שת"ב

הממממממממממממממ

ברב התמונות חסר קשר עם הפה של הסוס... תקצרי קצת את המושכות ואז הסוס אוטומאטית יהיה יעלה את רמת הריכוז שלו בך ויהיה יותר קשוב לך...
בהצחלה

Noa Geva

New member
חח יש לי בעייה גדולה עם מושכות../images/Emo3.gif

אני כל שנייה צריכה לקצר אותן, והן כל שנייה בורחות לי
פפףף היה איזה שיעור שהמדריכה אמרה שאם היא לא צטרך להגיד לי לקצר הרבה פעמים אני אקבל סוכרייה, יאיי!
תודה!

נויקההה

New member
ככה...

בכל התמונות רואים שאין לך מספיק כיפוף במרפקים... תנסי לכפף אותם קצת יותר.. ידיים טיפה ממש למעלה... וגם קחי קצת את הגב אחורה... אהבתי את המבט קדימה=)

נויקההה

New member
הראשונה היא הכי נורמאלית...

אבל שתי שניות אחרי הזינוק זה נראה ככה
מצטערת שאתם צריכים לראות את הזוועה

נויקה תסתמי לכולנו זה קורה...

חוץ מזה התמונות נראות טוב מאוד!! הישיבה שלך ממש יפה, המשקל בארכובות מעולה רק משו אחד שהפריע לי בשיעור הזה (ורואים את זה במיוחד בתמונה הראשונה) "שברת" לחמורי את הגב לפני הקפיצה וזה גרם לו במקום לקפוץ עם גב עגול עם גב קעור... ואני חושבת שזה בגלל שכל פעם בצעד שלפני הקפיצה את נתת לו דירבון כזה ומשיכה קטנה בפה וזה גרם לו להרים תראש ולקפוץ "הפוך"... ובאמת שתסתמי את קופצת מעולה!!!!!!

נויקההה

New member
חגית אמרה לי את זה...

זה בגלל שאני מושכת לו בפה כדי שהתסתדרו לו הצעדים...(לא ממש מושכת) חגית כבר אמרה לי מה לעשות=) תודה בכל מקרה

TauraMan

New member
תמונה גדולה ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא יודעת למה, ממש אהבתי.. חחח תאריכי ארכובות. הברך שלך יוצאת מחוץ לאוכף מרוב שהן קצרות! תורידי עקבים ותשמרי על הרגל מקבילה לסוס... תרגיעי קצת את החזה שלך ואת הכתפיים, את לא נראת טבעית מספיק. הייתי רוצה לראות את היד שלך טיפונת טיפונת יותר קדימה ואת המרפקים מתחת לכתפיים, לפחות.

TauraMan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

קצרי מושכות, תאריכי ארכובות. בתור התחלה. כולך, אבל כולך לחוצה. תרגיעי את עצמך ותכנסי לתוך התנועה שלו, אל תלחמי בזה, הרבה יותר קל לשבת בטרוט כשלא נלחמים בקצב של הסוס אלא מתחברים אליו. תפתחי קצת את הזוית של המרפקים שלך ותעבדי עם הסוס במקום לחשוב רק על להשאר עליו
.

תודה../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

המושכות שלי זו הבעיה הכי גדולה שלי בערך
כל הזמן היד שלי נפתחת והמושכות מתארכות אני מנסה לשפר את זה.. מממ תודה שוב
[רגליים אחורה, לפחות כתפיים ולהפסיק לעשות פרצוף מוזר חחח]

serdonix p

New member
אלוש ../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

ממש אהבתי את הישיבה, תנסי להפריד קצת את הידיים אחת מהשנייה כתפיים קצת יותר אחורה אבל אהבתי ממש את היציבות אתם נראים מדהים ביחד
כול הכבוד!

PinkHorse

New member
ועוד תמונה

יש גם פחות טובות מאותו השיעור של נגיד שאני הולכת ממש מלפני הסוס אבל אני יודעת שזאת הטעות שלי אז זה לא רלוונטי כ"כ.

serdonix p

New member
אנה,

הטעות שהכי בולטת שאת מנסה לקום עם הגוף קדימה ושוכחת את הרגל - שמשם הקפיצה צריכה להתחיל בכלל, תנסי בפנייה לשבת אחורה, לנסות שהרגל תהיה יותר יציבה, במקום, עקבים למטה צמודה לבטן של הסוס, זה כבר יתן לך בסיס טוב להישאר יציבה ולזוז פחות בהגזמה עם הגוף, תשימי לב שהגב שלך הולך במין קימור החוצה, הגב צריך להיות ישר, טיפה לקום מהאוכף ולא לעמוד, תתני טיפה יותר יד, והדבר שוסילי לימד אותי והכי עוזר לי - תחשבי שצריך להיות לך קו ישר לאורך הראש, המרפק והעקב. מקווה שעזרתי

למעלה