תגובה לכולכםן !!

chargol_moshbat

New member
ידידי האלוף,למיטב זכרוני

העדפת האלפרד קודם כל לכוס שכזו , ובתוכה ב-ר-א-ו-ן...לא מוותר החרגול: "בלונד" (עגת הבארמנים המקובלים על החרגול) להלן אותה כוס אהובה על האלפרד(למיטב זכרונו החבוט של החרגול):
"....דומה אפילו בצבע..."- אלפרד צפה החרגול בהבלחתו של הקולרגול והפניית תשומת ליבו (הרחב יש לציין), להמצאות כדורו של הקוגלו...במגרשו. אלופי הגרוזיני,הקולרגול נגוז?!

chargol_moshbat

New member
ידידי האלוף,למיטב זכרוני

העדפת האלפרד קודם כל לכוס שכזו , ובתוכה ב-ר-א-ו-ן...לא מוותר החרגול: "בלונד" (עגת הבארמנים המקובלים על החרגול) להלן אותה כוס אהובה על האלפרד(למיטב זכרונו החבוט של החרגול):
"....דומה אפילו בצבע..."- אלפרד צפה החרגול בהבלחתו של הקולרגול והפניית תשומת ליבו (הרחב יש לציין), להמצאות כדורו של הקוגלו...במגרשו. אלופי הגרוזיני,הקולרגול נגוז?!

ראסטה

New member
תגובה לאלפרד..

ב א מ ת ששמחתי לקרוא אותך! אבל לזורם אתה יודע...זה לא בהכרח לקבל את השקפת הפורום שלך\ם , למעשה לזרום לדעתי זה לזרום עם עצמך...נקודה. ו.."כשם שפרצופיהם שונים כך גם דעותיהם". JAH BLESS BROTHER

לדעתי טעית קצת ..

הניתוחים שלך היו קצת מוטעים , וגם התגובות שלך לאנשים שרצו בסה"כ להסביר פנים .. אבל כנראה שלא היה צורך כי אתה ראסטה יודע יותר טוב מה טוב בשבילך . זכותך לבחור להישאר או לעזוב .. העיקר שיהיה לך טוב (יצא לי חרוז) בילבי שלא מילאה את תפקידה כדיילת הפורום

Easy_Rider

New member
תגובה לרסטה בעקבות התגובות !

יייייאאאאאאאלללללללללההההההההה !!!!!!! רוצה - תישאר. לא רוצה - חלאס עם הניתוחים הפסיכואנליטיים שלך ... זה פורום אופנועים, רוצה לדבר על אופנועים - תישאר. רוצה לבלבל את המח - חפש פורום אחר. המלצה אישית, אל תהיה כבד, זה לא עושה רושם על אף אחד. כמו שסקניה אמר, אם לא תישאר כאן ההפסד כולו שלך, הפורום ימשיך לתפקד. נכון, הפורום הזה מאופיין בזה שהאנשים מכירים גם פנים אל פנים. מי שרוצה להצטרף מוזמן, ומי שרוצה להישאר וירטואלי - זכותו המלאה. תעשה את החושבים שלך, אבל תשתדל לחסוך מאיתנו את כל הקשקשת מסביב. אם החלטת להישאר - WELCOME
אם החלטת לא לכתוב כאן יותר - חיים טובים ונעימים, שנה טובה מכל הלב, סע בזהירות ותן בגזיות

Ryan

New member
ראסטה

Been there, done that בדיוק כמוך. ניתוח אופן התנהגותם של אנשים, נכון, אמיתי והגיוני ככל שזה יהיה- הוא מיותר. ולמה? משום שאף אחד לא ישנה התנהגותו/תפיסתו עקב מספר מילותיו של פלצן זה או אחר (והיי, אני מגדיר גם את עצמי ורבים מיקיריי הנוהגים להתפלסף=להפליץ בכל הזדמנות העולה בדרכם כפלצנים). אינני מתכוון לפגוע, אבל עתים ובאמת חסרה רגישות לחברי הפורום. עתים ובאמת חלקים ממנו מחזיקים בישבנם, ממש כאילו ידם הודבקה לאחוריהם בסוג חדיש של דבק מטוסים. אז מה? אז לא נחיה? לא נדבר? נתנתק? זו הדרך הכי קלה, אבל גם הכי כואבת. ולא רק בהקשר ישיר לפורום הזה, אלא לחיים בכלל. תלמד למי תוכל להתקרב (יש פה גם אחלה חבר´ה) וממי עדיף לך להתעלם כי אחרי הכל, אין משמעות לאדם שלא מסוגל לתפקד עם ידיו (ע"ע עניין הדבק) באופן תקין. אני אישית מוצא עצמי מופרה (ולא כל כך מפרה, האמת) מהפורום על אף הסתייגותי מאופן התבטאותם של חלקים ממנו (וגם זה- לא בעקביות, אלא פה ושם- כולנו, מבלי משים, אומרים דברים פוגעים לעתים). בקיצור: מעצבנים אותך? שים זין. חביבים עליך? תהיה חביב בחזרה. אבל אל תנסה לשנות. גדולים וטובים ממך נכשלו בכך.

