיש שתוכל לסגור את המעגל הזה בחייך רק ע"י שליחת המכתב - תעשה את זה. אבל אם אתה חושב שהדבר לא תצמח מכך שום תועלת - אל תעשה זאת. תשאיר את כל הסיפור המכוער הזה מאחורייך ותעבור הלאה. תפסיק לדשדש מאחורה, תפוס את עצמך בידיים, ותנסה להתגבר. בנוסף לזה, מה אתה רוצה להשיג אם אכן המכתב ישלח? אתה רוצה התנצלות? אתה רוצה שהם יפרדו? איך אתה רוצה שהם יגיבו..? אני לא חושבת שתצמח תועלת אם אכן תשלח את המכתב, אבל אם אתה מרגיש מן צורך לעשות את זה - לך על זה... בהצלחה, ותמיד פה בשבילך BloodyRose

ה מוזה

New member
לשלוח או לא לשלוח ?......

שאלה קשה ... והיחידי שיש לו את התשובה זה אתה אני חושבת שבתוך תוכך אתה יודע שהמכתב הזה לא ישנה את שנעשה , לא ישיב לאחור את הגלגל אהבת ונתת מכל הלב ..הענקת מתוך רצון חופשי ולא על מנת לקבל ככה זו אהבה טהורה ותהא זו שתדע להעריך אהבה שכזו אם תשלח את המכתב האם תרגיש טוב יותר ? תמצא הקלה ? .. או שאולי כבר מצאת את ההקלה בעצם כתיבת המכתב .. הרבה מכתבים לא נשלחים , הם מילאו את תפקידם בעצם זה שנכתבו יש מכתבים שנשלחים והם כשליח הפותח דלת לא עדיף שאת הדלת הזו תשאיר סגורה ? כשדלת נסגרת אחת אחרת נפתחת ..רק שלעיתים אנחנו כל כך מתמקדים בזו הסגורה שכלל לא רואים שיש דרך ודלת חדשה .. מאחלת לך דלת של אהבה שאינה מאכזבת שאינה מרסקת כי אם מקום בו תוכל לתת את ולקבל באותה המידה ...
ברוך הבא למכתב ... מקווה שעזרנו ולו במעט

למעלה