תארי חצי העונה

ynvgi

New member
גבינה דלת שומן זה 1% או 3% ../images/Emo6.gif

30% אחוז זה יותר פילדלפיה. הגבינה. לא הסיקסרס. למרות שהם עדיין רכים כמו גבינה בעיניי.

carmelo

New member
בינתיים לברון MVP

לא ברורים לי הדיבורים על "שחזור ההצלחה הקבוצתית", הקאבס סה"כ מפגרים מאחורי הלייקרס במשחק אחד על יתרון הביתיות בפלייאוף כולו, כשהם שיחקו עד כה 25 משחקי חוץ לעומת 15 של הלייקרס, ובין היתר השפילו אותם בסטייפלס סנטר. לברון קולע 29.6 נקודות עם 51.1%, שזה יעיל בצורה בלתי נתפסת. הוא שיפר את הקליעה שלו מחוץ לקשת עם 1.8 שלשות ב37.2%, זאת בזמן שקובי נסוג ל 32.2% בכמעט ארבעה נסיונות זריקה למשחק. קובי, לצד תצוגות העל שלו, גם מזייף בגדול בהפסדים. בינתיים גם הלייקרס הפסידו בכל המבחנים החשובים שבלוח המשחקים הקל שלהם - הספרס ודנבר בחוץ, והמפגש מול קליבלנד כמובן. שאר בחירותי: שחקן ההגנה: ג'ראלד וואלאס MIP: מונטה אליס - אומנם זכה כבר ב2007, אבל אז הוא פרץ על תקן סופמור, ואני מסכים עם ההגבלה שרביץ עשה עבור מקרים כאלה. העונה, אליס מראה שהפציעה לגמרי מאחוריו, וחוץ מלהשתפר למספרי קריירה בנקודות, אסיסטים וחטיפות, הוא גם הפך באופן בלתי מעורער לשחקן פרנצ'ייז. השחקן השישי: קארל לאנדרי, כי הוא תורם התקפה בדומה לקרופורד, אבל גם אנרגיות בצד ההגנתי וה"אינטנג'בלי". רוקי השנה: אוואנס מאמן העונה: אדלמן השחקן המאכזב: קרטר חמישיית העונה: נאש, קובי, לברון, נוביצקי, דאנקן החמישיה השניה: ווייד, רוי, אנתוני, ראנדולף, הווארד חמישיית ההגנה: רונדו, ספולושה, קראש, גארנט, הווארד חמישיית הרוקים: ג'נינגס, אוואנס, כספי, גיבסון, בלייר הקבוצה המפתיעה: ממפיס הקבוצה המאכזבת: וושינגטון הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: בוסטון וקליבלנד הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס ופורטלנד הקבוצות שיגיעו לגמר: בוסטון ולייקרס האלופה: בוסטון הMVP של הגמר: גארנט וכבונוס: הMVP של האולסטאר: מעניין לי ת'ביצה, אבל נגיד כריס פול...

EizoTop

New member
../images/Emo13.gif

MVP: קובי ברייאנט. שחקן ההגנה:ג'ראלד וואלס בלי תחרות MIP: השחקן השישי: ג'מאל קרופורד רוקי השנה: טייריק אוונס מאמן העונה: אדלמן.. השחקן המאכזב: דווין האריס חמישיית העונה: וויד - קובי - לברון - דירק - דאנקן החמישיה השניה: נאש - רוי - מלו - סמית' - הווארד חמישיית ההגנה: רונדו - קובי - וואלס - סמית' - הווארד חמישיית הרוקים: ג'נג'ינס - אוונס - כספי - גיבסון - בלייר הקבוצה המפתיעה: ממפיס הקבוצה המאכזבת: פילידלפיה הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: בוסטון, קליבלנד הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס, דנבר הקבוצות שיגיעו לגמר: לייקרס, בוסטון האלופה: לייקרס הMVP של הגמר: פאו גאסול
, סתם קובי ברייאנט.. וכבונוס: הMVP של האולסטאר: לברון

