תגובה לכולכםן !!

ראסטה

New member
תגובה לכולכם\ן !!

חז"לנו\חלזוננו (מחק\י את המיותר) אמרו כי "מאותו עומק שדברים יוצאים לשם הם נכנסים"- אז תקראו בבקשה את הקובץ בעיון אמיתי בבקשה..

fungas

New member
RASTA MAN ../images/Emo61.gif

קראתי את הקובץ שלך, ואכן היו כמה מילים שקצת גדולות עליי
. עם חלק מהדברים אני מסכים, עם חלק קצת פחות. צדקת לגבי הקושי במדיה ללא אינטונציות ולמרות שעלית על הנקודה, נפלת כקורבן לה. בהחלט לקחת ברצינות יתרה את חלק מהדברים שנאמרו, וגם אם בהמון דברים אתה צודק, חבל שניפגעת כ"כ (או שזה רק נדמה לי...) נכון יש לפורום נימה אישית ומבחוץ הוא יכול ליצור רושם של קליקה סגורה, אבל באמת שאין כאן שום דבר אישי. חלק מהקסם כאן הוא הנגישות וההיכרות השיטחית בילבד עם הנפשות הפועלות. אם הייתי מכיר את כולם כאן על בוריים ממיפגשים אישיים אז הקשר על המחשב היה מאבד כל ערך, אבל בצורה הכי פשוטה:זה פשוט מגניב לי ככה. זה מגניב גם את השאר ובגלל זה הם כאן. אנחנו לא עד כדי כך מגובשים בכדי ליצור חזית מאוחדת כנגד מישהו זה או אחר. תן לנו לשחק בוירטואליות, לעשות הצגות לעצמנו ולאחרים, להשתטות מדי פעם וגם לעזור כשצריך. אם הבנת את הלך העיניינים אז, אני לפחות, אשמח לקרוא אותך בינינו. אם לא מתאים אז סבבה. רק תן כמה שיותר גז על הפיירבלייד- בשביל זה הוא שם.

סקניה

New member
ראסטי....

להודעה המקורית לא הגבתי, אך לזו אני חש צורך שכן להגיב. בא נתחיל בעניין הזה שאתה לא תיכנס לכאן יותר כי נפגעת ו\או התאכזבת ובלה בלה...אז ראסטי,חמודי, ההפסד כולו שלך! אולי גם אנו מפסידים כאן דיעה אחרת לדיונים,אבל עד היום הסתדרנו יופי בלעדיה.המופסד העיקרי כאן ,הוא אתה.אם אתה אופנוען שאוהב לדבר על עולם האופנועים בלי לעורר פיהוקים מהצד של השומע, כאן זה המקום הטוב ביותר ברשת לעשות זאת. בעניין ההודעה המקורית וזו שבאה אחריה: מילים גבוהות ומרשימות...יופי, אז אתה גם יודע לדבר במילים גבוהות.אבל ניתוח האופי שעשית לאלון היה כל-כך מצוץ מהאצבע ולא קשור לכלום שכל הרושם הטוב בפתיחת מכתבך ירד לטמיון.אז טרחתי לגשת שוב להודעתך המקורית כדי לראות במה העניין.ואתה יודע מה? הרגזת אותי. זרקת לחלל האויר הודעה של ילד מתלהב שאתמול קנו לו GPZ וישר הוא הולך לקרוע את אבן-גבירול בהרכבה עם מזוכסטית תורנית,ואתה מצפה שיגיבו בצורה בוגרת? הפורום הוא פורום אופנועים,פורום הכריות זה לא כאן.נראה לך שבפורום צלילה אני אשאיר הודעת מכירה לזוג מגפיים? ונניח שההצדקה היתה חיפוש אופנוענית או משוגעת אחרת לדבר,גם אז ישנן דרכים מעודנות ובוגרות יותר להשאיר הודעה שכזו.(אולי כמה מילים "גבוהות" יעשו את העבודה). כן,כולנו מנערים את הז..ן ומנגבים את הת..ת אבל כולנו עושים את זה בדרכים שונות.יש ששורטים ויש שמלטפים. בתחילת דרכי הוירטואלית למדתי כלל חשוב.תיצפות. קודם כדאי לראות לאן נושבת הרוח ומה בכלל הלך-הרוחות בפורום\צ´אט אליו הגעתי ורק אח"כ נתערב. אתה הגעת לפורום האופנועים המכובד בישראל שמכבד את יושביו.אתה יותר ממוזמן להצטרף ליושביו.אבל בא נלמד להכיר זה את זה (או זו) בדרכים נעימות יותר וילדותיות פחות.יש לי הרגשה ששני הצדדים ירויחו.

