ש"ס נגד האינטרנט

לפסז שלום

במידה מסויימת אני לא רוצה שקטינים יצפו באתרים תלוי באיזה גיל. אני עד אמצע כתה ח' לא צפיתי באתרים כאלו באותו זמן זה לא היה חלק מחיי. מאז שנכנסתי זה לא השפיע על חיי אני לא מדבר על זה בפרסייה ואני חושב שאני די נורמלי, נכון יש לי חסרונות. אבל אני יכול לרשום בלב שלם החסרונות זה לא מהאתרים הם לא קלקלו אותי

לפסז שלום

אני סיימתי כבר את תק' נעוריי. באותה תק' הם לא ידעו עוד הוכחה שאני יודע לרסן את עצמי וכיצד להתנהג לפחות בתחום הזה. גם כיום אני לא מדבר אתם על זה ועד לשרשור הנוכחי לא דברתי על זה. בתור נער אתה נכנס (אם זאת שאלה אישית אל תענה אתה לא חייב) הליכוד הצביעה בעד ההצעה מה שמראה שהיא מפלגה לא ליברלית. הליכוד הוכיחה עוד פעם שהיא פרו חרדית ובעלת דעות חשוכות

Fasz

New member
טומי, לא הבנתי את שאלתך

שים לב כי כתבת: "נער אתה נכנס (אם זאת שאלה אישית אל תענה אתה לא חייב)" אך לא המשכת את המשפט, כך שלא אוכל לענות לך לדאבוני.

פסז הנה השאלה במלואה

שאלתי אם בתק' נעוריך נכנסת לאתרי פרונו? (אם זאת שאלה אישית אתה לא חייב לענות). בשאלה הקודמת לא סיימתי את השאלה אתה צודק לא שמתי לב

Fasz

New member
טומי, אני מבוגר ממך ב-29 שנים

בתקופת נעורי (אותה העברתי באחד המושבים בארץ) מושג ה'אינטרנט' לא היה קיים כלל וכלל..

פסז תודה על התשובה

תודה וסליחה אם זאת שאלה אישית. כעת חזרה לנו הליכוד הוכיחה את עצמה כמפלגה שמתנגדת לליברליות עקב הצבעה על חסימת אתרי פרונו. אני כבר לא אוסיף שאתם אינכם ליברלים כלפי מיעוטים

ממתיק אני מסכים אתך

אין ספק שאיסור על כניסה לאתרי פרונו זאת דיקטטורה. זכותו של כל אזרח להכנס לאיזה אתר שהוא מוצא לנכון, לאף אחד אין זכות להכתיב לנו באיזה אתרים לגלוש. בקשר לפסז הוא מהליכוד מפלגה דיקטטורית שתמכה בהצעת החוק, נתניהו לא הליכודניק היחידי שתמך היו שישה ח"כים מהליכוד. אבל זה לא פוטר את נתניהו מעוגמת הנפש שתגרם במידה והחוק יעבור קריאה שניה ושלישית הוא שותף לפשע. אני מקווה שהציבור יראה מי הם החרדים ומי הם המשת"פים, ממתיק היו גם שניים מהעבודה שבחרו כך שגם הם שותפים

אני יודע, אך אני כבר לא בעבודה.

המפלגה שאני אבחר בה, בין אם זה יהיה ב2008 ובין אם זה יהיה ב2010, תהיה המפלגה שתוכיח את עצמה במעשים ולא בדיבורים בכל מה שקשור לנושאים החברתיים והמאבק החברתי, ומעל הכל ביטולה של תוכנית ויסקונסין, האסון הכי גדול שנחת על מדינת ישראל. מפלגת העבודה כרגע לא עומדת בקריטריונים הללו, ועל כן אני נטול מפלגות כרגע.

ממתיק בנו' הזה אני חולק עליך

בבחירות הבאות אם יתקיימו ב2010 או יוקדמו בטוח שלא נצביע לאותה מפלגה. אם אתה רוצה מפלגה שתבטל את תכנית ויסקונסין תבחר במפלגה שמאלנית למרות שאני מתנגד לביטול זאת עצתי מפלגה כגון מר"צ או רע"מ יבטלו. לפחות בעניין חסימת האתרים יש בינינו הסכמה ממתיק אני מסכים אתך שזאת דיקטטורה אני זוכר את כל המפלגות שהצביעו בעד ולא אשכח להן

מר"צ ורע"מ זה לא כוס התה שלי

בעיקר לנוכח העובדה שהשקפותיי הביטחוניות ימניות יותר.