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה בכיף

MVP:קובי ברייאנט , לברון קצת מאחוריו (נמאס שיחילפו שמות שם למעלה) שחקן ההגנה:נלך עם הייפ ג'ראלד וואלאס MIP:כריס קיימן בקלות השחקן השישי:קארל לנדרי רוקי השנה:ברנדון ג'נגינגס , לא אוהב את טיירק אוונס מאמן העונה:נייט מקמילן , איך פורטלנד מנצחים מישהו? השחקן המאכזב:דוין האריס ו וינס קרטר , פשוט בינונים. חמישיית העונה:נאש,בריאנט ,לברון ,דירק , הווארד. החמישיה השניה:רונדו ,רוי ,וייד ,כרמלו ,בוש. לא חוקי אבל זה מה יש. חמישיית ההגנה:רונדו , קובי ,ג'ראלד ,גארנט ,הווארד חמישיית הרוקים:ג'נגנגס , קארי ,אוונס , כספי (כן!) , טאג' גיבסון . הקבוצה המפתיעה:ממפיס , את העליה של הת'אנדר צפיתי. הקבוצה המאכזבת:וושינגטון ,סאן אנטוניו. הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח:בוסטון-קליבלנד הקבוצות שיגיעו לגמר המערב:לייקרס-דנבר הקבוצות שיגיעו לגמר:בוסטון-דנבר האלופה:בוסטון הMVP של הגמר:רונדו\פירס וכבונוס: הMVP של האולסטאר:כריס בוש! , סתם דווקא כרמלו.

somone141

New member
השתעממתי, אז..

MVP: קובי שחקן ההגנה: ג'ראלד וואלאס MIP: דוראנט. לא האמנתי שהוא יהיה כ"כ טוב. גם נייט רובינסון וארון ברוקס מועמדים השחקן השישי: ג'מאל קרופורד רוקי השנה: אוואנס מאמן העונה: של אוקלוהומה.. ברוקס משו. השחקן המאכזב: הידו, רשארד לואיס חמישיית העונה: נאש, קובי, מלו, נוביצקי, זאק ראנדולף החמישיה השניה: ארון ברוקס/מונטה אליס, ווייד, לברון, בוש, הווארד חמישיית ההגנה: בילאפס, קובי, ארטסט, ג'רלרד וואלאס, הווארד חמישיית הרוקים: הארדן, אוואנס, דרוזן, טיילר האנסבורג (אינדי), בלייר הקבוצה המפתיעה: OKC הקבוצה המאכזבת: ניו אורלינס הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: קליבלנד, אורלנדו הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס, ספרס הקבוצות שיגיעו לגמר: לייקרס, קליבלנד האלופה: לייקרס הMVP של הגמר: קובי וכבונוס: הMVP של האולסטאר: קובי

שלי

MVP: קובי, ניצח להם לבד 3 משחקים עם הבאזר ביטר שחקן ההגנה: ג'רארד וואלאס MIP: ארון ברוקס, אני לא מבין איך אף אחד לא מדבר עליו, שיפור מדהים, נהיה רכז אמיתי, פשוט תותח השחקן השישי: קרופורד רוקי השנה: טייריק אוונס (אמן עמרי) מאמן העונה: המאמן של אוקלהומה השחקן המאכזב: הידו טורקוגלו חמישיית העונה: נאש, קובי, לברון, דאנקן והאוורד החמישיה השניה: פול, וויד, כרמלו, גארנט, ביינום חמישיית ההגנה: פול, וויד, לברון, וואלס/סמית, האוורד חמישיית הרוקים: טייריק אוונס, ג'ננינגס, כספי, טאג' גיבסון ודחוואן בלייר הקבוצה המפתיעה: אוקלוהומה הקבוצה המאכזבת: טורונטו הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: בוסטון וקליבלנד הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס ודנבר הקבוצות שיגיעו לגמר: קליבלנד לייקרס האלופה: לייקרס הMVP של הגמר: קובי וכבונוס: הMVP של האולסטאר: קווין דוראנט

