תגובה לכולכםן !!

stilgur LTD

New member
אין ראסטה ואין עונה ?

היכול להיות שטעיתי ? (and i could be worng) האם לבוא "בטובות" לא משחק ? האם רק פרובוקציות אכן ביקשת ? האם בוזבזו מילותיהם של "הכל עובר חביבי" לריק ?

Fat Cat

New member
my take on the situation

during the last couple of weeks i´ve been a silent member in this forum, enjoying the motorcycle talk and learning a lot. but ever since this dude got here he´s pissing me off.. so here is what i have to say to you the great and mighty "rasta" (who in my opinion is no more than what i like to call a ´poser´, no offence, which is pecisely why he chose this medium and not another) - when someone has something, what he doesn´t have is the need to prove this to the world. and since you´ve been so eager to show your inteligence i have said this in the most direct way possible while trying not to diss you. to the members of the forum i say - silence in the face of stupidity is the mark of wisdom so keep disscussing motorcycles everyone.

ראסטה

New member
תגובה לSTILGUR LTD ואולי גם לכולכם

אפתח בברכה ג´מייקאית אמיתית לך ולמענך: RESPECT IN ALL ASPECTS SILASI SON MAY JAH LIGH RISE & SHINE U 4EVERֱ יקירי אתה היחידי שגרמת לי להתעניין בדמות מעבר לוירטואליה ו...DONT TAKE WORNG
אבל מסתבר שאדם שמגיע ואומר את דעתו אזי המיין סטרים מתאחד וכדי ל"האיר לו את הדרך" מגרשו\מנתחו\וכו´ וכו´ וכל זה כדי להצדיק את דעתו הראשונית שהובאה במכתב "ההוא"...
ממש נבואה שמגשימה את עצמה. אשמח לדבר איתך בכל נושא שהוא כמו שאשמח לעשות את זה עם אחרים אבל אני מגיבלאחרים בהתאם לרמת התגובה מעין "ברומא התנהג כ.." אולי זה בגלל חוסר נסיון או נימוס יתר ואולי זה בגלל שבאמת הצחוק שהם גורמים לי מהנה אותי יותר מכפי שאני מוכן להודות אז אני פשוט מזין אותם
אני חוזר ביום חמישי הקרוב ואשמח לדבר איתך כאן.... IRIE RASTA

אלון DRZ

New member
תגובתי הרישמית ../images/Emo31.gif

ראסטה, מכיוון שלא היה בהודעתי שמץ של פגיעה בך או בכוונותך, אין בכוונתי להגיב על מה שכתבת. פשוט לא שווה תגובה. הכל אצלך בראש !!!! בהצלחה... אלון. (ולא ארז)

ראסטה

New member
תגובה לאלון DRZ

אינני מבין כיצד או באיזו אינטונציה קראת את תגובתי הקודמת לך....אם חשת\דמיינת\הבנת\הסקת שניפגעתי אז אתה טועה ובגדול. כמו שאמרתי הלוך וחזור אני מדבר ממקום נקי . אגב...סתם תכניס אותי לעינינים כאן...כאומרים שזה "לא שווה תגובה" ולמרות זאת מגיבים...זה אומרים שאוהבים אותי או שסתם אין חיבור בין הכוונות למילים -כמו שטענתי בתגובתי ה"מדוברת". סע בזהירות JAH BLESS

silicon

New member
קראתי בעיון, והרי תגובתי:

