תארי חצי העונה

עידו17

New member
זה קצת יותר מ3-4 משחקים

מאז ה-1 לחודש, קובי עומד על 20 נק' למשחק, עם 37% מהשדה וירידה גדולה בריבאונד, ומדובר ברבע עונה כמעט. ברור שהסיבה העיקרית היא עומס ופציעות, ואני חושב שרצוי כבר שיוציאו את קובי מהרשימה הזו של הMVP, יש מבחינתו דברים יותר חשובים מזה.

Or Amit

New member
התארים שלי

MVP: קובי. כרגע משחק הכי טוב בליגה ומוביל את הקבוצה שלו למאזן הטוב ביותר בליגה. MVP משמעו השחקן בעל הערך הרב ביותר לקבוצתו, וההבדל ביכולת הנוכחית של הלייקס עם ובלי קובי הוא מקום ראשון בליגה לעומת מקום עשירי במערב. שחקן ההגנה: אני אלך עם הבחירה הפופולרית של ג'ראלד וואלאס, למרות שלדעתי יש יותר טביעת יד של מאמן כאן מאשר מאמץ קבוצתי של שחקן מסוים. וואלאס בתחילת השנה גם התפרע על הקרשים ודי חיפה על זה שדיאו ומוחמד\צ'אנדלר נראים כמו בלות'נטל וגרין ביורוליג. MIP: לא ברור לי איך בוחרים כאן את קיימן. הוא עשה את הפריצה האמיתית שלו לפני שנתיים. גם עם כל ההתחשבות במאזן העגום של הנטס ובזה שמדובר בשחקן שנה שניה, הבחירה שלי היא ברוק לופז שלטעמי הפך להיות אחד מהטופ 3-4 סנטרים בליגה. השחקן השישי: ג'מאל קרופורד. בדיוק החלק שאטלנטה הייתה צריכה בפאזל. רוקי השנה: בינתיים טייריק אוונס. מאמן העונה: סקוט ברוקס. עושה עבודה מאד מרשימה עם הת'אנדר לדעתי. גם לארי בראון נותן פייט. השחקן המאכזב: בינתיים דווין האריס. נתנו לו את הנטס בידיים ובינתיים הוא מפשל בגדול חמישיית העונה: נאש, קובי, לברון, כרמלו, הווארד החמישיה השניה: פול, וייד, דירק, דוראנט, לופז חמישיית ההגנה: רונדו, קובי, וואלאס, ג'וש, קמבי חמישיית הרוקים: אוונס, ג'נינגס, כספי, הנסברו, ההוא משיקאגו הקבוצה המפתיעה: שארלוט והת'אנדר הקבוצה המאכזבת: פורטלנד. שוב לא ממש ממשים את מה שציפו מהם. הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: בוסטון ואטלנטה הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: דנבר והלייקרס הקבוצות שיגיעו לגמר: הלייקרס ובוסטון האלופה: הלייקרס הMVP של הגמר: קובי וכבונוס: הMVP של האולסטאר: זה בדאלאס, אז אני אלך על נוביצקי

ThEgReEnKiNg

New member
בקשר לקבוצה המאכזבת

אני מתקשה להבין איך אפשר להגיד שפורטלנד מאכזבים אווטלו , פרזביליה , אודן , רודי פרננדז לחלקים גדולים מהעונה והרשימה עוד נמשכת הקבוצה הכי פצועה בשנים האחרונות.

Or Amit

New member
אולי הושפעתי יותר מההתחלה שלהם

אבל עושה רושם שהשנה (שוב, כמו בשנה שעברה) זו הייתה אמורה להיות השנה של פורטלנד בה"א הידיעה. השנה שבה היא הופכת להיות מוזכרת באותה הנשימה עם לייקרס-סן אנטוניו-קליבלנד-בוסטון-אורלנדו כקונטנדרית אמיתית. במקום עושה רושם שהם יראו כמו גרסת שנות ה-90 של סן אנטוניו: קבוצה סימפטית, עם המון שחקנים נחמדים ולא מעט כישרון שכל קבוצה תשמח לקבל בפלייאוף, כי אתה יודע שאתה תעבור אותם. רוי, אלדריג', אנדרה מילר, אודן... כולם שחקנים טובים אבל נראים נחמדים מדי. לא כאלה שאתה מפחד מהם. ויש אקסיומה אחת בNBA: לעולם לא תיקח את האליפות קבוצה שאתה לא מפחד ממנה.

webber44

New member
מסכים עם זה שמעליי

הם כרגע מקום 5 במערב עם מאזן לא רע בכלל (לא מלהיב, אבל לא רע). לפי דעתי הם דווקא מפתיעים לטובה, בייליס אחת ההפתעות הנעימות של העונה נתן כמה משחקים מדהימים, אלדרידג' שומר על יציבות, וובסטר נמצא בתקופה מצויינת במשחקים האחרונים, ואל תשכח גם את רוי. בקיצור הם ממש לא מפתיעים לרעה.

למעלה