מהסוף להתחלה...
תודה על המחמאה. אני עושה את זה בכיף ואני שמח שלפעמים אני יכול לעזור לאנשים. כשאני התחלתי להתעניין במחשבים בכלל, היו לי הרבה מאוד שאלות שכיום אני רואה אותן אחרת.. אני הייתי פעם הדיוט לחלוטין כי לא באתי בכלל מרקע של מחשבים אלא מאלקטרוניקה. כששאלתי בפורומים לפעמים קיבלתי תגובות לועגות ולפעמים גם גרועות מכך... הרבה מאוד פעמים נתקעתי עם מחשב תקוע במסך מוות (מסך כחול) ושרפתי ערבים שלמים בבאסה גמורה ללא יכולת להתקדם. החלטתי לקחת את העניננים לידיים ולחקור לבד כמה שניתן לחקור לבד וגם להבין לבד ובסופו של תהליך לבצע ולקבל תוצאות נכונות. עם הזמן גם למדתי כמו שצריך והתמקצעתי ולבסוף גם הגעתי לכאן. הקיצר, אני החלטתי שאם פעם ישאלו אותי ויבקשו ממני סיוע, אני לא אלעג, לא אתן דיסאינפורמציה ובטח שלא אתעלם, אלא אתייחס לכל שאלה הכי ביזארית בכל הכבוד הראוי. אם יהיה מצב שלא אדע להשיב, לא אתבייש להגיד(לכתוב) שאני לא יודע כרגע ואני אברר ואחזור עם תשובה טובה. עד כאן לענייננו, באופן עקרוני אפשר למחוק הכל אבל רק אם את יודעת ומכירה את סוגי הקבצים וההודעות ואת פשרם. להתחלה, צלמי לי את כל ההודעות(זה משהו כמו 2-3 צילומים מקסימום) והעלי אותם לכאן. אני רוצה להיות בטוח שאצלך אפשר למחוק. הבהרה: הרבה תוכנות משתמשות בקבצי ריגול והם למעשה חלק מהמימון לכתיבת התוכנה. יש מצב שאם מוחקים את קבצי הריגול, אותן תוכנות נתמכות, תחדלנה מלפעול. שלומי שלומי