תאורייה על רא"ב

מה, את צוחקת?

אין הגדרה יותר מושלמת לאהבה.
וכמובן שאותו חדר מכיל אהבה.

נכון...

פעם אהבתי...וזה היה הדבר הכי גדול בעולם...! אמרנו שנישאר יחד לנצח ונתחתן וכל הבלה בלה בלה ידי ידה ידה... אבל בסוף כמו שזה התחיל זה נגמר. בצורה אכזרית וכואבת שלא מתקבלת על הדעת... אבל בסוף קיבלנו את העובדה שאנחנו כבר לא מאוהבים והחלטנו להישאר ידידים... ואנחנו עד עכשיו! וכן, אהבה זה כוח גדול ו(משפט מספיידרמן)"עם כוח גדול באה אחריות גדולה" (זה הרבה יותר מרשים באנגלית).

yuvi217

New member
חחח אני זוכרת את המשפט הזה! ../images/Emo6.gif

נחמד =] וכן, אהבה זה גם אושר גדול וגם עצב וכאב, ולא רק כשהיא נגמרת...

אחלה משפט! ככה האנגלית:

with griet pawer comes griet respansibility" 1" סורי על השגיאות......לילה והעיניים שלי חצי סגורות.... אה...ואני מבינה שגם לך היה נטיסיון כושל באהבה? במיוחד באמצע?

yuvi217

New member
לא לזה התכוונתי..

פשוט אהבה זה דבר כואב גם כשזה לא פרידה.. יש געגועים וריבים וקנאה...... ועוד הרבה כרגע אני מאוהבת, וזה לפעמים הכי כיף בעולם ולפעמים קשה

בהצלחה!../images/Emo6.gif

ובשם השם אהבתך תישאר לנצח
ותתחתנו ותולידו ביחד עשרות וויזלים קטנים ועניים (טוב, עשירים...) ואל תתני לכמה ריבים מטופשים ולקנאה חסרת בסיס להרוס משהו כל כך טהור כמו, ואני מדגישה, א ה ב ה ! ולמה קשה? או שאתם מאוהבים או שלא....! ואם יש קשיים אז תתגברו עליהם! וגם לחבר שלך יש את ג'וק הארי פוטר?

yuvi217

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש לא
אבל אני משגעת אותו עם זה כ"כ הרבה, ופעם ממש התחלתי לספר לו את כל הסיפור על הארי/ וולדמורט/ ההורוקרוקסים/ הנבואה והוא ממש התעניין
בסוף אני אולי עוד אצליח לשכנע אותו לקרוא! ואז יהיה עוד מעריץ מושבע של הארי בכיתה המעפנה שלי! [רק שני ילדים חוץ ממני קראו את כל הספרים! ואחד שעכשיו קורא את השישי] לא אמרתי שזה הורס, פשוט אמרתי שגם בלי פרידה יש כאב לפעמים... אבל זה לא אומר שזה לא דבר טוב! ואני חושבת שלפעמים צריך קנאה וריבים ושטויות כדי להעריך את מה שיש לך.. ותודה
את ממש חמודה!

אףפעם

New member
לי כן...

אף אחד מעולם לא היבין את דרכיה הנסתרות של האהבה, והנוראי ונפלא באותו זמן, ידוע שאהבה זה דבר יפה ונפלא ולגבי הנוראי, יש כאלו שמאבדים את השפיות בגלל האהבה, וכשהיא חד-צדדית אז היא די נוראית...

mjlk

New member
תקשיבו...

זה כזה קיטשי שהארי ינצח בעזרת ה"אהבה" וזה מאוד יבאס אם ככה רולינג תגמור ת'סיפור... לא נראה לי ש"אהבה" זה מה שיגרום לוולדי להיעלם או מה שינצח אותו... דמבלדור פשוט.. אממ.. תמים מדי? והוא מאמין שאהבה תנצח והחמלה שלו ואהבה והאמון שנתן בכל אחד גרמו לשתי דברים חמורים לקרות: א'- הוא עזר לוולדמורט להפוך לוולדמורט בכך שהביא אותו לבית הסזפר לקוסמים במקום להרוג אותו או משהו כזה
ב'- בגלל החמלה שלו לסנייפ הוא נהרג בסוף.. - וזה כמובן בתנאי שהתאוריה שסנייפם רע נכונה...

n u k e y

New member
גם אותי זה יבאס

יותר מדי סדרות שראיתי/קראתי בזמן האחרון נגמרו עם סוף קיצ'י ומעצבן (מכושפות, למשל).. חוץ מזה שלדעתי דמבלדור הטיל על הארי יותר מדי אחריות.. איך ילד בן 17 שאפילו לא סיים הוגוורטס אמור לצאת, למצוא ולהרוס את כל ההורקרוקסים ולהיפתר מוולדמורט אם דמבלדור לא הצליח לעשות את זה? דמבלדור נוטה לסמוך על דברים יותר מדי, הוא סמך על סנייפ, והוא סמך על ההגנות שהוא עצמו נתן לטירה ושניהם אכזבו אותו (שוב, בתנאי שסנייפ באמת רע). והוא החליט שהארי יכול להרוג את וולדמורט כשיש לו כיתרון רק את מה שהנבואה אומרת.. בסופו של דבר הגישה שלו ממש לא מעשית.

Pr0NgS

New member
אני לא מבין את ה"קיטשיות".

האם לא ראיתם מה קרה לוולדמורט כתוצאה מאהבה?

Pr0NgS

New member
הוא הפך לשבר-כלי, עלוב כזה ../images/Emo122.gif

רק ע"י האהבה!

tamarhp

New member
אולי

הארי יתאהב בוולדמורט וולדמורט לא יצליח לסבול את זה וימות!

mjlk

New member
ואת יודעת מה

טיפשי לתת להארי להתמודד לבד מול וולדמורט שהוא עוד אפילו לא בוגר ומאומן מספיק, וכשהוא עוד אפילו מטומטם ורחמן והירואי בצורה שבא להקיא...
סתם, זההיה נדרש.

למעלה