ש א ל ו ן

ShirUsh22

New member
לא לא ממש לא ריקודי עם!../images/Emo20.gif

אממ ראית בנולד לרקוד שרוני ואור רקדו דבקה
אז יש ללהקה שמעלינו ריקוד בסגנון הזה עם המוזיקה הזאת והוא אחד הריקודים הטובים והמצליחים של זוז במחול
אממ אז זה בערך הסגנון אבל ברור שיש עוד המון ריקודים בסגנונות קצת שונים..

yaeltal12

New member
עונה

האם את רוקדת? כן כמה שנים? 4 בערך איזה סגנונות? קלאסי מודרני וג'אז באיזה סטודיו?רונית לסקי-קרן רייס גבעתיים באיזו להקה? זה לא להקה באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? באילת בכנס מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? קלאסי מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? היפ הופ איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? אממ הייתי רוצה ללמוד בלט ניאו קלאסי בנוסף לקלאסי הרגיל. אם כן, למה? אוי עניתי למעלה מה את אוהבת כל כך בריקוד? כשאני רוקדת אני חופשייה, אני אוהבת את התנועה ואני גם חושבת שזה מאוד יפה. האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? כן! - אירועים משפחתיים? לא ממש - במסיבות? ברור - סתם אצל חברות? ברור - מול המשפחה? לפעמים סתם כזה מתאמנת על תנועות. אחלה שאלון!
אין לי תמונות במחשב שאני רוקדת... אבל בקרוב יהיו!

אוקיי גם אני אענה..

*האם את רוקדת? כן. *כמה שנים? 16 שנים. *איזה סגנונות? קלאסי, פאנקי ג'אז, ג'אז, היפ-הופ. *באיזה סטודיו? כרגע אני רוקדת בסטודיו B ומלמדת מחול בסטודיו במקום מגוריי, לפני כן רקדתי אצל סיגי ניסן 3 שנים, ולפני כן (מגיל 4) בסטודיו במקום מגוריי (איפה שאני מלמדת עכשיו). *באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? אני אתייחס לקבוצה שאני מלמדת- גימנסטרדה בחיפה, וביוני- פסטיבל המחולות בצמח. *מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?פאנקי ג'אז. *מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? סלוניים. *איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? זה לא סגנון שלא למדתי מעולם, אך כן הייתי רוצה לחזק את המודרני. *מה את אוהבת כל כך בריקוד? את הדרך שבה אני מבטאת את עצמי דרכו, כשאני רוקדת אני אדם אחר- חי, נושם ומלא אנרגיה. *האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? אני כבר לא תלמידה. - אירועים משפחתיים? לא ממש. - במסיבות? ברור. - סתם אצל חברות? לפעמים. - מול המשפחה? לא.

תגובה...

יש פסטיבל שנקרא "פסטיבל המחולות בצמח" מגיעות אליו מלא להקות מכל רחבי הארץ. והוא מתחלק לשכבה צעירה ושכבה בוגרת.. השכבה הבוגרת מתחרה ונשפטת ע"י קבוצת שופטים שכוללים אנשים מקצועיים מתחום המחול, והשכבה הצעירה רק מופיעה... הפסטיבל נמשך 3 ימים והוא כולל גם סדנאות בסגנונות מחול שונים, סדנאות של להקת בת-שבע ולהקת טררם! אני נוסעת עם הקבוצה שאני מלמדת... הפסטיבל היה אמור להיערך ב- 4-6/4 אך הוא נדחה ליוני בעקבות מזג האוויר כי הלינה היא בקמפינג... מקווה שהבאתי הסבר טוב.. עוד שאלות?! אני כאן...

DgAniT BER

New member
נשמע טוב.

נראה לך שאפשר עדיין להרשם לפסטיבל בתור סטודיו? ואם אפשר לשאול איזה סטודיו את מלמדת? תודה שענית.

תשובות

האם את רוקדת?כן כמה שנים?כמעט 3 שנים איזה סגנונות?הכל באיזה סטודיו?אירה חייקין באיזו להקה?צעד וחצי (אבל אני לא בלהקה עצמה) באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)?--- אישית לא השתתפתי הייתי אמורה . מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?היפ הופ מהו סגנון הריקוד השנוא עליך?קלאסי ומודרני איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד?נראה לי אנחנו רוקדים הכל ! אם כן, למה? מה את אוהבת כל כך בריקוד?מוזיקה , תנועותץץ האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר?לא - אירועים משפחתיים?לא - במסיבות?לא - סתם אצל חברות?חח כע - מול המשפחה?לפעמים (יש לי יצאות) תמונה של חברה

גם אני רוצה!!

האם את רוקדת? ברור!!! כמה שנים? 5 איזה סגנונות? מודרני, הורה, קלאסי באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? פסטיבל בקנטוניגרוס (שזה ליד ברצלונה שבספרד) ועוד הרבה שאין לי כוח לפרט... מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? מודרני וקלאסי מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? ג'אז מה את אוהבת כל כך בריקוד? ה=כ=ל!!!!! ריקוד זה החיים האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? כן - אירועים משפחתיים? לא - במסיבות? כן - סתם אצל חברות? מזתומרת???? - מול המשפחה? לא

