ש ל ו מ י

irisish

New member
שלומי - חזרתי לדווח

התקנתי את ה- adaware עכשיו מה ? לעשות scan ? עשיתי ליתר בטחון. והוא מציג רשימה מעניינת של 192 objects מה לעשות ? מכאן לא עשיתי כלום. אתה אדם מופלא - אתה יודע ? איריס

מיכלי ו

New member
מקש ימני- בחר הכל ולמשיך הלאה וזה

מוחק הכל {ככה בכל אופן אני עושה- מקווה שלא טועה}

שלומי

New member
מהסוף להתחלה...

תודה על המחמאה. אני עושה את זה בכיף ואני שמח שלפעמים אני יכול לעזור לאנשים. כשאני התחלתי להתעניין במחשבים בכלל, היו לי הרבה מאוד שאלות שכיום אני רואה אותן אחרת.. אני הייתי פעם הדיוט לחלוטין כי לא באתי בכלל מרקע של מחשבים אלא מאלקטרוניקה. כששאלתי בפורומים לפעמים קיבלתי תגובות לועגות ולפעמים גם גרועות מכך... הרבה מאוד פעמים נתקעתי עם מחשב תקוע במסך מוות (מסך כחול) ושרפתי ערבים שלמים בבאסה גמורה ללא יכולת להתקדם. החלטתי לקחת את העניננים לידיים ולחקור לבד כמה שניתן לחקור לבד וגם להבין לבד ובסופו של תהליך לבצע ולקבל תוצאות נכונות. עם הזמן גם למדתי כמו שצריך והתמקצעתי ולבסוף גם הגעתי לכאן. הקיצר, אני החלטתי שאם פעם ישאלו אותי ויבקשו ממני סיוע, אני לא אלעג, לא אתן דיסאינפורמציה ובטח שלא אתעלם, אלא אתייחס לכל שאלה הכי ביזארית בכל הכבוד הראוי. אם יהיה מצב שלא אדע להשיב, לא אתבייש להגיד(לכתוב) שאני לא יודע כרגע ואני אברר ואחזור עם תשובה טובה. עד כאן לענייננו, באופן עקרוני אפשר למחוק הכל אבל רק אם את יודעת ומכירה את סוגי הקבצים וההודעות ואת פשרם. להתחלה, צלמי לי את כל ההודעות(זה משהו כמו 2-3 צילומים מקסימום) והעלי אותם לכאן. אני רוצה להיות בטוח שאצלך אפשר למחוק. הבהרה: הרבה תוכנות משתמשות בקבצי ריגול והם למעשה חלק מהמימון לכתיבת התוכנה. יש מצב שאם מוחקים את קבצי הריגול, אותן תוכנות נתמכות, תחדלנה מלפעול. שלומי שלומי

irisish

New member
שלומי

זהו, שנוסף להיותך לאדם מופלא אתה גם נדיר. לא כל אחד עם אותם ארועים בעברו היה מגיע לכזה מקום של שמחה וסבלנות כשהוא עוזר. אני ממש חשה ש"אשרי" (ר' בפתח) שאתה כאן. צילמנו (אני והבת שלי) ויצאו 6 צילומים (בטח אפשר יותר קצר אבל מילא) תתעלם מסימוני ה- V הם נועדו לסמן לנו עד היכן הגענו בצילום. אז הנה הם המלוא הדרם ושוב - 1000 תודות על הסבלנות ועל זה שאתה כאן. גורם לי להרגיש שאני לא לבד כשאני משוטטת ביער האפל של מבוכי המחשב. איריס

שלומי

New member
איריסססססססססססססססססס...