ראסטה

New member
תגובה לסקניה..

כדי לחסוך במילים אפנה אותך לתגובתי לסיליקון בנוגע ל"ניתוח" של תגובתי, שנית אני מניח שזהו ממש חטא בל יעבור לחפש כאן מישהי\י כדי להיפגש איתה הרי שזה פורום אופנוענים "בלבד" ומיפגשים אישיים זה הס מלהזכיר...משום מה מבלי להיות מעורה כמוך כאן..חוששני שאתה מתכסה בעלה תאנה קטן מאוד...אבל לו יהי. שנית אני מציע גם לך וגם לסיליקון לפתוח מילון ולשנן את פירוש המילה פטרנליזם...ואולי טוב יותר משינון...נסו לדעת\ללמוד מדוע אנשים נעשים כאלה. ותודה על שתי השורות האחרונות. סע בעקבות השמש.

סקניה

New member
ניצחת-לך יש יותר גדול.

אחד הכייפים הגדולים שלי כאן הוא האפשרות לשוחח עם חבר´ה בלי להצטרך מילון.זהו המקום שלי להירגע ולהשתתף באהבות "אסורות" משותפות(דו"ג) ,ולא מקום להתנצחויות ו\או מלחמות\תחרויות אורך ו\או טוסטסטרון.אז ניצחת-לך יש יותר גדול. אני מניח שאתה שש ללמדינו את פירוש המילה גם בלי שניפתח מילון.ואתה יודע מה?אני רוצה להחכים.אולי פירוש המילה שונה מהפירוש שאני חושב שאני יודע.כי לפי מה שאני יודע, אין לה שום קשר למאורעות הפורום בימים האחרונים,וזה מבלי להיות מעורה בפורום במידה שאתה חושב. אז ניצחת-לך יש יותר גדול. זה עדיין לא אומר שאתה יותר צודק. ואני חושב שזה המקום לסיים דיון שארך מעבר לצריך על הודעה שמעוררת רושם ראשוני מטעה, או שמא שוב אני טועה?אז בא נירגע,נישען לאחור ונזרום.. לעולם בעיקבות השמש,לעולם בעיקבות האור. סע ברכה ,סברה ושתילה,סנטה מריה...

ראסטה

New member
תגובה לסקניה

כמה יפה שמבקום באמת לברר את פירוש המילה כדי לדעת מהי ואולי..סתם אולי לדעת למה התכוונתי אתה בחרת להיפגע ולהגיב תגובה ששוב רק מוכיחה את מה שכתבתי לך. ואגב אני "משתתף בפורום" וזה מבחירה שלי ולא כי אני רוצה לשנות את העולם שלך\ם אלא כי זה חדש וגם גם קצת מעניין למרות התגובות החמות והלוהטות שאני מקבל....זה יפה לראות ששטויות של איש שלא מבין כלום בפורום מעוררות כאלה גלים זה אומר משהו עליך\ם יותר מאשר עלי... ואגב ידידי עברית זו שפת האם שלך. ואני לא כל כך מרגיש צורך להתנצל על זה שלעיתים אני משתמש בשפה גבוה אלא כפי שהסברתי זה "פאק" שלי כשאני כותב.. ואגב ידידי מטפורות מיניות בפרט בכל הקשור לשמוליק {ובפרט בקונוטציה של מריבות] אומרות משהו לגבי התפישה שלך.... לא יודע מה איתך אני מרוצה עם הגודל שלי הקטנטן שלי-אבל חן חן על החיזוק הפסיכוסקסולוגי...עלה והצלח. סע בזהירות ותפסיק לשאוב את העולם התרבותי שלך ממגזין "לאישה" עד אז.. שא ברכה וחדווה ותקווה וגם את סיליקון. כי קטן...יש לך. JAH BLESS

