ש א ל ו ן

הגרילה

New member
יואו../images/Emo204.gif

יצא כל כך מבולגןן סליחה על ההצפה.. את רוקדת? אכן
כמה שנים?9 שנים איזה סגנונות? פלמנקו,ג'אז,מודרני,בלט,פויינט שוס,היפ הופ באיזה סטודיו? ז ה ר באיזו להקה? חכו קצת אני רק בת 13 עדיין לא בעתיד יהיה רשום פה משהו..
באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? ימי הפלמנקו בבוקר פלמנקו ישראלי המופע עצמו נערך בסוזן דלל הלך לי טוב
מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? מודרני ופלמנקו:)
מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? היפ הופ איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? סטיט ג'אז נראה לי כי אני לומדת הכל.. אם כן, למה? כי זה נחמד מה את אוהבת כל כך בריקוד? פשוט משחרר,מרגש,ופשוט כייף ובקיצור הריקוד נהפך לחלק מחיי ואת החיים שלי אני אוהבת! האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? אכן - אירועים משפחתיים? בבת מצווה שלי רקדתי
- במסיבות? ברורר - סתם אצל חברות?כה - מול המשפחה?אני לא הולכת,אני הולכת תוך כדיי שנה ותוך כדי קפיצות אז כן חח תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד. שיהיה לך יום מרקד

הגרילה

New member
ש א ל ו ן../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

אז ככה הבאתי שאלון סתם כי זה נחמד אז תענו והוא מפורום סקרים ושאלונים והכינו אותו במיווחד בשביל הפורום שלנו ריספקטט:p האם את רוקדת? כמה שנים? איזה סגנונות? באיזה סטודיו? באיזו להקה? באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? אם כן, למה? מה את אוהבת כל כך בריקוד? האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? - אירועים משפחתיים? - במסיבות? - סתם אצל חברות? - מול המשפחה? תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד. שיהיה לך יום מרקד

הגרילה

New member
אני../images/Emo204.gif

בזהר.. אצל מורה מדהימה בשם קארינה שלסטודיו יש שלושה סניפים בהוד השרון רעננה וההרצליה אני לומדת בהוד השרון וברעננה מלמדת מישהי בשם נעמה.. בהרצליה אני לא יודעת.. כי זה סניף נורא חדש...

הגרילה

New member
עונה:p../images/Emo204.gif

האם את רוקדת? אכן
כמה שנים?9 שניםאיזה סגנונות? פלמנקו,ג'אז,מודרני,בלט,פויינט שוס,היפ הופבאיזה סטודיו? ז ה ר באיזו להקה? חכו קצת אני רק בת 13 עדיין לא בעתיד יהיה רשום פה משהו..
באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? ימי הפלמנקו בבוקר פלמנקו ישראלי המופע עצמו נערך בסוזן דלל הלך לי טוב
מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? מודרני ופלמנקו:)
מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? היפ הופאיזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? סטיט ג'אז נראה לי כי אני לומדת הכל..אם כן, למה? כי זה נחמדמה את אוהבת כל כך בריקוד? פשוט משחרר,מרגש,ופשוט כייף ובקיצור הריקוד נהפך לחלק מחיי ואת החיים שלי אני אוהבת!האם את רוקדת ב:- אירועים בבית הספר? אכן- אירועים משפחתיים? בבת מצווה שלי רקדתי
- במסיבות? ברורר- סתם אצל חברות?כה- מול המשפחה?אני לא הולכת,אני הולכת תוך כדיי שנה ותוך כדי קפיצות אז כן חחתוסיפי תמונה שלך רוקדתאו של משהו שקשור לריקוד.שיהיה לך יום מרקד

עונה!

האם את רוקדת? כן כמה שנים?9 איזה סגנונות?מחול ישראלי בעבר, מודרני, ג'אז, בלט ופוינט באיזה סטודיו?המרכז למחול שוהם באיזו להקה?בוגרת באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)?המכביה חח מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?בלט מהו סגנון הריקוד השנוא עליך?היפ הופ איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד?פלמנקו אם כן, למה?כי זה מיוחד מה את אוהבת כל כך בריקוד?שאפשר להתבטא ולעשות את מה שאתה עושה הכי טובה אם את רוקדת ב:- אירועים בבית הספר?כן - אירועים משפחתיים?כן - במסיבות?כן - סתם אצל חברות?לפעמים - מול המשפחה?לא ממש תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד.שיהיה לך יום מרקד

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאיזה חאמודים הם!../images/Emo3.gif

