תארי חצי העונה

Or Amit

New member
תארי חצי העונה

האמת רציתי לפתוח את זה באמצע השבוע, אבל אחרי שוואלה! כבר העלו את זה אצלהם בסופ"ש נקדים את זה קצת. הכתבה של וואלה: http://sports.walla.co.il/?w=/175/1632769 (ובלי ספוילרים - מעניין שהם בחרו לMVP דווקא את מי שהם 'שונאים') אז מה תארי העונה שלכם: MVP: שחקן ההגנה: MIP: השחקן השישי: רוקי השנה: מאמן העונה: השחקן המאכזב: חמישיית העונה: החמישיה השניה: חמישיית ההגנה: חמישיית הרוקים: הקבוצה המפתיעה: הקבוצה המאכזבת: הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: הקבוצות שיגיעו לגמר: האלופה: הMVP של הגמר: וכבונוס: הMVP של האולסטאר:

שלי

MVP: לברון, קובי ואז דירק. שחקן ההגנה: ג'ראלד וואלאס. שחקן ההגנה הכי טוב בקבוצת ההגנה הכי טובה בליגה, השארלוט בובקאטס :-O MIP: ברוקס, ואחריו לאנדרי, מה שה םעושים ביוסטון מעורר הערצה השחקן השישי: קרופורד, כשלאנדרי צמוד מאחוריו רוקי השנה: אוואנס, כספי ואז ג'נינגס. ג'נינגס היה מדהים ב8 המשחקים הראשונים אבל אמז על הפנים ואנ יאל אורמ סתם, משהו כמו 12 נקודות ב35% מהשדה או משו כזה מאמן העונה: ריק אדלמן כשפול ווסטפאל מקום שני. השחקן המאכזב: בלייק גריפין
ומבחינת שחקן ששיחק אז נלך על וינס קארטר ורשארד לואיס חמישיית העונה: נאש-קובי-לברון-דירק-הווארד (הווארד נכנס רק בגלל שאין סנטרים אחרים, הוא בעונה מאוד מאכזבת) החמישיה השניה: רוי-וויד-מלו-דאנקן-קיימן (אין סנטרים, מה לעשות שקיימן הוא אפילו לא בטופ 20 בליגה בלי קשר לעמדה... :S) חמישיית ההגנה: רונדו-קובי-ג'ראלד וואלאס-ג'וש סמית'-הווארד (ארטסט מפספס בקושי) חמישיית הרוקים: ג'נינגס-אוואנס-כספי-ג'רבקו-בלייר אם מתייחסים לעמדות ופלין-ג'נינגס-קארי-אוואנס-כספי אם מתייחסים לחמישה הכי טובים הקבוצה המפתיעה: ממפיס. יוסטון וסקרמנטו גם. הקבוצה המאכזבת: וושינגטון וזה בכלל לא קרוב הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: קליבלנד ובוסטון הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס וספרס הקבוצות שיגיעו לגמר: הלייקרס וקליבלנד האלופה: קליבלנד הMVP של הגמר: קינג ג'יימס וכבונוס: הMVP של האולסטאר: מקגריידי
סתם, אייברסון

עומר ו

New member
שלי

MVP: קובי. גם משחק פצוע וגם הביא את הלייקרס למקום ראשון שחקן ההגנה: כריס אנדרסון. הנוכחות שלו במגרש משנה זריקות לגמרי MIP: ארון ברוקס השחקן השישי: ברור, ג'אמאל קרופורד רוקי השנה: לדעתי אוונס, הוא פשוט יותר יציב מג'נינגס מאמן העונה: המאמן של הת'אנדר (איך קוראים לו?) השחקן המאכזב: יש הרבה, אני מתלבט בין בוריס דיאו לקווין מרטין, אבל אני אלך על מרטין כי דיאו פשוט לא מתפקד חמישיית העונה: פול,וויד,דוראנט,לברון והאוורד החמישיה השניה: רונדו,קובי,ג'ראלד וואלאס,בוש ולי חמישיית ההגנה: רונדו,וויד,סמית',אנדרסון,האוורד חמישיית הרוקים: ג'נינגס,אוונס,כספי,בלייר וטאג' גיבסון הקבוצה המפתיעה: ממפיס, אף אחד לא ציפה שהיא תהיה טובה הקבוצה המאכזבת: פיניקס, יש עוד סיכוי שהם לא יגיעו לפלייאוף הקבוצות שיגיעו לגמר המזרח: קליבלנד-בוסטון הקבוצות שיגיעו לגמר המערב: לייקרס-דאלאס הקבוצות שיגיעו לגמר: בוסטון-לייקרס האלופה:בוסטון הMVP של הגמר: רונדו

