תאורייה על רא"ב

../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שהם אלה שימותו יותר בקשר להאגריד ובעיקר מהסיבה הפשוטה שהוא היה האדם הראשון מהגוורטס שהארי פגש

תנקס גאד!

לראשונה בהיסטוריית הפורום, מישהו מסכים איתי!
הרגשה חדשה, נפלאה ולא מוכרת ממלאת את חושיי..

n u k e y

New member
אני מסכימה לגמרי בקשר להאגריד

האמת שהופתעתי שהוא שרד כ"כ הרבה זמן, הייתי בטוחה שהוא זה שהיא תהרוג בחמישי.. הוא דמות חשובה מדי להארי, ורולינג הרי רוצה להשאיר את הארי לבד. בקשר לנוויל, הוא עבר מהפך די גדול בשני הספרים האחרונים ולדעתי או שרולינג תהרוג את הארי ותשאיר את נוויל בחיים או להפך.

tamarhp

New member
נוויל הוא דמות מדהימה

פשוט רואים את ההתבגרות והשינוי שלו... למרות שהוא כזה "לא יוצלח", יש בו המון עוצמה, כח ונחישות (זה מתבטא בעיקר בספר החמישי-שישי עם צ"ד והמלחמה, אבל גם בספר הראשון כשניסה לעצור את הארי וחבורתו בדרך לאבן החכמים). אני ממש אוהבת את הדמות שלו!!! ואני מסכימה מאד עם מה שכתבת, לצערי

tamarhp

New member
נכון...

להאגריד מתאים למות.. הוא דמות מאד אהובה ולפעמים אנשים יצטערו עליה יותר מאשר על רון, שזה איכשהו כאילו יותר נדרש... וגם נוויל ממש מתאים...

sirius felton

New member
אם

דמבלדור כבר מצא את ההורקרוקס בתחילת השנה.... אז למה הוא הלך עם הארי למצוא את ההורקרוקס בסוף השנה וסתם לשתות את השיקוי?....... מצד שני יכול להיות שאת צודקת.....
.....אממממממ.... יכול להיות שזה היה רק מין...אמממ...אימון להראות להארי איך להתמודד מול כל היצורים ואיך לחפש וללמוד יותר על ההורקרוקסים....אההה...כן.... משהו כזה....

the ror

New member
יש הורקרוקסים שלא ידועים בלי קשר

לזה שבקמיע אבל אני כבר הצגתי את הסיבות שלי למה לא נראה לי למעלה...

tamarhp

New member
אם זה דמבי,

למה הוא גרר את הארי למערה ושתה את השיקוי רק בשביל לגלות קמיע מזוייף שדמבי כבר ידע שההורק' האמיתי לא שם? לא הגיוני בכלל.

תראי, ותראו כולם,

נכון שזו רק תאורייה? ונכון שאין בכלל מצב שמישהו יעלה מילה במילה על מה שרולינג מתכננת לסוף? אז כל הקטע שאין כ"כ הסבר לנקודה הזאת שהעלאת, היא מה מוכיחה שהתאורייה די טובה. ולמה? מאותה סיבה שאנחנו חושבים בדרך כמו של רולינג אולי, ואת הסוף הייחודי שלה לא נצליח לגלות לעולם, ושבכל תאורייה צריך להיות מכשול מסויים כדי שהיא תהייה תאורייה.. אני חושבת שאני הולכת בכיוון הנכון, אבל זכות הביחרה, אם להאמין לתאורייה ולחשוב כמוני, נתונה רק לך.

tamarhp

New member
באותה מידה

התיאוריה שהארי לא הבן של ג'יימס ושלסנייפ יש רומן עם פטיגרו נכונה...

למעלה