ש"ס נגד האינטרנט

gershon17

New member
אז גם אתה, כמו טלמון

לא אומר שום דבר חיובי, רק מוצא את הרע בכל דבר ודוגל במשנה קומוניסטית. אתה די פאתטי כך. כל הזמן אומר מה לא מה לא מה לא מה לא.

"דוגל במשנה קומוניסטית"?

סוציאל דמוקרטיה זו לא משנה קומוניסטית. אלא אם כן תביא הוכחה שהמדינות שאימצו את הדרך השלישית הן קומוניסטיות. ותן לי רק להזכיר לך את חלקן: בריטניה, דנמרק ושבדיה. לא זכור לי שאף אחת מהן הפכה לקומוניסטית בעקבות זאת. אך כמובן שלך כקפיטליסט נוח מאוד לעוות את העובדות ולקרוא לכל מי שמתנגד לקפיטליזם החזירי שבו אתה דוגל "קומינסט".

gershon17

New member
עדיין לא אמרת מה זה

אתה כל הזמן מסביר מה זה לא סוציאל דמוקרטיה, מעולם לא סיפקת ולו שמץ של הסבר מה זה כן. איך מחליטים אם מדינה היא סוציאל דמוקרטית או לא? איך יודעים? החלטת שאנגליה סוציאל דמוקרטית, אבל דווקא באנגליה הזכויות הסוציאליות נמוכות בהרבה מאלה בצרפת. אז צרפת לא סוציאל דמוקרטית? איך יודעים? אין לך מושג. אתה חוזר על מנטרה שחוקה סתם כך כי ככה למדו אותך. לכן אתה אף פעם לא אומר מה כן, אתה תמיד אומר מה לא. ואם היית עוצר שניה וחושב מהם הדברים שאתה פוסל, היית רואה שאת אותם הדברים בדיוק יש גם באנגליה, גם בדנמרק וגם בשבדיה. אין אותם בקובה ועכשיו גם לא יהיה אותם בונצואליה. אין שום דבר דמוקרטי במשנה שלך, אתה קומוניסט שפשוט מרוב שהוא טיפש לא מבין שהוא כזה.

../images/Emo13.gif אני לא כל כך בטוח

הוא תומך למיטב זכרוני במדידת עוני מוחלט ולא בעוני יחסי שזו גישה קפיטליסטית למדי. אני חושב שדווקא הנחות היסוד שלו, אם הוא אי פעם יטרח לחשוב עליהם, הן קפיטליסטיות והסיבה שהוא "חברתי" היא מסיבות אנוכיות גרידא. תמהני מה היו הדעות שלו אם הוא היה מרוויח 40,000 לחודש.

הדבר היחיד שקפיטליסטי אצלי...

זה ההורים שלי. ותאמין לי שאם הייתי רוצה להיות קפיטליסט כמוך, לא הייתי צריך לעבוד אפילו דקה. הייתי יכול לשבת לי רגל על רגל ולחלק פקודות לפראיירים אחרים שיעשו בשבילי את הכסף הגדול. מה שנקרא להמשיך את המסורת המשפחתית. אך אני בחרתי בדרך אחרת, כי אני רוצה להיות קפיטליסט כמוך. אני סוציאל דמוקרט והדמוקרטיה וטובת בני עמי הם בראש מעייני. עד היום אבא שלי מנדנד לי לעזוב הכל ולבוא לעבוד איתו בעסק המשפחתי, ללמוד איך לנהל את העסק ואח"כ להחליף אותו כשהוא יפרוש. ואני משיב לו תמיד את אותה תשובה: תודה, אך אני לא מעוניין. ולגבי קומוניזם: אני נגד קומוניזם ותמיד אהיה נגד קומוניזם, גם אם זה יהיה תלוי בחיים או מוות. כ קומוניזם זו שיטה קיצונית מדי שאינה מכירה בזכות הקניין והיחידים שנהנים בה הם אלה שקרובים לצלחת, כמו שאצלנו בקפיטליזם אלה הם העשירים ובעלי ההון, אצל הקומוניסטים אלה הם מי שהשלטון רוצה בייקרו. כך שאני לא תומך לא בזה ולא בזה ומבחינתי שתי השיטות הישנות והגרועות הללו עדיף שייעלמו מן העולם וכמה שיותר מהר.

vinney

Well-known member
נראה אם היית אומר את זה אם היית

חייב לעבוד בשכר מינימום מתוך הכרח, כי אתה טיפש, ולא מתוך בחירה, כי אתה ילד של הורים עשירים ויכול להשתעשע במה שבא לך. זה נורא כיף להיות קומוניסט כשיש לך את ההון של אבאמא למקרה של צרה. וכן, אתה קומוניסט. אתה פשוט חושב שקומוניסט זה מי שהיה בראשות ברית המועצות, זאת טעות, אלה פאשיסטים, למרות שהם קראו לעצמם "קומוניסטים". קומוניסט זה אדם כמוך, שחושב שכולם צריכים להיות בואתה רמה, כל אחד תורם לפי היכולות, ומקבל לפי הצרכים. זה בדיוק מה שאתה טוען, וזה בדיוק הקומוניזם.

eitangn

New member
לא רק נגד האינטרנט

זו פשוט משטרת מחשבות: "חברי הוועדה, ובהוראת הרבנים, דנים כיצד יש להכשיר את האינטרנט עבור הגולש החרדי, מבלי שיוכל להיחשף לתכנים לא רצויים ברשת. שאיפתם היא, הין השאר, כי "האינטרנט הכשר" לא יאפשר כניסה לאתרים בהם מופיעות תמונות של בחורות למשל, או אתרים בהם יש לשון הרע, או תכנים הנוגדים את ההלכה היהודית. " זה בקרוב יהיה נכון עבור כולנו, אם לא נצא למלחמה.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

החרדים חדלי האישים הללו רוצים לכונן פה מדינת הלכה בכוח. זה פשוט לא ייתכן. מדינה דמוקרטית? עלק
תמיר.

למעלה