תגובות בבקשה

צו צאנג

New member
יש לך רעיונות ועיצובים מאוד יפים,

אבל הצביעה לא משהו....... חסר לך הצללה.........

Rivendell

New member
תודה, ושאלה!

אני יודעת לגבי הצביעה, זה תמיד היה הצד החלש שלי. האמת שהקבצים שמוים אצלי ב BMP וזה נרא הרבה יותר טוב אבל הם גדולים מדי להעלות לכאן ככה... יש לך עצה? אם אני שומאת כ GIF זה פשוט מעוות את כל הצבעים וחוץ מהלהצליל בקצוות של הבגד, שאת זה אני עושה עם 2 שכבות, מה עוד אפשר? תודההההההה אשמח לכל עצה נוספת :)

CrazyBitch

New member
קודם כל../images/Emo26.gif

השיער נורא יפה! זה די נדיר לראות מישהי חדשה שתפסה את עניין השיער (אני עדיין נורא נורא גרועה בזה...) אז קבלי ח"ח רק על השיער... תגווני קצת בצבעים, הם נורא דומים בכולם... בכל אופן- אחת חדשה שלא הצלחתי לפרסם אתמול משום מה... מפחידה הא?

Rivendell

New member
תודה, איזה חמודה! :)

פשוט עשיתי מהסתכלות על דוליז אחרות... הדולי שלך מצויינת, דכאונית קצת אבל .. האמת שאפפם לא עשיתי דוליז אבל אני כבר שנים מתעסקת לי להנאתי בגרפיקה ממוחשבת, אז כנראה שמשם זה מגיע. שאלה לי.. בנות כמה הבנות פה בערך? יש לי הרגשה שאני הזקנה בחבורה, אבל מילא :) ריוונדל

צו צאנג

New member
הנה דוגמה לצביעה של השמלה.....

ועוד משהו, הכל מאוד יפה וחבל שמפת הסיביות נהרסה לך!!!! יש לך כישרון- תשתמשי בו!

CrazyBitch

New member
את משתמשת בפיינט

או בתכנה אחרת???? אני בת 15 כמעט 16 דרך אגב...

Rivendell

New member
כן...

יש תוכנה יותר מומלצת? אני דווקא מחבבת את הצייר, זה מחזיר אותי לילדות :)) אני בת 20.5.... זקנה בלה! :) ריוונדל

TimBuck2

New member
בלי קשר למה יותר מומלץ

(כי אין לי מושג) פשוט הקווים שלך נראים כל כך דקים בהשוואה לעובי של הבייס... מביהנ למה אני מתכוונת?

CrazyBitch

New member
שוב פעם פרסמתי עם הניק של אחותי

נמאאאאס כבר! אני רק מסיימת איזו דולי (מפרסמת) והולכת לישון, העייפות משפיעה עלי...

כי היא הגדילה את הבייס עצמו......

ואז ציירה עליו, לא בעזרת זכוכית המגדלת......

CrazyBitch

New member
אווו...

יפה יפה... בכל אופן- כמו שהבטחתי---> דולייתי! לילה טוף! (הדולי מימין חדשה, השמאלית פחות)

BliNky

New member
יש לך רעיונות יפים וכישרון חבוי...

אבל כדי לך לעשות הצללה אני מצרפת לך פלטת צבעים
וכדי לך להשתמש בה....

למעלה