תגובה לכולכםן !!

ראסטה

New member
תגובה ל ESY RIDER

אח שלי....סחטיין על השינוי גישה באמת. שיחקת אותה. ורק עוד משהו מבלי ציניות ובלי סרקסטיות- אבל אח שלי-לזרום זה לקבל את השני גם אם הוא חושב שונה ממך, ואני זורם.....ואתה?
שתהיה שנה טובה שים מעיל גם בימים חמים ותזהר על הדוושת הילוכים בהשכבות לשמאל... JAH BLESS נ.ב. אשמח לדבר איתך כאן כשאחזור מטיולי החג.

קוליVFR

New member
הלו הלו, מה קורה פה? ../images/Emo66.gif

ג´יפים אופנועים...תייכף תגידו DVD מקרן....ומייבש כביסה. אלו החיים אלו ? לעזאזל כל החומרניות הזו... מה לגבי אהבה ואושר ? וכמה ילדים שיעלו לכם חיוך ? מה קורה לי ? התפרצות רגשות ?...
בכל מקרה, אמנם חלקכם אמנם צעירים... אבל פרופורציות נכונות לעולם לא הזיקו... חג שמייח מבית משפחת קולי.

stilgur LTD

New member
חג שמח לבית משפחת קולי ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

ולכל יושבי הפורום באשר הם/הן

../images/Emo66.gif שאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

קולי ידידי
(לכולם, לא להתרגז שאני מעביר הודעות חצי אישיות) מנצל במה זאת לאחל לך ובני המשפחה שנה טובה וחג שמח שנת אושר ושגשוג (צריך VFR חדש לא?) והעיקר שנת שלום, ובטחון, כן גם בכבישים. שולח
לפנינה והבנות. תגיד
מתי נראה את פנינית כותבת גם לנו
זה אומנם כבר לא מקורי
אבל אני בטוח שכולם ישמחו

קוליVFR

New member
בנדיטו יקירי ../images/Emo8.gif

קודם כל, שנה מצויינת לך ולכל בני משפחתך ובכלל לכל הנמצאים פה איתנו... ובכן, ימות המשיח אולי יגיעו לפני שאצליח לשכנע את "הפנינה" שלי... לכתוב פה משהו.. אף על פי שהיא הפתיעה אפילו אותי ושלחה לפורום של בילבי כמה שטויות בזמן שהייתי במילואים... אני מקווה שהיא לא עשתה עוד "שטויות"
סתםםםםםם בכל מקרה...אני איש אופטימי כידוע ומאמין בכל ליבי שתהיה לנו שנה טובה מקודמתה.. אז בפעם המי יודע ....כמה.... שנה טובה לכולם

fungas

New member
../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif כפרה על כולכם ../images/Emo8.gif ../images/Emo61.gif ../images/Emo97.gif

רק תהיו לי בריאים, וכגודל השירשור הזה כך תהיה גודל הערגה מהשנה החדשה שהתחילה בבום אבל באה עלינו לטובה

Easy_Rider

New member
נראה לי שראסטה כבר לא יודע איך לצאת

מזה ... עזוב, קח יומיים חופש. תבוא אחרי החג, ונתחיל מההתחלה... שנה טובה לכולם !

למעלה