TheFinalCut

New member
הצלחה גדולה, וכישלון גדול

כל הכבוד, הצלחת לשחק אותה חכם במשך תריסר הודעות - כל הכבוד, כישרון של ממש. אבל בכל זאת, תתחבא בפינה, כי זה לא עובד. יופי חכמולוג, אז עשית פסיכומטרי לאחרונה ואתה זוכר כמה מילים גדולות, ממש כל הכבוד. פשוט להעריץ אותך. באת ואמרת כמה דברים, לא רמזת, אף אחד פה לא פוליטיקאי ולא מחפש במילותיך משמעויות שלא הוכנסו ע"י המשורר, אף אחד לא מפרש יותר מדי את מה שכתבת, כי למה להתאמץ? כל רושם שנוצר עליך נוצר בידייך בלבד, ואתה אחראי לו באופן בלעדי, לאף אחד פה אין אינטרס להמציא לך דמות ידועה לשמצה. אז להתחכם ולהתחבא מאחורי מילים גדולות שאני לא בטוח שאתה יודע מה המשמעות האמיתית של חצי מהן, לא כל כך מצליח להוציא אותך מהבוץ שהכנסת את עצמך אליו בעזרת אותן מילים, עם קצת פחות נפיחות ´פואטית´. כל ההשמצות חסרות הבסיס שהטחת בחברי הפורום מגוחכות בדיוק כמו הטענות שלך על הפירושים שהם "עשו" לדבריך. בקיצור - Get over yourself, שנה טובה, חג שמח.

ראסטה

New member
תגובה ל THEFINALCUT

ראשית ברצוני להודות לך על תגובה משעשעת ורפקלטיבית במיוחד, שנית זה מדהים לראות את הפרדוקסליות המתודית שלך לאורך כל התגובה שהרי...אתה "עלית" על מניעי משמע אתה "יודע" למה אני משתמש במילים גבוהות אתה יודע מה אני רוצה להציג כאן, והכי חשוב אתה יודע ומכיר את אשיותי טוב ממני ואף ממליץ לי בחום ל"התעלות על עצמי". אני מניח כי אם תקרא את התגובה שלך בצורה שבה קראת את תגובתי תמצא בדיוק את מה שטענתי מלכתחילה שטחיות פטרנלסטיות והכי חשוב ויסודי "יוהרת הבורות" שמלווה כל משפט וטענה שטענת. ויקירי "רושם" נוצר ע"י אנשים ו"הבנתם" את האנשים שמסביבם. ת´אמת לכבוד הוא לי שלמרות כל הצהרותי בדבר המקום ה"נקי" ממנו אני מדבר [וכן בדבר ה"התנצלות" שטרחתי להתנצל על זה שאני מעז ,שומו שמיים, לכתוב מילים גבוהות כי זו שפת כתיבתי] כל זה פשוט היוה אקפט פיגמליון שאתה רק חלק ממנו.... אני מתעלה על עצמי לכן אני נשאר איפה שהייתי. אני ממליץ לך לעלות על עצמך....אולי תראה את ההרים ולא צל הרים כהרים. התגובה שלך מלאה ניחושים הסקות שבבסיסם מונחת השטחיות ויוהרת הבורות כמו שטענתי קודם....אבל משום מה דווקא אנשים כמוך משעשעים אותי יותר מכל. לכן אם יצא לך לעלות פעם למקום גבוה...אזי אנא תחזור חזרה לביצה הביתית שלך חבל לי לפספס הומור טוב... JAH BLESS נ.ב. אהמממ פסיכמוטרי עשיתי לפני 11 שנים...

