תגובות בבקשה

Dracos Love

New member
רשימת הדברים הלא-בסדרים: (../images/Emo18.gif)

ההצללה
השמירה
ה.. טוב, לא הכי אהבתי את הבגדים. הם יותר מדי.. אמממ.. איך לומר את זה בעדינות? הם עשו לי להקיא מרב שהם היו בהירים ותינוקיים ובריטני-ספירסים ומתוקים כמו דייסת שיבולת שועל חמימה ומתוקה. הבנת..?
הרמיוניDanger - לכודה ביוזר של אחותה

Rivendell

New member
אז הנה אחת שבטח תהיה לטעמך..

בלקרית :)) תודה על שאר העצות

your-destiny...

New member
ווי...

לא חשבתי שתיהיה עוד מישהי בפורום בשעה כזאת... אז תגידי - מה את עושה ערה ועל המחשב בשעה כזאת?

your-destiny...

New member
אני...

לא הצלחתי להירדם מרוב כאבים... אני הולכת לקחת עכשיו כדורים ולנסות לישון קצת אז...לילה טוב!

Black Cat15

New member
את לא הבנת!!!

את הגדלת את הדולי עצמה בצייר בשביל לצייר... את צריכה ללחוץ על הזכוכית מגדלת פי 8 ורק אז לצייר, ובסוף להקטין לגודל המקורי. ככה היא תראה נורמלית, ולא מעוותת כמו עכשיו.

Rivendell

New member
אני צכה הסבר :))

אם אני אצייר עליה כמו שהיא היא תהיה פיצפונת, הן קטנות... כאילו, אין בעיה, זכוכית מגדלת אבל אחרי זה היא תהיה פיצית! לצייר כמו שהיא ואז להגדיל עם הבגדים אולי? ריוונדל

Black Cat15

New member
המממ...

ברור שהרבה יותר נוח לצייר כשהיא גדולה, פשוט זה הורס את האיכות והפיקסלים. (ואת הקטע שהן נראות הרבה יותר טוב כשהן קטנות.) הכוונה היא לצייר את הכל בהגדלה של פי 8 בצייר, ואח"כ להקטין לגודל המקורי. רק עם הזכוכית מגדלת, לא לגעת בקווים שמסביב לדולי, כי בהגדלה שכזאת את הורסת את האיכות ואי אפשר להחזיר לגודל המקורי. קאפיש?

Rivendell

New member
כן, אבל

הבסיס הוא קטנטן, אז אחרי שאטני מסיימת לצייר זה יוצא פיצי ואי אפשר לעשותע ם זה כלום :) אז מה עושים? למצוא בייסים גדולים, להגדיל אחרי שכבר ציירתי הכל? זה קטן קטן, אי אפשר לפרסם את זה ככה

Black Cat15

New member
אבל זו הכוונה בדולי!

לא שמת לב שכל השאר מפרסמות דוליז שגם הן פיציות!? הכוונה היא לפרסם דוליז שיהיה קטנות, ולא רואים את כל ההתעסקות שלך בגוונים, וככה זה יוצא הכי יפה. אחרי שאת מציירת הכל (אחרי ההגדלה כפול 8 בזכוכית מגדלת) את מקטינה ואז שומרת ומפרסמת. זו המטרה, לייק דה.

Rivendell

New member
נעשה נסיון...

ננסה על בייס ונראה איזה גודל זה יוצא פה..

binba!

New member
יאאאאאא עורניתההה../images/Emo99.gif

דולי שלך??? איזה מושלמת!!!

binba!

New member
אההה...לא ידעתי../images/Emo12.gif

אז מיכל
היא מדהימה! מה אתן אומרות על זאת?

Black Cat15

New member
אכן.

פשוט לא היה לי כוח להתחיל לבחור דוליז אז סתם זרקתי את הדולי הראשונה שראיתי.

Black Cat15

New member
אבל זו הכוונה בדולי!

לא שמת לב שכל השאר מפרסמות דוליז שגם הן פיציות!? הכוונה היא לפרסם דוליז שיהיה קטנות, ולא רואים את כל ההתעסקות שלך בגוונים, וככה זה יוצא הכי יפה. אחרי שאת מציירת הכל (אחרי ההגדלה כפול 8 בזכוכית מגדלת) את מקטינה ואז שומרת ומפרסמת. זו המטרה, לייק דה.

למעלה