שת"ב

אה בקשר לתמונה הזאת..

את נשענת על הסוס עם הידיים ובגלל זה הרגליים שלך בורחות אחורה והעקבים לא למטה, כי אין לך פה משקל ברגליים. והמבט טוב:)

TauraMan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אנושקה, את פשוט זורקת את עצמך מעל המכשול. רגליים אחורה, ידים וגוף קדימה ולמטה ונקווה שנעבור את זה! זאת לא הדרך מותק. תשבי ותחכי, תשבי ותחכי. המכשול יבוא אליך, תשבי ותחכי. הרגליים לא צריכות לזוז מעל המכשול, בוודאי שלא בגובה הזה. כל מה שא\ת צריכה לעשות, זה טיפונת לנתרומם מהאוכף, טיפונת טיפונת להקטין את זוית האגן שלך ולתת לסוס לקפוץ חופשי. כאן את פשוט משתטחת על הסוס. יותר אהבתי את התמונה השניה, כי יחסית הרגל שלך שם לא ברחה אחורה מדי. אבל הזוית שלך באגן קטנה מדי. את יורדת נמוך מדי עם הגוף ומשקיעה אנרגיה מיותרת במכשול הזה. אל תייחסי לו כל כך הרבה חשיבות. תכלס זאת סתם קורה בין שני עמודים, שטויות! פשוט תחכי שזה יבוא

שירלי317

New member
אני אני !../images/Emo5.gif

כתפיים אחורה... (כרגיל..) בעע.. הישיבה שלי נוראיתתתתת... אבל זה גם ממש בסוף בעבודה כשכבר טיפה קררתי אותו... איזה מותק השדון הזה!!!! (לאכול אותווווווווו)..חחח

שירלי317

New member
ועוד אחת...

על סידני.. הממ.. כרגיל גב+כתפיים אחורה... (אמרתי כבר שאני רוכבת ג'יפה?!)

TauraMan

New member
זו לא הסוסה שסתיו רכבה עליה?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חיחי תצרי זוית במרפק!! אסור אבל אסור אסור אסור לנעול מפרקים ברכיבה... רגל טיפונת אחורה ויותר מקבילה לסוסה. תכלס, נחמד

....

שהרגליים יהיו מקבילות לסוס, למרות שזה פוני אז קצת יותר קשה..ולהוריד עקבים להרים את הידיים, כאילו לכופף את המרפקים יותר.. ולהרים את המבט :]

TauraMan

New member
מנסיון,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יש אולי שני רוכבים בגודל נורמלי בעולם כולו שיכולים להראות טוב על פוני כזה קטן... את פשוט ארוכה מדי בשבילו, וזה לא ישנה מה נגיד
אבל הוא חמוד בטירוף!! וזה לא אומר שאת לא צריכה לרכב עליו, פשוט אף פעם לא תראי עליו טוב כמו שתראי על סוס גדול...

שירלי317

New member
צודק..חח

טוב נראה לי אחרי הקיץ אני ארכב עליו פחות.. כי בכל זאת גבהתי טיפה... אבל אני עושה על הפשוש את הקורס ב'.. אז אחרי זה... אבל בכל זאת יש הרבה מה לשפר.. וזה בתהליכים...

serdonix p

New member
אני אני אני אני ../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

קטלו חופשייי

TauraMan

New member
גררר ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

דנושקה, אתם השתפרתם בצורה מטורפת!! כאן את לפניו, אז הרגל שלך ברחה אחורה והגוף ברח קדימה. אבל היד שלך נהדרת, הגב שלך נפלא והמבט שלך מושלם. תחכי לו קצת. אפילו שזאת אליפות וזה מסלול מהיר וכל מיני, לחכות לסוס תמיד גורם לקפיצה להיות טובה יותר

למעלה