ממתיק תאלץ לבחור במפלגה רחוקה ממך

אתה ימני בטחונית ושמאלני כלכלית תצטרך להתפשר על נו' מסויים מפני שאין מפלגה כזאת אני רושם זאת מתוך ידיעה שקדימה תתפרק. או שתוותר על הנו' החברתי או הנו' הבטחוני. למרות שאני יודע שלא תבחר בשינוי לך לבחור חבל שהקול שלך ילך לאיבוד לפחות בנו' מסויים המפלגה שתבחר בה תייצג אותך

הצעת חוק שנתניהו תומך בה

עוד הוכחה לכך עד כמה האיש הזה מסוכן לחופש הדמוקרטיה. אך אין זה מפליא אותי כלל שכאחד שביקש לשלול מאיתנו את זכות ההתאגדות וזכות השביתה, שתיים מהזכויות הדמוקרטיות החשובות ביותר, הוא רוצה עכשיו לשלול מאזרחי ישראל גם את החופש האחרון שעוד נשאר להם, החופש הוירטואלי. ושוב כהרגלו של נתניהו, בכפייה, לא מתוך בחירה של הגולש עצמו או הוריו, אלא בדיוק כמו בתוכנית ויסקונסין, המדינה היא זו שתחליט ותכפה על הגולשים את רצונה. או כפי שאמרת אשרת "בוקר טוב סין הקומוניסטית" או בוקר טוב ישראל הדיקטטורית. וזו עוד הוכחה לכך שהקפיטליזם והקומוניזם הם שני הצדדים של אותה המטבע בדיוק.
לצערי עם השנים מדינת ישראל הולכת ונעשית יותר יותר דיקטטורית וחיי האזרחים שחיים בתוכה, הולכים ונעשים יותר ויותר קשים ופחות ופחות חופשיים כשהם מאבדים יותר ויותר זכויות בגלל פוליטיקאים תאבי בצע ותאבי כוח אינסופי. כנראה שהחופש והדמוקרטיה בעיני הפוליטיקאים המושחתים שלנו, הם רק בגדר המלצה...

Fasz

New member
ממתיק, עכשיו אתה כועס על נתניהו

כי הוא חפץ למנוע ממך כניסה לאתרי הפורנו וההימורים בהם אתה גולש, ואת סרסוריהם ע"י כך אתה מממן? לא תיארתי לעצמי שאתה 'חברתי' מהסוג הזה..

"כניסה לאתרי הפורנו וההימורים"?

נסה יותר רמיסת הדמוקרטיה ברגל גסה. שלילת זכויות מאזרחי המדינה, מחנות עבודה בכפייה, גזילת הכספים מהעניים ונתינתו שוחד לעשירים. את כל זה עשה פטרונך נתניהו. כך שבאמת מעניין למה אני ויותר מחצי מדינה כועסים עליו, וכפי שאמרתי שככל שיותר אזרחים יזכו לטעום מאסון ויסקונסין, ככל שהשנאה לאבי אסון ויסקונסין תגבר. עכשיו מצטרף מימד חדש, המימד הוירטואלי שנתניהו שלך רוצה להגביל ולחסום גם אותו. כך שתאר לעצמך בוא נגיד בעוד שנה, או אפילו מספר חודשים, לאחר שהצעת החוק הזאת תעבור, כמה אזרחים יישנאו את נתניהו...

Fasz

New member
אתה מממן סרסורי נשים ואנשי הימורים

ושום הערות מטומטמות על נתניהו ושאר זילות אנשי ציבור שתרמו למדינה יותר מאדם עלוב כמותך המעז לפגוע כך במשפחת נתניהו, לא ישנו את העובדה שתמכת בריש גלי באי חסימת אתרים פורנוגרפים לקטינים. האם אתה נהנה לראות ילדים רכים מתנים 'אהבים', ממתיק?

כשאורוול דיבר על האח הגדול בספרו

1984, הוא התכוון בדיוק למה שקורה עכשיו במדינה שלנו. מה שאינך מבין זה שלא מדובר כלל בחסימה או אי חסימת אתרים פורנוגרפים לקטינים, מדובר בשלילת חופש הגלישה. אתה יודע שבסין המימשל מכניס לכלא כל מי שגולש לאחרים "אסורים"? ומי קובע מהם אותם אתרים אסורים? המימשל, הוא זה שאומר לך לאן מותר לך לגלוש ולאן אסור. ומה השלב הבא פאסז? האם הממשלה תגיד לנו גם מתי לנשום? אני לא אתפלא כלל אם גם זה יגיע כשהאוויר יהפוך למצרך יקר. תמיד טענתי שהקפיטליזם והקומוניזם הם אותו החרא, הם שני הצדדים של אותה המטבע הישנה והגרועה שהביאה רק אסונות על האנושות ושללה מהם את זכויותיהם. היום אנחנו מקבלים הוכחה לעד כמה הקפיטליזם והקומוניזם מעוותים ודומים זה לזה.

אשרת

New member
גם אופיר פינס תומך בזה.

אז בתור אחד ששייך למפלגת העבודה, שב בשקט.

baudrate

New member
לאופיר פינס יש כנראה שאיפות

ואני יכול רק לקוות שלא יגשים אותן.

אני לא שייך למפלגת העבודה כבר מזמן

אני נטול מפלגות כרגע. אף מפלגה לא הוכיחה את עצמה בעיני כראויה לשלטון.

למעלה