ראסטה

New member
תגובה ל easy rider

כמה יפה שטרחת לפרוש בפני את האפשרויות העומדות לרשותי....תודה. JAH BLESS

highlander

New member
תגובה לראסטה ..(כדאי לקרוא) ../images/Emo18.gif

ראסטה קודם כל אם בקובץ דברת על עמנואל קנט אז אומרים "קנטיאני" ולא "קאנטי" דבר שני אתה ממש רחוק מלאפשר לעצמך לקרוא לעצמך jha שמשמעו אלוהים. יקירי אתה מדבר כמו זקנה פולניה משועממת, המחפשת לקדוח לכולנו חור במח! אם תקרא קצת ניטשה תבין שכל הסיפור שלך זועק חולשה, ומסכנות הנעטפת בשיח הלקוח מתוך "אבן שושן". אם הייתה מפסיק להשתמש במילים שלך בתור מגננות היית פשוט מגיע למסקנה המתבקשת! א ת ה ל א מ ת א י ם לפ ו ר ו ם הזה !!!!!!!!!!!! לפורום הזה הלך משלו אם לא מתאים תלך! תתחיל להבין חלק מלהיות רוכב זה לדבר על זה וגם על שטויות ! מה אכפת לך זה הקטע ואתה לא בו לך ! גם אני לא הרבה זמן בפורום והייתי במפגש ! זה הקטע לז**ן את המח על זה וכן להשפריץ טסטסטורון !!!! כי זה כבר הפך לדבר עברה להיות גבר (מתנצל בפניכן) . ועוד דבר חשוב החוצפה שלך עברה כל גבול שאמרת שלאנשים אין פה הבנה אלה כללית - הפורום הזה מלא באנשים עם המון ידע ונכונות לעזור. ולסיכום --- לך ! highlander

אלון DRZ

New member
לא צריך לקטול

אתה מתנהג לא בנימוס. אני בהחלט לא מסכים עם מה שהוא כתב, במיוחד עלי. אבל מפה ועד לגרוש הדרך ארוכה. הוא פשוט רגיש, הוא יתבגר ויבין שטעה (או שלא) אלון, שבד"כ בעד פיוס.

אלון DRZ

New member
לא צריך לקטול

אתה מתנהג לא בנימוס. אני בהחלט לא מסכים עם מה שהוא כתב, במיוחד עלי. אבל מפה ועד לגרוש הדרך ארוכה. הוא פשוט רגיש, הוא יתבגר ויבין שטעה (או שלא) אלון, שבד"כ בעד פיוס.

ראסטה

New member
תגובה לHIGHLANDER-לא כדאי לקרוא

ראשית תודה על התיקון הדקדוקי בעיניין קאנט. שנית פלצני המכובד..למרות שאני חושב-ושוב זה רק אני- שתגובה פחות מטומטמת או התחייסות עינינית לגבי קאנט עצמו היה עושה לך ולו קצת יותר כבוד, אשמח לדבר איתך על פילוסוף שרק תרצה מהסופיסטים ועד לויטגנשטיין טויורינג ופופר וכו´ ולפני שאתה מסיק מסקנות בגלל השמות הללו אל תשכח שאתה הוא זה שהפנת אותי לניטשה ברוב טובך[אגב מעוניין לדבר על ההסקות מ"דימודמי שחר" כפי שהתם עוברות דרך "מעבר לטוב ולרוע" ושמתקפות ב"לגינאולוגיה של המוסר" ובסופו של דבר מוסקות ב"כה אמר.."הידוע?] ושוב הניתוח שלך את מילותי כמו גם של עוד כמה רק מוכיח את כל טענותי שאולי היה קשה לך איתם וככל הנראה פגעו במשהו...ושלישית ואחרון ידידי למד קצת על הראסטה [הדת] לפני שאתה מואלי להסביר מהו JAH ואיך לא עשיתי בו שימוש נכון, ואחרון חביב תודה רבה שאתה מלמד אותי מה זה להיות רוכב.... תמהני-כמה זמן על על דו גלגלי? 3-4 שנים קראת את "זן ואומנות" וניפגשת עם כמה אנשים בירידות לסדום וכבר יש לך את המונופול על "איך צריך להיראות אופנוען"? JAH BLESS U MY FREIND CA´USE U DO NEED THAT ...

zataomm

New member
למה רק מהסופיסטים?

הקדם סוקרטים לא שווים בעיניך? ואבות הפילוסופיה: סוקרטס, אפלטון ואריסטו נמוגו כלא היו? בקיצור אחי, נראה לי שלקחת יותר מדי קשה את הטאו של סטיב והמבין יבין...

ראסטה

New member
תגובה ל ZATAOMM

סורי איש אבל תקרא שוב..אני הצעתי לו לדבר על כל מי שירצה "החל מהסופיסטים ועד לויטגנשטיין טיורינג וכו´". אגב.....אני לא קורא ספרי ניו אייג´ בכריכה רכה
JAH BLESS U SILASI SON

Ryan

New member
יא פלצנים!

יש מספיק פורומים להדיינויות שכאלה... לא שחלילה אני מזלזל בחשיבותן, אך הודעות רבות שכאלה בנושא שאיננו רלוונטי לפורום... חבר´ס! דו אס א פייבר! גם אני יכול לבוא ולשפוך פה את חומר ההרצאה של מבוא למיקרו אבל זה לא יעניין אף אחד ולכן אתחשב ברגשות האחרים לכשאתכתב בנושאים הרלוונטיים (פחות או יותר) לפורום. תקנו אותי אם אני טועה. Ryan, שיודע שפליצות זה דבר טבעי והתנצחויות זה דבר בלתי נמנע, אך מאמין גם בנכונות הפתגם "יש גבול לכל תעלול".

ראסטה

New member
תגובה ל RAYN

נשום עמוק כי זה הולך להפיל אותך מבלי להשכיב ....אבל אני איתך. למרות שאני דווקא רואה את ההומור שבכל העניין ומתענג על הטימטום. להתראות ׁ(בפורום כמובן..)ביום חמישי
JAH BLESS

למעלה