תבשיל כפרי

Stinki Winki

New member
חתול תעלול../images/Emo108.gif

בייס מרגפול מרוצה נורא
תודות לאיזו תגובה של ורד הצלחתי לעשות את החצאית הזאת^-^ אני מרוצההההה החולצות בעעעעעעעעע

DaRk ShinES

New member
אהבתי יותר את הירוקה../images/Emo13.gif

ממליצה להוסיף לענל אבזם ולחצאית הדפס או מלמלה בסוף כי ריקה קצת

shooroo

New member
:]../images/Emo99.gif

החצאית
תחרה לבנה בחצאית ועוד שרוול בחולצה [מה. >: ] יוסיפו מאוד. כדאי לקצר את קפלי המתיחה, לדעתי

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif היא יאאפעעע

ירוקה עדיף וצירתי לך משהו לאת יכולה לעשות

Stinki Winki

New member
../images/Emo41.gifתוספות../images/Emo41.gif

לא היו לי תיקונים, יאי ליD: -הוספתי מעין חגורות בנעליים -הוספתי שיער (הבהיר הזה מסביבו יפה או להוריד?) -הוספתי הדפס בחולצה -הוספתי רשת בחצאית -הוספתי כתפיה.

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo99.gifזה מדהים...

אל תורידי את המסביב של השיער!

א ל א ו ר

New member
מדהים!!!

אל תורידי את הבהיא מסביב אבל בקצוות שעשית (באזור הכתפיים) שבולטות שם תורידי קצת! כי שם זה יותר די בולט.....

hadasusha

New member
ממש יפה...

הבהיר מסביבי לשיער יפה אבל תמחקי את הקוים הבהירים שעל הגוף כאילו מתי שהשיער מגיע על הגוף, בלע... מקווה שהבנת. והמגפיים מוצללות קצת מוזר, כאילו יש קפלים... וול אם את רוצה מגפיים עם קפלים תראי את זה גם בקווי מתאר (למרות שלא נראה לי שזה מה שאת רוצה) ואם לא תשני את ההצללה.... ולא כ"כ אהבתי את השילוב של צבע חולצה עם צבע הדפס אבל זה כבר העדפות אישיות. סה"כ דולי ממש יפה..

אממ...

זה לא ממש מוצלל.... זה יותר קווים יותר בהירים ליד קווי המתאר... אולי אני לא מסבירה את עצמי טוב : (ולא עשיתי יותר טוב.... לא ממש הלך לי עם הפלטה שלך) והמגפיים לא מוצללות... לא מצאתי פלטה שחורה אז אני לא ממש יכולה להדגים...

shooroo

New member
מיאו.

שוארי, מרוצה רק מהחולצה. P: הנעליים מזוויעות. ><

my presious

New member
../images/Emo42.gifזה מדהים. נקודה.../images/Emo11.gif

הדבר היחיד שמפריע לי הוא שבצד שמאל של השיער יש בקצוות כמה פיקסלים לבנים ששכחת לצבוע
.

למעלה