שת"ב

יפהההההההההההההההה../images/Emo99.gif

בדרסז' אין ממש הערות... כי בתמונה הכל נראה יפה!! אבל אולי תקחי את הגב טיפלה אחורה ותרגיעי את הכתפיים קצת?! או שזאת רק אני?! המממ... בקפיצות זה גם כן נראה טוב במבט כללי
... ואת יודעת גם את ההערות שלי אבל אני יכתוב... המממ.. לא להשכב...
למרות שבתמונה את פחות נשכבת אבל זה נראה כאילו את נתלת קצת על הסוס עם הידיים ועם הגב (?!).... חותץ מזה זה נראה ממש טוב ויפה... לאב יו
תמשיכי ככה זה נראה מצוין

TauraMan

New member
הו, לקפוץ עם חיוך זה טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יא מפגרת, די לצנזר ולהרוס תמונות! כולך, אבל כולך לחוצה. החזה שלך, הגב שלך, הידים שלך, הרגליים שלך. וגם הסוס לא רגוע כל כך... כשאת קופצת ליין, היד חסרת כל חשיבות, בעיקר בגובה כזה ובבית. המטרות של ליין הן לפתח קביעות בסוס, ללמד את הסוס למצוא צעדים, לפתח לו שרירים נכונים לקפיצות ובעיקר לתת לסוס ללמוד לעשות את העבודה לבד. המטרות של ליין אצל הרוכב הן בעיקר עבודה על ישיבת קפיצות. הפרעה לסוס עם מושכה קצרה מדי היא ניגוד אינטרסים מוחלט. אז כן, חוץ מלשחרר מושכות קצת- הגוף שלך בא קדימה מדי ונמוך מדי, המכשול פיצפון! אין שום דבר שיצדיק 'צלילה' כזו למטה. המרפקים שלך מצביעים החוצה במקום להשאר מתחת לכתפיים. הכתפיים שלך לא רגועות. כולך לא רגועה משום מה. שוב כף הרגל שלך לא מקבילה לסוס, גם בזמן הקפיצה צריך לשמור על זה. ואולי זה הסמיילי שמצויר לך על הפנים שמבלבל אותי, אבל את נראת נוטה לכיוון שמאל, מה שלא עוזר לסוס בכלל...

aloniguy

New member
ניצקוש זה נראה ממש טוב

רק כמה דברים קטנים... הסוס נשען לך על הידיים, במצבים כאלה את צריכה להחזיר אותו אלייך, עם הגוף והרגל.... תרימי טיפה את הידיים, תצמידי מרפקים לגוף ורגליים מקבילות לסוס.... אבלל זה נראה ממש טוב, הסוס במסרת יפה ויש הרבה שיפור מתמונות אחרות ששלחת לי לפני כמה זמן... עכשיו התמונה השניה, יש לך באמת אחלה של ישיבה תדעי לך, שוב כמה דברים ממש קטנים, תנסי לשחרר קצת את הידיים קצת לפתוח את האצבעות (אולי אני לא רואה נכון, קצת קשה לדעת כי זו תמונה) ורגליים מקבילות לסוס.... אבל הבסיס של הישיבה ממש טוב.... באמת! מקווה שעזרתי

MorH

New member
ולי יש את זה בוידאו../images/Emo174.gif../images/Emo109.gif

נהנהנהנה חח סתם סתם ( התחרפנתי היום בחווה אבל רק קצת ) ממ את נראית ממש מתוחה תנסי להשתחרר ואם תשתחררי גם הגב ילך טיפה אחורה ולא תישעני עליו בהצלחה ג'אמפרית שכמוך ! ...

TauraMan

New member
קאיה שלנו יותר יפה ../images/Emo3.gif

[טוב, בערך.. חח] הרגל והיד שלך מסובבות לגמרי. תוציאי את העקבים מהסוס ואל תצביעי עם האצבעות החוצה. תשמרי את כף הרגל מקבילה לסוס ותקחי את כל הרגל טיפונת אחורה. [עצה שלי, כל השינוי בכף הרגל מתחיל בשינוי של הירך. פשוט תקומי ותתיישבי לאט לאט כשהרגל שלך מקבילה לסוס ותראי שהירך שלך היא זו שהשתנתה] תסובבי את היד שלך! את לא מנגנת על פסנתר או רוכבת עם אופניים, את על סוס!! לא גב כף היד צריך להיות כלפי השמיים, אלא האגודל שלך! זוית הצילום והטיימינג די גרועים, אבל על פי מה שנראה, הסוסה נתלת על היד שלך ונטויה על הקדמיות. אל תאפשרי לה את זה ותעבדי יותר עם הרגליים שלך באפקטיביות ככה שתעבוד גם מאחורה, אחרת אין עבודה בכלל.

Noa Geva

New member
נממ...מיום שלישי, על בראוני

דרך אגב, אני יודעת שאני עקומה
אבל אתם מומנים להעיר חופשי

למעלה