תגובה לכולכםן !!

zataomm

New member
חייך אכלת אותה ../images/Emo22.gif

האמת זה נראה לי הפעם הראשונה שאני מתעצבן באופן וירטואלי אך השחצנות שלך עברה כל גבול, לא מעניינים אותנו כל השגותיך אי שם בגולה ולאיזה תובנות הגעת בעודך הוזה מאיזו פטריה ושרוי בין רגליו של יצור שלא החלטת אם הוא גבר או אשה. לא כל הזיוני שכל שלך ולא ה- 900Cc שלך לא יעשו רושם על אף אחד מהמינים. על חסכים רגשיים וגופניים שום כיסוי לא יחפה. אתה מזכיר לי איזה חבר שלי שחזר מאשראם בהודו (או לחילופין מאיזה סמינר חזרה בתשובה) והוא רגוע וטוב לב כי הוא כבר יודע את האמת, הוא יצא מהמערה, ובא להראות את האור לתושביה. אז בלשון שלא משתמעת לשני פנים: אתה מוזמן להתיישב עמנו, לנסות להתאקלם, ימצא חן בעיניך התנהגות הנייטיבס השאר, לא מוצא חן בעיניך, לך לשלום. רק תפסיק עם השחצנות הארגונטית הזו ותמחק את החיוך הדבילי הזה מהפרצוף שלך. שנה טובה יחזקאל נ.ב. חתיכת שחצן מתנשא, אתה חיב לראות את הסרט, כן הסרט, הטאו של סטיב, רק כדי להבין למה התכוונתי. דביל!! ועוד נ.ב. בבקשה אל תטרח לענות לי.

ראסטה

New member
תגובה ל ZATAOMM או-כיצד להירגע....

יקירי להלן ההוראות: 1 שים במערכת של ה200$ שלך דיסק עם צלילי ים, או לחילופין,קולות של דולפינים. 2 התפשט ולבש אט אט שרוואל פישתן לבן. 3 חשוב על ה"ילד הקטן שבך" ונסה ליצור עימו קשר ע"י מנטרות של הגננת שולי 4 נשום עמוק ותחזיק בבטן, ועתה הפלץ בחינניות לכל עבר. 5 תאמר לעצמך אני לא לבד בעולם אבל..אני לא אשם. 6 קבל החלטות משמעותיות כמו: להתפטר מעבודת הדוורות שלקחת כהשלמת הכנסה. 7 אל תחכה להארה היא פשוט...תבוא אליך -ככל הנראה הטראומות שעברת עדיין לא עשו ת´עבודה. 8 אל תחשוב שאתה מזיין פשוט תזיין. 9 דש להורים ושנה טובה. אוהב אותך כי אתה האיש הכי מצחיק בצ´אט מבלי שאתה בכלל מתכוון...
JAH BLESS נ.ב. לצערי\ך\כם אחזור רק לאחר החג...אבל תמשיכו ככה.

highlander

New member
תגובה לראסטה ..(כדאי לקרוא) ../images/Emo18.gif

ראסטה קודם כל אם בקובץ דברת על עמנואל קנט אז אומרים "קנטיאני" ולא "קאנטי" דבר שני אתה ממש רחוק מלאפשר לעצמך לקרוא לעצמך jha שמשמעו אלוהים. יקירי אתה מדבר כמו זקנה פולניה משועממת, המחפשת לקדוח לכולנו חור במח! אם תקרא קצת ניטשה תבין שכל הסיפור שלך זועק חולשה, ומסכנות הנעטפת בשיח הלקוח מתוך "אבן שושן". אם הייתה מפסיק להשתמש במילים שלך בתור מגננות היית פשוט מגיע למסקנה המתבקשת! א ת ה ל א מ ת א י ם לפ ו ר ו ם הזה !!!!!!!!!!!! לפורום הזה הלך משלו אם לא מתאים תלך! תתחיל להבין חלק מלהיות רוכב זה לדבר על זה וגם על שטויות ! מה אכפת לך זה הקטע ואתה לא בו לך ! גם אני לא הרבה זמן בפורום והייתי במפגש ! זה הקטע לז**ן את המח על זה וכן להשפריץ טסטסטורון !!!! כי זה כבר הפך לדבר עברה להיות גבר (מתנצל בפניכן) . ועוד דבר חשוב החוצפה שלך עברה כל גבול שאמרת שלאנשים אין פה הבנה אלה כללית - הפורום הזה מלא באנשים עם המון ידע ונכונות לעזור. ולסיכום --- לך ! highlander

Miss Mor

New member
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב

אבל עכשיו זה עבר כל גבול!!! באיזה זכות אתה אומר לו ללכת? זה הפורום האישי שלך? זכותו להיות פה, ולומר כל מה שהוא רוצה ומה שהוא מרגיש לזה נועד הפורום. ואולי עכשיו אני אגיד לך ללכת כי מה שאמרת לא מצא חן בעיניי? Miss Mor שלא מבינה למה הויכוח המטופש הזה... כולם מוזמנים

zataomm

New member
תחי ותיקת הפורום ../images/Emo65.gif

וברצינות, כל הויכוח הזה מוכיח כי ראסטה טועה ויש כאן מגוון דעות ואנשים, וכמו בכל מקום יש כאלה שנשמעים יותר ויש כאלה שנשמעים פחות אבל כולם ברוכים והמקום פתוח לכוווווווולם. נ.ב. אפרופו אנשים שנשמעים יותר, מה עם השדון?