King LBJ

New member
Let's do this

MVP: למרות שקשה לי להגיד את זה אין מה לעשות... קובי בראיינט. שחקן ההגנה: ג'ראלד וואלס MIP: כריס קיימן השחקן השישי: קרופורד בלי תחרות רוקי השנה: ברנדון ג'נינגס, ורק בגלל שאף אחד לא ציפה אחרי מה שהלך באירופה, ובגלל שאוונס דופק את כספי. מאמן העונה: וואלה לא יודע... שיהיה אדלמן השחקן המאכזב: טורקוגלו, גם קארון באטלר מאכזב מאוד אבל פחות. חמישיית העונה: וויד,קובי,לברון,נוביצקי,הווארד. החמישיה השניה:נאש,כריס פול,דוראנט,מלו,כריס בוש חמישיית ההגנה:רונדו,וויד,וואלאס,ג'וש סמית',הווארד חמישיית הרוקים:ג'נינגס,אוונס,כספי,דחואן בלייר,טאג' גיבסון (רק כי צריך לפי עמדות... וגם זה רק בערך). הקבוצה המפתיעה: אוקלהומה וממפיס(!!!), גם לפיניקס מגיע כי אני חושב שאף אחד לא ציפה. הקבוצה המאכזבת: וושינגטון, אחריהם טורונטו למרות שאני לא ממש ציפיתי מהם למשהו, למרות אחרים שהתלהבו. הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: קליבלנד-בוסטון הקבוצות שיגיעו לגמר המערב:לייקרס-ספרס (עם כל הצער שבדבר...) הקבוצות שיגיעו לגמר: קליבלנד-לייקרס האלופה: קליבלנד P: הMVP של הגמר:לברון ג'יימס וכבונוס: הMVP של האולסטאר: וייד

webber44

New member
שלי

MVP: ארינאס, השחקן היחיד שמרתיע אחרים גם על המגרש וגם בחדרי הלבשה, + תואר כוריאוגרף העונה (על הריקוד המקורי שהביא לחבר'ה). שחקן ההגנה: נאש, גם השנה הוא ממשיך לא להשפיע על ההגנות היריבות. MIP: גראנט היל. הילד משתבח עם השנים. השחקן השישי: סאשה וויאצ'יץ'. רוקי השנה: גריפין. גאון תקשורתי, אם הוא לא היה נפצע לא היינו שומעים עליו בכלל. מאמן העונה: דל נגרו, כי אף אחד לא יצליח לשחזר הישגים כאלה עם חומר שחקנים כזה. השחקן המאכזב: אייברסון, ציפתי שהוא יהרוס לפילי ישר כשחזר אליהם, בסוף הוא עוד יוכיח שזה עובד. חמישיית העונה: ארינאס, צ'למרס, קורי מגאטי, ג'יאנליאן, דמפייר. החמישיה השניה: נוותר. חמישיית ההגנה: נאש, ריי אלן, סטויאקוביץ',נוביצקי, בראד מילר. חמישיית הרוקים: רוביו (איזה מהלך מבריק), סנדיאטה גיינס, כספי, גריפין, אלן אנדרסון. הקבוצה המפתיעה: דטרויט. מפתיע איך שהם לא מסתדרים כשביינום פצוע... הקבוצה המאכזבת: ממפיס, לא בגלל המאזן או היכולת, איך הם וויתרו על שחקן כמו אייברסון? פשוט אכזבה... הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: בוסטון-מילוואקי. הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס-דאלאס. הקבוצות שיגיעו לגמר: דאלאס-בוסטון. האלופה: דאלאס, סוף סוף הכל יתחבר ונוביצקי ייתן הגנה כמו שהוא יודע. הMVP של הגמר: המטריקס. וכבונוס: הMVP של האולסטאר- ארינאס.

ykay

New member
שלי....קצת לא סגור על עצמי..