עומר ו

New member
כן

קובי משחק ברמה גבוהה, אבל לשים אותו במקום וויד זה לא נראה לי, כי וויד משחק יותר טוב ממנו ברמה האישית. מצד שני, קובי והלייקרס נראים מעולה וההיט הם רק לא רעים, ולכן קובי מקבל את הMVP שלי...

somone141

New member
ברמה האישית?

אתה צוחק עליי? אתה אוהד מיאמי ו-ווייד ופה זה נגמר. על הכיפאק זכותך, אבל להגיד שווייד נותן תפוקה אישית טובה יותר זה ממש לא נכון. סתכל מספרים, מנהיגות, ווינריות, באזר ביטרים, בהכל קובי מוביל עליו.

ynvgi

New member
אני אהיה בוטה טיפה - זה אחד הדברים הכי הזויים

שמישהו אמר פה לאחרונה...

yoavj1

New member
אז שים אותו במקום פול

ואגב, מה עם נאש, מלו דאנקן ונוביצקי? אין להם מקום גם בחמישיה השניה?

עומר ו

New member
נענה לכולם דרכך

קודם כל, דאנקן ונוביצקי לא עשו שום דבר מדהים, הם פשוט שחקנים טובים. בנוגע למלו ונאש, מלו באמת השתפר, אבל דוראנט משחק כרגע יותר טוב ממנו וג'ראלד וואלאס בעונה מעולה. דבר שני, זה דעתי האישית כולל העדפות אישיות שלי בלי קשר למספרים או מנהיגות, אז תפסיקו להתנפל עלי בבקשה. בנוגע לוויד-קובי, המספרים שלהם כמעט שווים עם נטיות לכאן ולכאן בקטגוריות מסוימות. לקובי יש עוד שחקנים בקבוצה שדורשים לפעמים שמירה כפולה (גאסול, ביינום) ולכן יותר קל לקובי לקלוע מאשר לוויד. אני לא מזלזל ביכולת (המדהימה) של קובי, אבל הלייקרס קבוצה טובה מאוד גם כשהוא לא משחק, בניגוד למיאמי שוויד כמעט לבד מחזיק אותה בשמנייה הראשונה במזרח. חוץ מזה, זה שקובי קלע באזר ביטרס זה טוב ויפה, אבל להגיד שבגלל זה הוא יותר מנהיג או ווינר מוויד? עם כל הכבוד זה בולשיט, בהרבה משחקים העונה וויד נכנס לאקשן בסוף כשמיאמי היו בפיגור והפך לבד את המשחק, אז שוב, זה דעתי האישית, אם אתה לא מסכים אז אל תסכים, זה לא ממש מעניין אותי אם אתה מסכים, חוץ מזה שזה לא שהשקעתי שעות ובדקתי כל שחקן, עשיתי ממה שזכרתי ומה שנראה לי...

yoavj1

New member
לא ניסיתי להתנפל ../images/Emo140.gif

מצטער אם זה נשמע ככה, פשוט שאלתי מתוך סקרנות כי החמישיות שלך שונות מה"מקובל".

עומר ו

New member
כי במשחקים שהוא כן שיחק

הוא לא מוסר, ויש לו אחוזים של גבינה דלת שומן (משהו באיזור ה30% וקצת)...