Ryan

New member
הויכוח נסב סביב השאלה

עד כמה כדאי להפליץ כדי להעניש אנשים שאפם סתום?

אולי זה אני.אבל אני לא מבינה מה ../images/Emo2.gif

הקטע.. התשובות שקיבלת ראסטה היו מאוד חביבות.. קצת צוחקים אז מה? קח את זה בקלות...

TShavit

New member
ראסטה, אתה טועה בגדול!

קו נטוי (Slash( בשפה העברית הוא כזה: / ולא כזה \! הירידה מימין לשמאל מסמלת, על-פי ניטשה, מצב דו-משמעי או אף רב משמעי או שמא דו-שימושי, ולעומת זאת סופוקלס גרס כי הירידה משמאל לימין שמורה לציון ספריות במחשבים וכו´ וכיו"ב וגו´.

ראסטה

New member
תגובה ל tshavit

לדעתי בכלל סימני שאלה עפ"י וולטר הם מצב חדרתי מקובע...ובכלל טקסטורת השילשול של שופנהאאור היה יותר שווה מזו של ראסל...

Great Blue

New member
ת´אמת - קראתי את הקובץ שצרפת

הגעתי לשורה ה-11 והפסקתי ! גדול עליי אחי. אנא אופנען טמבל לא מפותח וחוץ ממחשבים לא יודע כלום בטח שלו לפענח מילות צופן מנופחות ומלוקקות , אהא קליל. שתהיה לך שנה טובה וזהירה לבי אנשים שינפחו לך ת´שכל בפורום ההכי טוב , כיפי , חותך שיש

RaananC

New member
גמרתם על האיש

לחברי הפורום אני חושב שהבחור הבין את מה שניסיתם להעביר לו וע"פ תגובותיכם יהיה לו קשה לחזור לכאן. ולראסטה אני עקבתי אחרי הפורום 8 חודשים עד שהפכתי מצופה סביל לפעיל, בזמן הזה למדתי שלמרות שהפורום נראה כמאין חברה סגורה הוא תמיד שמח לקבל חדשים ותמיד נכון לעזור/לענות מעל דפי הרשת לכל בעיה או שאלה שצצה. אז בתקווה שלא לקחת את ההערות קשה מדי שנה טובה ולהתראות שוב מעל דפי הפורום.

Ryan

New member
אם הדבר יאה לך

בבקשה המנע מציון ביטויים השנויים במחלוקת, היות והם גורמים לי לבעיות עיכול קשות. דמיון מחזה בו עשרות גברים נוטפי גריז מתיזים את תמצית גבריותם הסמיכה על אדם זה או אחר בהחלט לא גורמת לי להרגשה נוחה במיוחד. RYAN, שמצדד במקרים מסויימים בדיפלומטיות.

ראסטה

New member
תגובה לgeart blue

מתוקי עלה והצלח .... אגב אני אוהב\ת אנשים פשוטים שלא יודעים לקרוא בשפת האם שלהם אלא עושים להטים ב C ו C++ ושאר ירקות.... אגב זה שתארת את עצמך כ"מבין במחשבים" זה אומר שאתה איש היי טק ששוה "לבנות עליו" כי החלום האולטמטיבי שלי זה להתחתן עם איש מחשבים"פשוט" ושיהיו לנו שתי ג´יפים בחנייה +אופנוע ולא סתם איזה טיפי אינדיאני בחולות קסריה, הפרוזאק יגיע בגיל 40 סע מהר ובזהירות RASTA FARY

Great Blue

New member
אחי\תי אני נשוי ומצפה לאופנוען\ית

בקרוב... אבל כן... אני שווה

Easy_Rider

New member
../images/Emo75.gif ברכה מיוחדת לרסטה ../images/Emo75.gif

שתהיה לך שנה טובה. קרא בבקשה את ברכת השנה טובה שכתב טל ואת כל התגובות לה. (תביאו את הממחטות, יש לי דמעה בקצה העין...) אולי כך תבין מה זה הפורום הזה. עד כמה הוא מיוחד. עד כמה האנשים כאן שותפים לדרך מסויימת שהיא מעבר למסך ה- 17/19/21 אינץ´ שמולך כרגע. עד כמה אנחנו אוהבים לצחוק ביחד, לבכות ביחד, לשתף אחד את השני גם במזל טוב ליום ההולדת וגם במזל טוב להחלפת האופנוע. שאל את ערבה כמה מבקרים זרמו לחדרה בבית החולים לאחר התאונה. שאל את בילבי כמה המלצות היא קיבלה כשחיפשה את האופנוע הראשון. שאל את אלפרד כמה הזמנות הוא קיבל לכוס בירה ... (מה קורה עם זה באמת ???). אלו הם אנחנו. אתה מוזמן לעזוב או להישאר. רק תשתדל לזרום, אחי. בגובה פני הים, לא למעלה למעלה ... (התערובת דלילה בגובה, זה פוגע ביחס ישיר בהספק המנוע ... או המח ... או ... לא משנה, נסחפתי...) אני מבטיח שתהנה, אולי לא תסכים עם הכל, אבל תלמד לקבל את כולם. בברכת שנה טובה, איזי נ.ב. טל, הקטע עם הצמיג הקדמי ... אופס ... נפלט לי ... sorry ...

למעלה