MVP: קובי בראיינט שחקן ההגנה: דווין וויד - משתק את כוכבי היריב, ולא מוריד את הדוושה גם בהתקפה. בלעדיו מיאמי חוטפת עוד 15-30 נק' בערב. MIP: ג'ואקים נואה - הפך לשחקן דאבל-דאבל כמעט על בסיס קבוע בבולס, הכפיל את כמות הנקודות משנה שעברה, והכי חשוב, מראה שיש לשוורים הצעירים עתיד לא רק בעמדת הגארד אלא גם במתחת לסל. השחקן השישי: ג'מאל קראפורד רוקי השנה: טייריק אוונס, אף על פי שהוא לא אוהב לשלב את החברים הוא נכנס לתפקיד בעל הבית והפרנצ'אייס פלייר תוך שבועות ספורים - וזה ללא ספק ראוי להערכה. במיוחד שהקבוצה מפתיעה מאוד לטובה. מאמן העונה: מייק וודסון (אטלנטה) השחקן המאכזב: דווין האריס חמישיית העונה: קובי-לברון-מלו-ג'ירמנייטר-האוורד החמישיה השניה: וויד-נאש-דוראנט-ראנדולף-בוש חמישיית ההגנה: וויד-רונדו-ג'ראלד וואלס- קמבי-האוורד חמישיית הרוקים: אוונס,ג'ניגס,כספי,ג'רבקו,גיבסון (נכון, אין פה סנטר) הקבוצה המפתיעה: מילווקי הקבוצה המאכזבת: דטרויט, וושינגטון,,פילי הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח:קליבלנד-בוסטון הקבוצות שיגיעו לגמר המערב:לייקרס-סאן אנטוניו הקבוצות שיגיעו לגמר: לייקרס- קליבלנד (בהנחה שבבוסטון יהיה חסר שחקן שלא יצליח לעמוד על הרגליים בסוף העונה) אם לא אז בוסטון-לייקרס האלופה:לייקרס- אם מול קליבלנד בוסטון- אם עולים לגמר הMVP של הגמר: קובי....או רונדו (!) וכבונוס: הMVP של האולסטאר : לברון או דוראנט

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי

MVP: קובי ובגדול! העונה הוא שם חותמת רישמית על היותו אחד מהגדולי אי פעם. שחקן ההגנה: נזרום איתכם כי אני לא באמת יודע ונגיד ג'רלד וואלאס. MIP: יואקים נואה. השחקן השישי: קרופורד. רוקי השנה: אוונס. מאמן העונה: ההוא מאטלנטה המפתיעה (מה קוראים אותו?) השחקן המאכזב: ארינס האידיוט, האריס הגרוע, שאק שנתן בעונה שעברה יופי של עונה בפיניקס והעונה הוא נראה כמו משהו שאף אחד לא באמת ירצה לזכור. חמישיית העונה: יעקב, לברון, כרמלו, ראנדולף (עונה נפלאה לשחקן הזה), האוורד. החמישיה השניה: וויד, CP, ג'רלד וואלאס המדהים, נוביצקי ודאנקן. חמישיית ההגנה: וויד, וואלאס, דוויט, רונדו, ג'וש סמית. חמישיית הרוקים: אוונס, כספי, ג'נינגס, סטפן קארי, טאג' גיבסון. הקבוצה המפתיעה: ממפיס הקבוצה המאכזבת: הייתי אומר שיקאגו אבל הם מתאוששים לאחרונה אז אולי עוד ייצא מהם משהו. אני הולך עם הפיסטונס והאמת שגם מניו ג'רזי ממש לא ציפיתי להיות עם 3 נצחונות באמצע העונה. הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: בהנחה שהם יהיו בריאים אז בוסטון ואורלנדו (קליבלנד לא מגיעים לגמר מזרח) הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס (כאילו דה) ודנבר. הקבוצות שיגיעו לגמר: לייקרס ובוסטון (אני מקווה מאוד כי זה יהיה גמר מטורף!!) האלופה: סביר להניח שהלייקרס. הMVP של הגמר: שאלה הבאה בבקשה... וכבונוס: הMVP של האולסטאר: זה לא הימור אלה יותר משאלה לב... אני מקווה ששאק יקבל כבוד מהמאמנים בעונתו האחרונה והם יבחרו בו לאולסטאר כדי שישעשע אותנו כמו שרק הוא יודע בפעם האחרונה וכמובן שיהיה נחמד אם הוא גם יהיה השחקן המצטיין במשחק הזה.