עידו17

New member
מרטין הוא סקורר, זה מה שהוא תמיד היה

עזוב את האחוזים שלו בשני המשחקים האחרונים, האיש עוד לא עצמו וכיהיה, יחזור להיות אחד הסקוררים הכי טובים בליגה. מרטין הוא מסיים, הוא שחקן שצריך את הכדור כדי לזרוק ולא כדי למסור, ולמי שלא ראה אותו משחק בשנים האחרונות, קל ליפול לקלישאות של שחקן אנוכי וכל השטויות האלה. מרטין מומחה בזריקות ללא שיווי משקל, זריקות שנראות זריקות בכח אצל שחקנים אחרים, הם הזריקות שהוא הכי אוהב ושהוא הכי טוב בהן. בנוסף הוא מכונה לסחיטת עבירות, וכשיש לידו מוביל כדור שמוריד את הלחץ, הוא שחקן שלא עושה הרבה שטויות באופן כללי. כשתהיה לו את המסגרת שתאפשר לו רק לזרוק הוא יהיה במיטבו, ובתור שחקן שיוצר לעצמו מצבי קליעה, הוא עדיין הדבר הכי טוב שיש לסקרמנטו. זה שייקח לו זמן להתרגן לשחק עם עוד סקורר בקו האחורי, מה שהוא (או טייריק) לא עשה מעולם - זה ברור. אז מה?

עומר ו

New member
גם בתחילת העונה האחוזים שלו היו גרועים

כל הזמן באיזור ה30% עם 20 ומשהו זריקות למשחק, היה גם איזה משחק ממש לפני שהוא נפצע עם 9 מ33 או משהו כזה. אני מסכים איתך שהוא שחקן מעולה וכשהולך לו הוא יכול לקלוע גם 50 נקודות באחוזים מעולים, אבל הוא זורק המון, גם אם הכדורים לא נכנסים...

עידו17

New member
בתחילת העונה הם היו 42-43% אבל זו לא הנקודה

שחקן צריך לזרוק הרבה כדי לקלוע הרבה, ויחסית לנקודות שמרטין קולע, הוא דווקא לא זורק יותר מדי, כי הוא אוסף המון נקודות מקו העונשין. מרטין הוא שחקן שהאחוזים שלו תלויים במידה רבה במשחק הקבוצתי. אי אפשר לזרוק אותו למגרש ולהגיד לו לעבוד לבד בשביל הנקודות שלו, ואז לבוא בטענות שהזריקות קשות והאחוזים נמוכים (הם מעולם לא היו ממש נמוכים, אבל גם אם כן). אם הוא על המגרש, זה אומר שעובדים בשבילו, ואת זה סקרמנטו לא עושה. אגב, עם כל הכבוד לטייריק אוונס, מרטין בעצמו הוא שחקן צעיר שיכול להוביל את הקבוצה בשנים הקרובות לפחות בנטל הקליעה, והמפתח הוא השילוב ביניהם, ולא בהכרח העדפה של אוונס.

carmelo

New member
ההעדפה היא לאוואנס

אם הקינגס היו רוצים לבנות סביב מרטין, הם היו בוחרים ברוביו שהיה אידיאלי לצדו. אוואנס הוא לא רכז ואסור לסקרמנטו לבנות על שילוב שלו עם מרטין. בכל מקרה אני חושב, שכדאי לקינגס להעביר את מרטין בהקדם האפשרי - בהנחה שמקבלים עליו הצעות טובות. הוא נפצע המון בשנתיים וחצי האחרונות. אני לא מת על שחקנים בתבנית של אוואנס, אבל הבחור סופרסטאר בהתהוות.

rapgamer4ever

New member
אוואנס כבר היום שחקן לא פחות טוב ממרטין

גם אני רואה העדפה אפילו ברורה לטובתו. מרטין הוא סקורר מצוין שנוטה מאוד להיפצע, אוואנס כמו שאמרת סופרסטאר בהתהוות.

עידו17

New member
זה לא עניין של מי יותר טוב ממי

אוונס שחקן יותר שלם, והוא זה שצריך להוביל את הקבוצה, אבל ליכולת הקליעה של מרטין אין תחליף, ומעט מאד שחקנים בליגה יכולים להשתוות אליו. השאלה היא רק איך מנצלים אותו. להשוות אותו לאוונס זו טעות שעושה עוול לשניהם.

למעלה