אני עונה../images/Emo70.gif

האם את רוקדת? ברור... כמה שנים? עוד מעט 8 איזה סגנונות? ג'אז (בעבר), בלט, מודרני, קומפוזיציה באיזה סטודיו? בעיקרון במגמה וגם לוקחת שיעורים בריתמו באיזו להקה? שום להקה באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? בערב מגמה! מה יש לפרט? מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? בלט מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? קומפוזיציה איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? ברייקדאנס/ היפ הופ אם כן, למה? כי כל פעם שאני רואה את זה אני חושבת הלוואי שאני הייתי יודעת לעשות את זה! מה את אוהבת כל כך בריקוד? ששוכחים מהכל האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? בחטיבה כן, אבל עכשיו לא כי יש מגמת מחול - אירועים משפחתיים? לא - במסיבות? כן - סתם אצל חברות? כן - מול המשפחה? לא

מעיניי

New member
אאאנננייי ../images/Emo13.gif

* האם את רוקדת ? אכן כן :) * כמה שנים ? ממ השנה 8 שנים
* איזה סגנונות ? בלט קלאסי, מודרני, ג'אז והיפהופ * באיזה סטודיו ? יחד עם הגרי'לה - "זהר"
* באיזו להקה ? בינתיים אף להקה .. חח * באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט) ? נסעתי לאילת ל3 ימים ואני נוסעת ביולי השנה לגרמניה להופיע
* מהו סגנון הריקוד האהוב עליך ? בכללי הכל .. אבל קצת יותר-מודרני :) * מהו סגנון הריקוד השנוא עליך ? ש ו מ ד ב ר * איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד ? מחזות זמר זה כ"כ יפההה
* אם כן, למה ? היה לי לפני כמה זמן סדנה עם עוז מורג והיה ממש כיף .. * מה את אוהבת כ"כ בריקוד ? אמ קשה להסביר .. זה פשוט החיים שלי
* האם את רוקדת ב : אירועים בבית הספר ? לא בדיוק .. * אירועים משפחתיים ? בבת מצווה
* במסיבות ? יאפ * סתם אצל חברות ? חח לא נראלי .. * מול המשפחה ? -בווושות- חח שיהיה לכולן יום מרקדד
הא ושימו לב לתמונה המיוחדדדת הזאת :)

דנה EF

New member
תורי!

האם את רוקדת? וואלה לא.. כמה שנים? בסביבות 9 איזה סגנונות? קלאסי מודרני וג'אז באיזה סטודיו? במתנ"ס באיזו להקה? לא בשום להקה באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? מכביה (לא כ"כ נקרא מופע) מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? קלאסי מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? ג'אז (בגלל המורה) איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? ברייקדאנס אם כן, למה? זה כ"כ יפה לראות, איך שהגוף הוא פתאום כמו מכונה או להפף, כמו גלים.. מה את אוהבת כל כך בריקוד? את היכולת להתבטא, אתה יכול להראות מי אתה האמיתי אפילו בלי שאתה יודע.. האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? לא.. - אירועים משפחתיים? חח.. ממש לא! - במסיבות? ברור (אבל מין הסתם לא קלאסי) - סתם אצל חברות? לפעמים, פעם הרבה.. - מול המשפחה? אבאמא..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifשלעלעלעלעלעעעע

האם את רוקדת?יאפ
כמה שנים?9 D:
איזה סגנונות?בלט,מודרני,פלמנקו,ג'אז וכתב תנועה וקומפוזיציה נחשב?
באיזה סטודיו?במתנ"ס קולייר
באיזו להקה?זו לא להקה זה סתם בצפר למחול
באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)?טוב אז הנה הרשימה:
מול משלחת מגרמניה
כנס התרבות [משהו כזה]
אממ באיזה יום אחד של כייף של העיר לא הבנתי לכבוד מה זה בדיוק
ואממ לא זוכרת..נראה לי שזהו..
מהו סגנון הריקוד האהוב עליך?את כולם אני אוהבת
מהו סגנון הריקוד השנוא עליך?פעם שנאתי בלט קלאסי אבל עכשיו התחלתי ממש ממש לאהוב..
איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד?סלוניים אולי..
אם כן, למה?מה כן?
מה את אוהבת כל כך בריקוד? הכייף שבזה לא יודעת..
האם את רוקדת ב:
- אירועים בבית הספר?כן.
- אירועים משפחתיים?לא שיש כאלה
- במסיבות? ברורר
- סתם אצל חברות?חחח לא כדאי לכם לדעת מה אני עושה אצל חברות
- מול המשפחה?לא
..שיבואו להופעות אם הם רוצים לראות
תוסיפי תמונה שלך רוקדת
שמתי כבר את התמונה הזאת אבל שיהיה

mizid

New member
עונה

האם את רוקדת? לא...אני סתם נהננת לפזז בסתמיות מול המראה כמה שנים?10 איזה סגנונות? הכל - בלט,ג'אז,פוינט,היפ הופ וכו'... באיזה סטודיו?המרכז למחול של דולי זורניצר באיזו להקה? בוגרת באיזה מופעים השתתפתם לאחרונה (פירוט)? באילת ובמכביה מהו סגנון הריקוד האהוב עליך? ג'אז לירי ובלא קלאסי מהו סגנון הריקוד השנוא עליך? אין כזה דבר איזה סגנון שלא למדת היית רוצה ללמוד? אפריקאי אם כן, למה? לאתגר את עצמ מה את אוהבת כל כך בריקוד? את התחושה שיש כשאתה על הבמה וכשאתה מעביר את המסר שיש לך להעביר לקהל בדרך הטובה ביותר האם את רוקדת ב: - אירועים בבית הספר? כן - אירועים משפחתיים? כן - במסיבות? כן - סתם אצל חברות? כן - מול המשפחה? כן

mizid

New member
ןתמונה

שכחתי ובתמונה זו לא אני... סתם אהבתי את התלבושת

למעלה