TheFinalCut

New member
אני שמח שאתה משועשע

הבה נסכם את זה ככה, עד כה הדבר היחיד שהוכחת, זה לא שאתה ב"איזשהו מקום נעלה" כפי שאתה בטח סבור שאתה מעל לאנשים איתם אתה "דן" כאן, זה בהחלט לא שאתה חכם במיוחד (למרות שהצמדת לעצמך לקסיקון רחב אופציות), ויותר מכל - לא הוכחת בגרות יתרה; אלא רק דבר אחד - יומרנות ושחצנות (כן כן, מצדך), עם קורטוב קשקשנות (קורטוב? לשון המעטה). אגב, "Get Over yourself" זה בהחלט לא בקשה ממך להתעלות על עצמך, אלא להתגבר על עצמך....... והתרגום הסלקטיבי שבחרת לתרגם את המונח החופשי הזה, הוא ההוכחה הטובה ביותר לכל מה שאתה מנסה להכחיש, למרות שאף אחד לא טען את זה כלפיך.

ראסטה

New member
תגובה ל THE FINAL CUT

חן חן שוב לאורי גלר הוירטואלי התורן...
ואם יותר לי רק לקבל הסבר על ההבדל המשמעותי בין -להתעלות על עצמך -לבין-להתגבר על עצמך...
JAH BLESS

TheFinalCut

New member
אם אתה לא יודע בעצמך,

אני בטח לא הולך לספר לך הרי לך "אתגר" שיתאים לרמתך האינטלקטואלית הכבירה בהצלחה!

ראסטה

New member
תגובה לTHE FINAL CUT

מצטער אבל...אני חושב....אני חושש ש...אתה ריטואל קונספטואלי מושבע. או כפי שאתה אוהב לשמוע את זה: אתה מזיין את השכל וחוזר על אותם דברים תוך סיקול מילים במקרה הרע ובמקרה הטוב אתה משנה את המילים..אבל אתה חמוד! בחיי. אולי תחדש לי דני? וחלאס כבר עם ה"עוגה עוגדה עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום , לשבת לקום! לשבת לקום! " לשבת פיינל לשבת! JAH BLESS

TheFinalCut

New member
חחחחח, הרגזתי אותו....... (!)

ראסטה חמוד, אל תתרגש...... אין צורך לנבל את הפה, עד כה התנהגת ממש יפה זה רק אני אחרי הכל - מר עוגה בוגה, החמוד! (תודה על המחמאה, גם אני חושב שאתה חמוד.... בוא נהיה חברים!) רצית ניתוח אופי? קבל: 1. אתה זיין גרוע (ומתוסכל - וזו הסיבה היחידה שקנית CBR900) 2. יש לך בעיות חברתיות קשות, מספיק כדי שתצטרך להעזר בשירותים וירטואלים כדי לחפש לך "משוגעות לדבר", בעזרת קבצי DOC ש"באים עמוק מבפנים". 3. אתה חובב פסיכולוגיה בגרוש מושבע, ויודע לצטט לא מעט ממשנותיהם של הידועים (לא הגדולים, דגש- הידועים) שבהוגים בתחום, וניתוחיך מגיעים בהתאם. 4. אתה אוסף כמויות אדירות של ידע לא חיוני כדי לנסות להרשים בעזרתו אנשים שונים, ולשפוך אותו עליהם ללא שום זיקה להקשר השיחה. 5. סעיף 4 לא עובד, עוד סיבה לתסכול. 6. אתה בטוח לחלוטין שאתה מיוחד, "נעלה", על אנשים אחרים, ושכל פשוטי העם שמסביב פשוט לא מבינים את גדולתך, בו בזמן שאתה מלא רגשי נחיתות בעקבות סעיפים 1 ו 2. הכל בחברות, אחי..... ! --->
<---

ראסטה

New member
תגובה ל THE FINAL CUT

קודם כל תסביר לי מה זה "חחחחחח" ? האם זה יענו צחוק כדי להראות שאתה פגוע אך--הלב עדיין פועם הגוויה המדממת שלך?
. אח"כ נדון בניתוח המדהים שעשית לאופיי הוירטואלי והמציאותי. כי זה ממש מדאיג אותי.... אגב אתה מכיר את הפתגם הכלבים נובחים והשיירה עוברת?
אתה חמוד אתגעגע אליך ואל ההיטלים שלך במשך החג..מבטיח לחזור מהר בשביל ההצגה הכי טובה בנט
JAH BLESS נ.ב. מעניין אותי מה זה הוגים ידועים וגדולים ומי לעזאזל קובע את הגדלות מול הידוענות או היידעוניות
)) תסביר לי גם את זה בוביק
אבל כאמור אענה רק עוד כמה ימים.

