שת"ב

Unreachable

New member
שת"ב

שירשור תמונות ברכיבה. תהנו (תגיבו...ותשימו תמונות!![בעיקר שי!!!])

aloniguy

New member
אממממ

זה נראה ממש ממש טוב, מסגרת טובה והסוסה זזה קדימה... תרימי את הידיים למעלה וקצת יותר ומרפקים קצת יותר מכופפים ולשבת יותר על התחת.... אבל ממש אהבתי את הישיבה.... ועוד משהו קטן, אולי תנסי להביא את הסוס קצת יותר אלייך, כי בתמונה זה נראה שהיא קצת על החלק הקידמי שלה... תקני אותי אם אני טועה... מקווה שעזרתי...

aloniguy

New member
../images/Emo92.gif

ואם יש לך משהו להגיד תגידי, כאילו סתם שאני יבין, לא להתווכח או משהו...

../images/Emo99.gif../images/Emo125.gif

זה נראה ממש ממש טוב, במיוחד בוידאו.... התסכלתי על זה שוב עכשיו... אין היא פשוט הולכת יפה שם, מקשיבה כ"כ... ^^ הדבר שהכי בולט, גם בתמונה, זה הידיים, תנסי להרים אותן יותר למעלה, ככה שגם יהיה קצת יותר כיפוף במרפקים... בטרוט זה נראה כאילו את לא יושבת כ"כ על התחת, נסי לשבת יותר עמוק באוכף, קצת יותר אחורה, לפתוח קצת את הכתפיים ולהסתכל קדימה :) בקאנטר זה נראה מעולה
אבל זה באמת דברים קטנים כאלו, זה באמת נראה ממש טוב והסוסה הולכת מדהים!

TauraMan

New member
תסתכלי קדימה ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יש רק דבר אחד שהייתי משנה אצלך, וזה הכתפיים. תקחי אותן קצת אחורה, ותבליטי את החזה שלך [נו באמת, אחרת למה אלוהים נתן לנו משהו מקדימה אם לא להשוויץ?
]. תסובבי טיפונת את המפרקים שלך ביד, כך שהאגודל יצביע למעלה. אני ממש ממש אוהבת את איך שהסוסה הולכת וזה שיפור לא נורמלי. אבל יכול היה להיות אפילו עוד יותר טוב אם היית משחררת טיפונת מושכות ודוחפת אותה יותר מאחורה. מה שהגעתן אליו הוא מדהים, באמת. המעבר עשה לכן רק טוב.

Vintage Queen

New member
חחחחח../images/Emo9.gif

תודה בובע
כה המעבר עשה באמת רק טוב
נמנמנמ אני באמת חייבת להשתחרר

TauraMan

New member
בדיוק ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הידים נמוכות מדי. אני לא אגיד מה לי אומרים באורווה כשאני רוכבת ככה
תקח את הכתפיים שלך אחורה ותיישר את הגב, אתה נראה כמו כלב ים [לא יודעת למה, בנים שהולכים עם גב עקום תמיד הזכירו לי כלבי ים]. וכן, רגליים טיפונת אחורה יכולות לעזור פה, למרות שדווקא אהבתי את הרגליים שלך פה
הסוס הולך נחמד

TauraMan

New member
נאמנאמ ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הסוס נפלא פה, לשם התחלה
הארוכובת קצת ארוכות לך, לא? הן מאפשרות לרגל שלך לקבל את הברך כציר סיבוב והכף רגל שלך טיפה נוטה אחורנית, והגוף העליון יוצא קדימה מדי מהאוכף. כף היד שלך נראת מקובעת מדי. היא נלחצת אל צוואר הסוס ולא מאפשרת נתינת יד טובה יותר [נתינת היד פה נחמדה, יש מקום לעוד קצת נדיבות]. הבעיה העיקרית ביד, היא לא שהיד שלך נשענת על הסוס ומסרבת להתקדם, אלא שכל פלג הגוף העליון שלך נשען על היד הזו, ואז גם הכתפיים נסגרות וגם הגב נראה עקום. לקחת את היד טיפונת יותר קדימה יכולה לעזור פה
אני לא אבקש עוד קצת משקל על העקבים, כי זה ברור, ואם הרגל שלך היתה בפוזיטציה טובה יותר, אני מניחה שהעקבים היו שוקעים קצת.

למעלה