ראשית, אני לא משחיזה, פשוט כי אני רק שנה על ה ER שלי, ולא מתכוונת להתגרות בספורטיביות שלי, שעלולה להיות פרצי אגו ודאווין חסר כל הגיון, בשלב צעיר זה של חיי. שנית, אני משוגעת על אופנועים. חולה. דפוקה בראש. וכו´... אך עם זאת- לא ממש מעניין אותי לעשות מעין "בליינד דייט" עם משוגע אחר כמוני (שכן מן הידוע שלא תמיד שני משוגעים יחד זה דבר טוב...). מה רצית? לקבל מייל בסגנון: אני יפה, בעלת חוש הומור, ומתה על צוללנים ואופנוענים? לא נראה לי שתמצא את זה כאן. אולי היית צריך לפנות לפורום פנויים פנויות. שלישית, ההזמנה ליום חמישי בערב היתה מאהבת מרדכי, ויתר על כן- אין כאן אף שנאת המן בנושא כזה. ולבסוף: אם היית מגיע, היית מקבל הכרה אישית עם אנשים (ונשים) שנכחו (אפילו שתיים מאיתנו חיפשו אותך שם), ואולי היית מוצא אנשים נחמדים, כמו שכבר אמרתי. אין לזה כל קשר לעובדה שבטח יש לך עוד חברים בחיים, סתם נחמד להכיר גם חדשים, לא? טוס נמוך בזהירות, תהיה בריא, ושנה טובה. אה... ובהצלחה בחיפושיך.

ראסטה

New member
תגובה לסיליקון

בנוגע לפיסקה הראשונה שלך בהודעת התגובה..אם תקראי אותה שוב תראי שלמעשה הוכחת את כל מה שאמרתי בנסיון שלך לקרוא את מחשבתי +הוספת הפרטים עלייך(כמו סוג האופנוע שלך והתחביבים שלך וכו´) שכפי שאת העדת על עצמך לא אמורים לעניין אותי היות ואת "לא בקטע" בקיצור פרדוקס על פרדוקס..אבל כה לחי!! תחי השיטחיות והנסיונות להיות ה"אורי גלר" הוירטואלי\ת הראשון\ה. בנוגע לפסקאות האחרות אז שוב- תודה אבל לא תודה. זה קשה לקרוא מבלי להכנס לספקולציות את ההיטלים\השלכות רבים מאיתנו עושים טנטטיבית ואני כמו שאמרתי-מבין את זה. לא טענתי בכל מכבתי שאני לא מעוניין להשתתף במיפגשים כי "יש לי מספיק חברים" זו מסקנה שאת ועוד כמה הגעתם אליה לבד. את הסיבה כנראה שלא ממש טרחת לקרוא היות והיתמקדת בתגובה יותר מאשר במניע. סעי בזהירות.

ראסטה - להלן תגובת הדגלן

קראתי את מה שכתבת, דיפדפתי אחורה לנסות ולהבין את השתלשלות הארועים ולא ממש הבנתי. מה לעשות - כנראה שאני מוגבל. לעניין - המיוחד בפורום הזה (לדעתי האישית) הוא שרוב המשתתפים בו באו מאהבת האופנועים. אני לא נתקלתי באינטריגות ושאר המילים המקבילות בהן השתמשת. יש כמה "נשמות טובות" המעונינות לסכסך, ללכלך ולהשמיץ (ראה ערך שורו, חגב וכו´). רוב החברים מתעלמים / מוקיעים אותם. אנחנו (בשם החברים) כן פתוחים לביקורת אך מבקשים שתהיה בונה ולא ילדותית וזולה. בוא ותתקרב. מי יודע - אולי ימצא חן בעינך. תן בגז ותישמר מבנינים גבוהים..

ראסטה

New member
תגובה לfungas+קוליVFR+גישת הדגלן

אין לי הרבה מה לומר לכם חבריא חוץ מאשר נהנתי....בחיי שזה היה כמו לפתוח מצערת עד הסוף בהילוך שישי בהיי וויי בבאדן באדן שבגרמניה. אהבתי את ההסברים את התמיכה והכי חשוב..את הביקורת שנמתחה בצורה כל כך אמיתית ונטולת פוזות כאלה או אחרות. בקיצ קץ אחים שלי..... אל תשתנו. וסעו הכי מהר והכי משוגע שרק אפשר...אבל עם 8 עיניים פקוחות ודרוכות. JAH RASTAFARY

