ש א ל ו ן

עונה...

האם את רוקדת?כן.. כמה שנים?2 איזה סגנונות?הכל.. באיזה סטודיו? VIZAVI באיזו להקה?VIZAVI באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)?לרוב גימנסטרדות..STAR OF THE DANCE...אירועים בעיר..והלהקה הגדולה השתתפה במכביה ובתחרויות מחוץ לארץ.. מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?הכלץץ מהו סגנון הריקוד השנוא עליך?מודרני.. איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד?סלוני.. אם כן, למה?כי רקדתי פעם ואני רוצה להמשיך.. מה את אוהבת כל כך בריקוד?זה עושה לי משהו.. האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר?כן.. - אירועים משפחתיים? לא יצא לי עדיין.. - במסיבות?כן.. - סתם אצל חברות? כן.. - מול המשפחה?כן..חח

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifבאיחור קליל../images/Emo3.gif

האם את רוקדת? אכן. כמה שנים? מגיל 5. איזה סגנונות? בתחלה רק בלט מודרני, אחרכך גם ג'אז, היום רק קלאסי. באיזה סטודיו? בימים אלו, בברזיל. באיזו להקה? אוח, נו... באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט) האחרון שלי היה דון קישוט. מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? קלאסי. מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? המ... וואלה לא יודעת. איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? המ.. סטפס. אם כן, למה? לא הייתה לי הזדמנות. מה את אוהבת כל כך בריקוד? המאמץ הדרוש אני חושבת. האם את רוקדת ב:- אירועים בבית הספר? לפעמים. אירועים משפחתיים? לא. במסיבות? כן. סתם אצל חברות? כן. מול המשפחה? כן
תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifזאת רקדנית מהסטודיו שלי,

או משהו כזה. ניסו להסביר לי, אבל לוקח לי זמן...

עונה

האם את רוקדת?כן. כמה שנים?מאז גיל 13 רצוף,אמנם לא תמיד לקחתי שיעורים,אך ממציאה ורוקדת ריקודים רצוף. וכיום מעל גיל 30. איזה סגנונות?בלט קלאסי באיזה סטודיו?מקומות שיש שם שיעורי בוגרים.מחולה למשל. באיזו להקה?אני מופיעה היום בהתנדבות בחוג של מוסיקה קלאסית. באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)?בחוג -המוסיקה של צ'ייקובסקי. ורקדתי קטעים מהבלטים שלו. מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?בלט קלאסי מהו סגנון הריקוד השנוא עליך?לא יודעת.אך מודרני לא אוהבת. אך גם לגמרי לא שונאת. איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד?ריקודי אופי אם כן, למה?כדי להעשיר את הריקוד שלי.וגם מעניין אותי ללמוד ריקודים ממדינות שונות. מה את אוהבת כל כך בריקוד?היופי,השילוב המופלא של המוסיקה עם התנועתיות ,ההבעה העצמית והמימיקה. האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר?מזמן סיימיתי בי"ס...,באוניברסיטה אין לנו חוג ריקודים. - אירועים משפחתיים?כן - במסיבות?כן - סתם אצל חברות?לעתים,תלויי איזו חברה. - מול המשפחה?כן. תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד.

yuvush

New member
../images/Emo85.gifגם אני רוצה..

האם את רוקדת? ברור... כמה שנים? מגיל 3 וחצי .. משמע: 9 וחצי שנים.. איזה סגנונות?היפ הופ, קלאסי,לוק & פופ, ג'אז,סטריט ג'אז,פאנקי,אימפרוביזציה ומודרני... באיזה סטודיו?קרן רייס "לרקוד בקצב אחר.." באיזו להקה? צעירה.. באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)?פורים, אילת(הכנס..),קניון.. מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?היפ הופ קלאסי ומודרני..( קשה לי למצוא אחד..) מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? אין לי. איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד?פלמנקו.. אם כן, למה?תמיד אי יכולה ללמצוד אבל אין לי בכלל זמן וזה עושה כאבים ברגליים.. מה את אוהבת כל כך בריקוד? שזה הדרך שלי לבטא את עצמי שזה משחרר מהלחצים, ושזה כמו לצייר בתנועה.. (מה לעשות זה אומנות!!) האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? כן - אירועים משפחתיים?לפעמים - במסיבות?תמיד לא מפסיקה לרגע.. - סתם אצל חברות? אם הן מבקשות.. - מול המשפחה?לפעמים.. תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד. שיהיה לך יום מרקד

yuvush

New member
../images/Emo85.gifתיקונים..

תמיד אני יכולה ללמוד אבל... זה לא אני אבל אני בקרוב מגיעה לשם ( בנוגע לתמונה..)

הגרילה

New member
אממ שמעי../images/Emo204.gif

פלמנקו לא עושה כאבים ברגליים במיוחד אם את מגיעה לרמה של מתחיות הפלמנקו עושה כאבים ברגליים רק שאת מתחילה להיות ברמה של מתקדמים ותאמיני לי שכמו שלך יש זמן לי יש זמן,ואת גם יכולה להוריד קצת בכמוניות של הג'אז נראה לי כבר מעצבן אני אישית לא אוהבת פאנקי וכאלה.. אבל סתם רציתי ליידע אותך.

למעלה