סקניה

New member
תגיד, אתה רציני?

ה"פאק" הזה,של לדבר גבוהה גבוהה בלי להבין את משמעות רצף המילים שכתבת ובלי להבין את משמעות ההודעה שעליה אתה מגיב, יוצרות כנראה איזה בילבול אצלך.את המטאפורות המיניות אתה הצגת לראשונה,ואתה מטיח בי את האשם על "ניתוח פסיכוסקסולוגי"??אתה כבר יודע מאיפה אני שואב את העולם התרבותי שלי("מגזין לאישה") ואיך אני מנגב את הת..ת. אז אתה מתפלא שאני מתרגז?אולי תשב 5 דקות ותקרא שוב את ההודעה שלי,אח"כ קח עוד 5 דקות (אם זה קשה לך ,קח 10) ורק אז תגיב.את פירוש המילה אני יודע (אי אפשר לנדק) אבל את ההקשר שלה לתוכן לא הבנתי.במילים פשוטות יותר,אני לא יכול לכתוב.ואתה?אז אנא במטוטא ממך,אם כבר אתה מגיב,אני מבקש, תגיב לתוכן שאתה קורא ולא לתוכן שאתה חושב שקראת או לתוכן שאתה רוצה לקרא.כי ההתנשאות הזו שלך (וזה לא רק מילים גבוהות) עברה כבר לפני שתי הודעות את גבול הטעם הטוב. זהו, להודעה הבאה שלך ,אני יותר לא מגיב.אני מאמין שהבנת.לעורר סערות בכוס תה כל אחד יכול,להרגיע אותן,לא. סע לשלום,רק סע כבר...

ראסטה

New member
סקניה אל תקרא את התגובה הזו!

ואם תקרא לפחות אל תגיב כפי שהבטחת
המטפורות המיניות שלך נאמרו על הכותרת שת התגובה האינלגנטית אינטלקטואלית הקודמת שלך שנשאה את הכותרת המלומדת "יש לך יותר גדול.." אני מניח שהתכוונת לגודל האבטיח שקניתי לכבוד החג...ועל כך סליחתי....אתה מבין? לעיתים אני "קופץ במסקנותי" אוקיי כמאמר פרויד: לעיתים גם סיגר [או אבטיח..] הוא רק אבטיח..". ואגב פתאום נהיית רציני?! לאחר כל ההטפה הקודמת על קלילות פתיחות וכו´...אז אם פגעתי ולו במעט אני מנתצל כי זא ממש לא כוונתי אתה פשוט מצחיק אותי, ואל נא תיפגע זו מחמאה אמיתית וכנה. רק הייה אתה! JAH BLESS נ.ב. אם כבר בחרת להשתמש במילים גבוהות אז יקירי כותבים "במטותא" ולא "במטוטא"...חג שמייח ואינשאללה שתיסע כמו שאני נוסע!

stilgur LTD

New member
הודעה לראסטה מן...

ראסטה יקירי, אני יושב וקורא את העובר על המסך במשך היום/יומיים/שלושה... יקירי אני אינני חריף במילים הכתובות ואני בטח שלא שופט לכאן או לכאן אבל ... בוא, שב איתנו בניחותא ובנועם אנחנו אנשים טובים הבנו את עניין השפה, הדיפלומטיה, השנינויות והידע הפסיכולוגי... קטונתי ! הבא יחדיו נעבור לשלב הבא ותהיה רע מן המנין אצלנו בשמחה גדולה. תחשוב על היכולת המילוליות והעשירות בתגובות שלך ושל העונים לך ותתעל את זה לכיוון האופנועים. יכול להיות מאוד טוב לדעתי (and i could be worng) ואני לא מאמין במה שכתבתי בסוגריים ! אם בשער יש אורח, שנחת מעבר ים, מה נגיש לו לאורח, בבואו משם... טנא ירוק, פרח לבן, יין אדום, פת במלח... זה מה שיש, שב איתנו כאן בברכת שנה טובה ומאושרת, האוסטרי הכתום !

למעלה