תאירו את עיניי

הטRולית

New member
תאירו את עיניי ../images/Emo152.gif

אז עכשיו, שאני כבר לא שוקיסטית, יש לי כמה שאלות, בסיום שנה א, בשעה טובה.. אז התמחות. אני רוצה פלילי. רק פלילי. מניחה שהעדיפות היא למשרד גדול, או קטן (מה ההבדל בפועל?!) אז מתי מתחילים לחפש? כי בדיוק בשיעור הזה בחרתי שלא להופיע... תודה

sacrament

New member
אין דבר כזה משרד "גדול" בפלילי

משרד גדול בתחום הזה זה 3-4 אנשים במשרד... אם זה היה מסחרי הייתי אומרת לך לשלוח קורות חיים כבר בתחילת שנה ב'. אבל בפלילי יש פחות לחץ...אנשים סוגרים במקומות מעולים גם בסוף שנה ג' ואפילו בד'... מצד שני, אם את רוצה את המקום הכי הכי טוב, וכבר להיפטר מהצורך למצוא התמחות- נראה לי שלשלוח קורות חיים בערך באמצע שנה ב' זה סביר. מלבד זה- תשתדלי שיהיה ציון חביב בעונשין, אבל לא צריך יותר מחביב. בפלילי פחות איכפת מהציונים- ירצו לראות אותך, ואיך את מתבטאת.

הטRולית

New member
עשית לי את השבוע...

ככה אני אוכל לתקן/להעלות ממוצע בשנה הבאה.. תודה.

BlackUnicorn

New member
בדיוק אחרי המקרה של השבוע נזכרת? ../images/Emo3.gif

סתם. שיהיה בהצלחה.. מצטרפת למנהלת שלנו.

לא מדוייק, נראה לי

יש משרדים שמתעסקים גם בפלילי והם גדולים (יותר), לדוג' של וינרוט אבל זה נכון שהרוב קטנים. בכל מקרה, בהצלחה!

sacrament

New member
וינרוט הוא גם מסחרי וגם פלילי

אני דיברתי על משרדים שהם לגמרי פליליים...

זה מה שאמרתי

ואני מצטטת: "משרדים שמתעסקים גם בפלילי" לכן אם רוצים להתמחות בפלילי, לא חייבים ללכת למשרדים שמתעסקים רק בפלילי. אפשר ללכת למשרדים שמשלבים, לדוג' אצל וינרוט, ואז כן יש גם משרדים גדולים. אני מקווה שעכשיו אני מובנת. שבת שלום!

למעלה