קוליVFR

New member
ראסטה, אתה מפספס ובגדול ../images/Emo70.gif

כמו כולם, חזרתי להודעתך ההיא, וקראתי שוב. אין לי מושג איך הגעת למסקנות אליהן הגעת ידידי סך הכל נוצר שם ויכוח קטן ביננו לבין עצמנו הנוגע להתייחסות להודעות המגיעות מבחור או בחורה. לא אכנס לזה עכשיו כי זה היה מיותר שם וגם מיותר פה.. בכל הנוגע אלייך, אתה חייב להבין דבר אחד פשוט פורום זו מדיה וירטואלית וכמו שאמרת יפה מאד קשה מאד להביע במדיה זו את ההרגשות ואת המסרים כמו ב - 4 עיניים... לא פעם קורה שאנשים מאבדים את כושר הציניות שלהם או מבינים דברים בהיפוכם... אני באופן אישי מוצא את עצמי לא פעם מתנצל... כי "פגעתי"... שים לב, אני מדבר על אנשים מאד מאד וותיקים ושנונים שמבלים פה המון ובכל זאת, לא תמיד.... בקיצור, חלאס חרטות, זה לא הקטע של אנשי הפורום ובטח לא שלך, תזיז את עצמך, תבוא למפגש, תכיר אותנו אף אחד לא דורש ממך שום דבר מיוחד, בין אם לרכב בקבוצה או לצאת לבלות עם כולם...אין תנאי קבלה פה..... יש צעירים, יש מבוגרים, יש אופנועים מופרעים ויש קטנועים קטנים לא מעניין אף אחד מאיפה באת ולאן אתה הולך... המגוון פה הוא כל כך גדול וכולם מסתדרים מצויין ! המכתב שלך היה מרשים, מנוסח להפליא, אבל לא בכיוון, מצטער. תתעלה קצת על עצמך, תצטרף לדיונים ולא תצטער. ואולי...גם תמצא את המשוגעת לרכיבות יחדיו... מי יודע. בהצלחה.

alfred

New member
ראסטה יקר, ללא שמץ של ציניות.......

דווקא הפורום הזה הוא הדבר האחרון עליו אפשר להחיל איזשהו סוג של אפליה, וזו בדיוק גם הסיבה שאלפרד, בעצמו חסיד קטן מאוד של "מדיה נטולת אינטונציות" כדבריך, מבלה כאן לא מעט מזמנו.קצת מוזר לנתח "מערכות יחסים" הנבנות כאן בפורום, משום שכל המדיה הזו אמורפית מיסודה, ובכל זאת, קיימים כאן, כמו בכל פורום בעל גרעין משתתפים קבוע, יחסים שאפשר רק לקנא בהם ב"חיים האמיתיים". נכון, כל אחד בוחר מי ומה הוא רוצה להיות, והעניין המשותף רק הופך למסקרן יותר, ככל שמעמיקות (והפעם ללא שום מרכאות) מערכות היחסים כאן. אתה יכול לבחור אם להישאר "חבר לעט" ווירטואלי (כמו אלפרד למשל), או באמת ובתמים למצוא מערכות יחסים חמות וכנות, ללא הבדלי גזע, מין ודת. שווה לנסות. פתח דף חדש ותזרום.

אלפרד - מסכים עם כל מילה ומוסיף

צא מהארון אלפרד!! תבוא ותציג את עצמך. הבגדים מתקמטים כשחיים בארון!!

alfred

New member
אלפרד אוהב את הארון שלו...........

חם לו ואפלולי קצת, ונעים לו ורטוב כזה, קצת דביק. אז למה לצאת, מה מחכה לו בחוץ?

alfred

New member
אחת ../images/Emo35.gif אתה בטח צוחק...

אלפרד צריך הרבה יותר מזה...

chargol_moshbat

New member
גם החרגול laughומייד מוסיף

מבחינתו של החרגול נקנו משטחי אותה לף בלונד...שיהיה. ללא קשר ליציאה כזו או אחרת מהארון. החרגול מקבל את הסוס הזקן גם בבגדי הרכיבה המקומטים מהארון.

alfred

New member
ב-רא-ו-ן חרגול, ב-ר-א-ו-ן. לא בלונד

האורך אוהב בלונדיניות, לא אלפרד...

לאלפרד - קח את זה אישי..... ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo72.gif

אם אתה מחזיק מעצמך חזק בבירות........ יש לנו על מה לדבר.... אתה יודע.....גרוזינים ו...... נסה אותי. com.ביז´ו ד"ר לשטח ולעוד מספר דברים

למעלה