אללה יוסטור! מה זה הגן חיות הזה אצלך??? יש לך מלאןתלפים תוכנות וקבצי ריגול. כמה זמן המחשב עובד ללא פירמוט? האם התקנת את תוכנת גייטור בעצמך? האם דף הבית שלך "נחטף" והוחלף לדף אחר? אני אניח את הדברים כך: אם את מחליטה לוותר על התוכנות הנתמכות בקבצי ריגול אז למחוק הכל ומקסימום תוכנה פה ותוכנה שם תפסקנה לפעול . אם הקטע של ריגול אחר הרגלי הגלישה שלך לא פריע לך או שאת לא מוותרת על התוכנות - תשאירי הכל!(בניגוד מוחלט למה שאני הייתי עושה - למחוק ההההההההההההההכל!!!). קבלי החלטה. אני אהיה ברשת לעוד חצי שעה ואז אני חותך למיטה. שלומי

irisish

New member
שלומי

על מרבית השאלות ששאלת לא יודעת לענות. יובל (החייל הטרי שלי) הוא המפרמט הבלעדי. תוכנית גייטור - מה זה בכלל ? מה היא עושה ? מה עתיד ללכת ? אם מה שילך זה imesh ודומיה אין לי בעיה. אין לי בעיה אם זה מה שאתה היית עושה. כמה פעמים ביום צריך להשתמש ב- adaware והאם על תוצאות ה- scan צריך לעשות תמיד remove all לכל מה שמופיע בהן ? איריס

שלומי

New member
אז ככה...

איימש לא טובה ליהודים! גייטור משלימה אוטומטית טפסים ברשת - לא רק שהיא לא טובה היא אפילו מסוכנת כי היא אוגרת את הפרטים הכי רגישים שלך. הסריקה בתוכנה מתבצעת אצלי לפי הרגש כי אני יודע מהם סוגי האתרים המסוכנים הדוחפים לך קוקיס וכל מיני חולירות למחשב. זה יכול להיול פעם ביום או אפילו 4. האד אוואר רצה ברקע ואת יכולה להמשיך לעבוד כרגיל ללא הפרעה. הסריקה לוקחת כמה דקות ואני מציע למחוק הכל. תוכנות אחרות מזהות בשוגג קבצים כמזיקים ולכן אני לא המלצתי על כל תוכנה אחרת מלבד האד אוואר שלומי

irisish

New member
שלומי

i did it מחקתי הכל לא יודעת אם זה קשור או לא אבל בדרך כלל כשנכנסתי לדף הבית היה נפתח חלון שנקרא massageboard. עכשיו הוא לא הופיע. מקווה באמת שנכנסנו לדור חדש של עבודה. רק שתדע שאני אוהבת אותך ותודה שהחזקת לי את היד מרחוק. והמון המון המון תודה. איריס

שלומי

New member
בכיף איריס, בכיף. העונג כולו שלי!

עכשיו אני הולך לישון. לילה טוב.

irisish

New member
שלומי - הנה הסיפתח של הבוקר טוב

כשהסרתי את הטעון הסרה, הופיעה ההודעה הבאה המצורפת בצילום. עניתי בינתיים ב- cancel ברם אולם אבל כשפתחתי שוב את ה- adaware היה כתוב ש- כל 194 האובייקטים הוסרו. מה ? מי? מו? או בקיצור - מה עכשיו ? אגב, אני עושה deep scan ולא מפעילה adwatch זה בסדר ? יום טוב. רק טוב. איריס

שלומי

New member
עכשיו החיים נמשכים כרגיל

בהודעה כתוב שכמה קבצי dll לא הוסרו כי הם דרושים לתוכנה מסויימת לעבודה. צריך לבודד את אותה תוכנה ולהסירה ואז גם הקבצים הנ"ל יוסרו. גם אני לא משתמש באד-ווטש.את מפעילה את התוכנה בסדר גמור.

irisish

New member
תודה. היה לי חשוב לשמוע את זה

(שאני מפעילה אותה בסדר) כי אני ממש חסרת בטחון. אגב, למה התעוררת כל כך מוקדם ? ושוב, שלומי, אין מילים בפי. שבת נעימה וד"ש מקווה לא להטריד. ב ה ע ר צ ה
איריס

udiyulis

New member
ובבקר ../images/Emo42.gif כשתכנסו אז תקראו אותי

קראתי את השרשור והתענגתי על החברים שיש לי על התומך המסור והסבלני על הנתמכת המפרגנת והיודעת להעריך ולהחזיר בתודה ואהבה ועל כך - אוהבת מאד את שניכם עד לאין קץ

למעלה