אוףףףףף תגובה, מישהי?!?
D DaRk Alice New member 29/8/05 #217 ../images/Emo7.gif גם אם היא מכוערת אז לפחות תגידו שהיא מכוערת..
C Cool Simsit New member 29/8/05 #238 היא מאוד יפה!! רק תצלילי את הדמעות! ובחצאית את השרשרת הזאת תכהי קצת או שתעשי בכחול כי חושבים ששחכת לצבוע שם! וזהו היא מאוד יפה!
היא מאוד יפה!! רק תצלילי את הדמעות! ובחצאית את השרשרת הזאת תכהי קצת או שתעשי בכחול כי חושבים ששחכת לצבוע שם! וזהו היא מאוד יפה!
A arui tknud New member 28/8/05 #196 הרבה זמן לא הייתי פה [חודש ] דולי. בייס אפטצ'ו. נאממ.. סתם כזאתי.
D DaRk Alice New member 28/8/05 #197 ואווווו ../images/Emo99.gif אהבתי את השיער ואת החולצה ואת החצאית ובעצם את הכל
ש שושה היפיופה New member 28/8/05 #200 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואווווווווווו../images/Emo99.gif השתפרת ואממ, זה סתם מקרי שהדולי שלך דומה נורא אנג'י, נכון?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואווווווווווו../images/Emo99.gif השתפרת ואממ, זה סתם מקרי שהדולי שלך דומה נורא אנג'י, נכון?
S shronet New member 28/8/05 #206 הבנתי את הכינוי שלך../images/Emo2.gif זה שרון באותיות באנגלית גם אני שרון, וזה תמיד קורה לי אמממ. כן. הדולי למעלה בשיער יש נקודה אחת לבנה לא קשורה. סימנתי לך אותה |פרפקציוניסטית|. ו... ברוכה השבה?!...
הבנתי את הכינוי שלך../images/Emo2.gif זה שרון באותיות באנגלית גם אני שרון, וזה תמיד קורה לי אמממ. כן. הדולי למעלה בשיער יש נקודה אחת לבנה לא קשורה. סימנתי לך אותה |פרפקציוניסטית|. ו... ברוכה השבה?!...
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 28/8/05 #203 אממ../images/Emo96.gif בייס מאי קנדי. עשיתי כמה שינויים בביס כדיי שהיא תיראה כאילו שהיא בוכה^-^. פעם ראשונה שלי עם תלתלים, אחרי שלוש שנים של דוליז. אני כזאת גרועה><
אממ../images/Emo96.gif בייס מאי קנדי. עשיתי כמה שינויים בביס כדיי שהיא תיראה כאילו שהיא בוכה^-^. פעם ראשונה שלי עם תלתלים, אחרי שלוש שנים של דוליז. אני כזאת גרועה><
B Blue Pencil New member 28/8/05 #204 ../images/Emo125.gifוואו.../images/Emo99.gif אבל הדמעות צריכות לצאת משק הדמעות[החלק הקרוב ביותר לאף]
O o0Invisible0o New member 28/8/05 #209 ../images/Emo133.gif../images/Emo99.gifפאק.../images/Emo99.gifהשיער!
א א ל א ו ר New member 28/8/05 #212 איזו מכוערת! " אני מציירת הרבה יותר יפה דוליז!" מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל מדהים ובחולצה לפי דעתי לומרות שזה החלק היחידי שיש הוא מוצלל כמו חזה לא? וזה לא חזה... טוב נו מה אני יודעת איזו מדהימה!
איזו מכוערת! " אני מציירת הרבה יותר יפה דוליז!" מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל מדהים ובחולצה לפי דעתי לומרות שזה החלק היחידי שיש הוא מוצלל כמו חזה לא? וזה לא חזה... טוב נו מה אני יודעת איזו מדהימה!
G Guava the EZ New member 28/8/05 #213 היא בוכה מאושר?../images/Emo12.gif בשביל שהיא תיראה כאילו היא עצובה באמת- תורידי לה את קצת מהקצוות של השפתיים.
היא בוכה מאושר?../images/Emo12.gif בשביל שהיא תיראה כאילו היא עצובה באמת- תורידי לה את קצת מהקצוות של השפתיים.
S super cat New member 29/8/05 #229 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif ברררררר מותי לך ואני לאא שים שום סמיילי מאוהב גרררר לדחוף אותך מאיזה צוק (זה יפה מידי)
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif ברררררר מותי לך ואני לאא שים שום סמיילי מאוהב גרררר לדחוף אותך מאיזה צוק (זה יפה מידי)
ש שושה היפיופה New member 29/8/05 #231 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוףףףףףףף אוף אוף אוף../images/Emo7.gif איזה שיעררררר!
Y y o g a y o g a New member 29/8/05 #234 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif וואו האאאאא או מיי גוב.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif וואו האאאאא או מיי גוב.
S super cat New member 28/8/05 #210 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif אוקי התיקון תודה לכול המגיבות שהגיבו קודם יש עוד משהו לתקן? נ.ב בייס קיחואנה השראה לחצאית+פלטות קנדי דול
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif אוקי התיקון תודה לכול המגיבות שהגיבו קודם יש עוד משהו לתקן? נ.ב בייס קיחואנה השראה לחצאית+פלטות קנדי דול