שת"ב

MorH

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo163.gifלא זאת

אם כבר מדברים על זאת ששמתי אז הוא מקבל משיכה בפה כי זה היה בג'אמפוף

MorH

New member
אין לך מושג מה הפסדת../images/Emo174.gif

בתחרות ביום רביעי הוא התפוצץ מעל המכשולים!!! בג'אמפוף בכלל ( במכשולים שכן קפצתי חח ) זה היה ג'אמפוף של מטר והיה איזה אוקסר שפאק איך הוא התרומם! כזה סבאל'ה חאתיך...

serdonix p

New member
מורצ'וק ../images/Emo9.gif

ממש אהבתי את הישיבה!! הייתי מנסה להרים את הידיים טיפה, שלא ישענו ל על הצוואר, חוצמזה הכול מושלם בתמונה הזאת

MorH

New member
תודה בובה../images/Emo24.gif../images/Emo174.gif../images/Emo9.gif

TauraMan

New member
מור,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

איפשה למעלה אמרתי למישהי שיש אולי שני רוכבים בעולם שבגודל נורמלי ויכולים להראות טוב על פוני. פאק, את אחת מהם! אז אומנם אתם נראים קצת מצחיק בגלל הגודל, אבל הישיבה שלך עליו נפלאה, וזה נראה כאילו היא לא משתנה בשבילו! לפעמים אפילו נראה שהישיבה שלך עליו יותר טובה מאשר על סוסים גדולים. מה שאני אוהבת אצלך בעיקר, זה הבסיס שיש לך ברגליים וההקשבה שיש לך בידים לפה של הסוס בזמן הקפיצה. חבל לי ואני כןעסת על עצמי שאין לי מה לתת חוץ ממחמאות.. סורי אבל דווקא בתמונה הספציפית הזו, את יכול לפתוח קצת את הכתפיים שלך אחורה ולישר טיפונת את הגב.

MorH

New member
תודדההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo174.gif

~חייבים להיפגש כבר~...

serdonix p

New member
למה פאדיחות ?!

אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני
אז ככה, תנסי את המרפקים שלך להכניס טיפה יותר צמוד לגוף ולעשות זוית של 90 מעלות עם המרפק, אבל עדיין לחשוב שהיד שלך צריכה להיות מן המשך של המושכות ולא שיהיה שבר בין איפה שהמושכות מתחברות לך ליד להמשך היד. תנסי לחשוב שהמושכה היא בעצם כוס מים שאת חייבת שלא תישפך, את לא מנגנת בפסנטר נכון?
את הרגל הייתי לוקחת טיפה יותר אחורה והגוף טיפה יותר קדימה מהגב, ממש טיפה ואז כשאת קמה ויושבת יהיה לך הרבה יותר קל. אהבתי את המבט ואת הגב שלך !

אוקי אז ככה:

הרגליים הולכות טיפה קדימה, קחי אותן אחורה צ'אפס או מגפיים מאוד יעזרו (מומלץ
), קחי את המרפקים אלייך, כאילו תשתדלי להצמיד אותם יותר לגוף, תפתחי קצת את הכתפיים וקחי את הגב אחורה :)

TauraMan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

קצרי טיפונת ארכובות וקחי את הרגליים אחורנית. את כרגע פשוט שולחת אותן קדימה. את חייבת זוית בברכיים. השינוי הקטן הזה ישנה את הכל

תני לו יותר יד..

רואים שאת קצת מפריעה לו בפה.. ולא יודעת מה עוד, אולי מה ששני אמרה לנו ביום רביעי שאנחנו אולי מורידות עקבים אבל הרגליים עפות אחורה, אז אולי את הרגל אפשר להביא קצת יותר קדימה..ממש קצת אבל המבט טוב! זה נראה כאילו את קצת נשענת עליו..אבל לא בטוחה בזה, אולי זה כי את לא נותנת מספיק יד.. זהו אני חושבת

ליישר את כפות הידיים../images/Emo9.gif

וזה נראה לי כיאלו את טיפה נשכבת עם הגוף לכיוון של המעגל, בטח המדריכה שלך עמדה בפנים אלב עדיין, תנסי להתיישר - זה משנה את כל הישיבה
אהבתי את זה שהכתפיים פתוחות
והידיים, חות מליישר זה נראה כיאלו משהו שם מוזר, אולי את מנסה לקבל כיפוף ע"י הצלבה קלה אבל עדיין, משו מוזר שם
אז אם זה בנקודה שהסוסה לא התכופפה ובאמת עבדת בהצלבה או לא ידועת מה אז זה הגיוני, אבל ככה אם הידיים יהיו ישרות ומקבילות זה יראה ממש טוב
כי בגדול זה נראה מעולה
הבנתי מניצקוש כמה הסוסה הזאת קשה...ונראה שאת מסתדרת איתה ממש טוב
ושהמיבנות ממני יגידו הסוסה באובר בנד? כי נראה שהאף שלה קצת פנימה מדיי
אבל אני לא בטוחה אז לא משנה

למעלה