האם את רוקדת? לא. סתם נו מה נסגר? ברור
כמה שנים? 5 איזה סגנונות? התחיל מג'אז, עכשיו זה גם מודרני, היפ הופ, בלט קלאסי ופוינט. באיזה סטודיו? קרן- המרכז לאומנויות המחול
באיזו להקה? להקה 2, אם זה אומר לכם משהו
באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? פורים- ההפנינג הגדול הזה של גבעתיים... גם יהודה סעדו השמן בא להופיע ועוד כמה חברה מכוכב נולד
קיצור, גמנחנו היינו
מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? אני חושבת שג'אז מודרני\מודרני מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? ממה שאני רוקדת- אני אוהבת הכל.. אבל מכל הסגנונות אני לא סובלת ריקודים סלוניים. איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? פלמנקו נראה לי מגניב
אם כן, למה? כי הוא דרמטי ומהפנט כזה... וזו חגיגה שלמה, לא רק של הגוף, אלא גם של התלבושת, הקסטנייטות... המון קואורדינציה. מה את אוהבת כל כך בריקוד? זו בעצם הדרך שלי להוציא את עצמי החוצה ולהתבטא. האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? כן - אירועים משפחתיים? בקושי
חצי משפחת דתייה... מה אתם הייתם עושים?
- במסיבות? אופקורס!
- סתם אצל חברות? כל הזמן
- מול המשפחה? המון.. תוסיפי תמונה שלך רוקדת אין על המחשב
או של משהו שקשור לריקוד. יש על המחשב!
יותר מדי
אוסיף אולי מאוחר יותר.. כי זה סיפור עכשיו לשנות פורמטים של תמונות.. יש לי פשוט מחשב מטומטם שלא נותן לי להעלות תמונות לתפוז
אחלה שאלון!

s h a h a r 1 5

New member
עונה

האם את רוקדת? אכן כן כמה שנים? 4 איזה סגנונות? ג'אז, בלט, מודרני באיזה סטודיו? רעים ובמגמת מחול ק"ש באיזו להקה? אקסטזה!!!! באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? מופעים מקוריים שלנו :) מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? בלט (לאב) מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? מודרני איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? סטפס וסלוניים אם כן, למה? כי זה מושך אותי ונורא מעניין מה את אוהבת כל כך בריקוד? שאפשר לחוות התעלות רגשות עצומה. האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? כן - אירועים משפחתיים? כן - במסיבות? כן - סתם אצל חברות? כן - מול המשפחה? ודאי! תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד. שיהיה לך יום מרקד

אני עונה...

האם את רוקדת? אז לא... כמה שנים? 10 איזה סגנונות? בלט קלאסי,פוינט,ג'אז בעבר מודרני באיזה סטודיו? קבלו את השם המלא:מרכז ח.מ.ש למחול בניהולה של דולי זורניצר באיזו להקה? בוגרת (שולטות!!) באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? אמממ הופענו באילת כמובן...בכנס... מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? בלט קלאסי מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? היפ הופ... איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? פלמנקו למרות שזה לא יקרה כי קשה לי להתחבר לסגנון אחר ושונה מאלה שלמדתי...אבל תמיד יש פעם ראשונה..אם בכלל! אם כן, למה? זה סיגנון שמאד מושפע מתרבות מסויימת...כל ההבעות פנים..זה משהו מאד מאד חשוב.. מה את אוהבת כל כך בריקוד? השיחרור האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? ברור - אירועים משפחתיים? לפעמים - במסיבות? ברור - סתם אצל חברות? כן כןכן!! - מול המשפחה? אמממ לפעמים שבאמת מתחשק לי...חחח אין לי תמונה לשים בנתיים...כי אני לא משתמשת במחשב שלי...

ShirUsh22

New member
עונההה../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

האם את רוקדת? יאפ
כמה שנים? ברצף-4, לא ברצף-7
איזה סגנונות? בלט,ג'אז וכרגע מחול
באיזה סטודיו? זוז במחול
באיזו להקה? כרגע נעורים
באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? אין לי כוח
אבל מופעים גדולים שהשתתפנו בהם היו בימי העצמאות..שנה שעברה בלטרון ולפני שנתיים בהר הרצל
מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? מחול
מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? לא נראלי שיש כזה
איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? אממ רובוט
כמו יגאל אלקיים
אם כן, למה? כי זה מגניבב
מה את אוהבת כל כך בריקוד? שזה כיף ומשחרר
האם את רוקדת ב:
- אירועים בבית הספר? לפעמים
- אירועים משפחתיים? ממ..לא
- במסיבות? ברוררר
- סתם אצל חברות? לפעמים
- מול המשפחה? לא..חח פאדיחות
תוסיפי תמונה שלך רוקדת או של משהו שקשור לריקוד. אני לא מצליחה להעלות

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאמ

מחול זה השם הכולל לריקוד..זה לא סוג ריקוד, לפי מה שידוע לי

ShirUsh22

New member
אממ אוקיי אז פולקלור חחח../images/Emo20.gif

אני רגילה לקרוא לזה מחול וזהו

ShirUsh22

New member
אממממ לא יודעת איך להסביר..../images/Emo20.gif

מחול ישראלי כזה.. מישו שיודע מה זה יכול להסביר יותר טוב ממני?

למעלה