בקיצור

MVP: כנראה לברון, למרות שנוביצקי ונאש גדולים העונה (לתת לקובי זו לא חוכמה) הגנה: כנראה האוורד, למרות שהקבוצה לא חזקה כפי שצריכה להיות MIP: זאק ראנדולף שחקן שישי: ג'מאל קרופורד רוקי: טייריק אוונס מאמן: לארי בראון או ריק אדלמן אכזבה: ארינס (אכן זירו) הקבוצה המפתיעה: ממפיס+יוסטון האכזבה: דטרויט בוסטון-אטלנטה לייקרס-ספרס קובי והלייקרס שוב, הפעם ע"ח הסלטיקס

תום116

New member
אני מקווה שה4-5 משחקים האחרונים

ואולי גם במעט משחקים שעוד יבואו, שלא ישפיעו סה"כ על הבחירה בקובי כMVP(הוא הראוי ביותר בינתיים)- בעיות בגב ואצבע שבורה, גם קובי בנאדם והאחוזים בהתאם...למרות שהלילה, לפחות בגזרת האסיסטים וניהול המשחק, קובי עשה את העבודה. אין מה לעשות, הפציעות החוזרות שלו באמת משפיעות על הקליעה שלו, יש גבול כמה אפשר להחזיק ככה.

webber44

New member
אם כבר מגיע לקובי

פרס "כל הכבוד על המאמץ וההקרבה" +טפיחה על השכם. הוא אמנם מהעלית של השחקנים בליגה ואולי הכי טוב כשהוא בשיאו, אבל אין מה לעשות, הוא לא בשיאו וככה הוא משחק, ובשורה התחתונה מגיע לשחקן להיבחר ל-MVP עפ"י היכולת שלו, וכרגע יש לפחות 2-3 טובים ממנו.

somone141

New member
בגלל 3-4 משחקים אתה פוסל אותו?

הוא כל העונה מצוין, וגם כשהוא פחות טוב, הוא גומר משחקים ומשיג ניצחונות לקבוצה שלו, זה TRUE MVP, השחקן היעיל בליגה להזכירך. מבחינת קליעה הוא לא היה במיטבו, אבל שים לב ל-7 האס' שלו מול אורלנדו, ולניהול משחק המצוין, למשיכת דאבל טים על קבוע ופינוי שטחים לאחרים לבוא לידי ביטוי, אנשים כמו שאנון ופארמר שכיכבו אתמול, זה סופר יעיל. קובי לא חייב לקלוע כל משחק 40+ נק' במצבו הנוכחי, אבל את הזריקות שלו הוא ייקח, כי הוא קובי ומותר לו, אבל באספקטים האחרים הוא תורם לא פחות, דברים שאף אחד לא בוחר להתמקד, אלא דווקא באחוזיו וחבל, כי כשלברון נקלע לימים לא טובים, תמיד מזכירים את האס' וריב' שלו בעדיפות ראשונה על האחוזים והנק'. כמו למשל במשחק ההוא באטלנטה, עשה 14 נק' באחוזים רעים, אבל הוסיף 9 ו-8, ואת זה דאגו להבליט. סתם נתתי דוגמא, אין לי כלום נגד לברון.

webber44

New member
אני לא מפחית ממה שקובי עושה

הדברים שהוא תורם למשחק הם מעבר לסטטיסטיקה יבשה, ובתוך זה גם מספר הנקודות שהוא קולע (או לא קולע) והאחוזים שלו. אבל מה לעשות שנכון להיום יש שחקנים טובים ממנו? אז אם כבר הזכרת את לברון, גם הוא נותן 9-8 אסיסטים, אבל זה גם בערב קליעה טוב שלו שהוא יכול לתת גם 35 נקודות, וגם הוא מושך דאבל טים, והוא משנה זריקות בהתקפה של היריבה. אז אם קובי היה במיטבו מבחינה בריאותית אני בטוח שהלייקרס היו מנצחים עוד 3-4 משחקים לפחות, וקובי היה נותן עוד כמה תצוגות ועוד כמה ניצחונות שהשם שלו היה רשום עליהם, ואז כנראה הוא היה בטוח יושב על משבצת ה-MVP. אבל מה לעשות שזה לא ככה? 14 נקודות באחוזים רעים -7 אסיסטים זה לא מספיק לאורך זמן, וגם העובדה שהאחוזים שלו מה-3 כבר לא משהו לאורך כל העונה לא מוסיפים לו, וזה יותר מ-3-4 משחקים, ככה שתיאורטית יש לו עוד סיכוי לשפר את היכולת שלו עד לסוף העונה, אבל בגלל המצב הנוכחי אני לא רואה את זה קורה.

למעלה