שת"ב

Nemo the star

New member
אני אגיב ... אבל אל תיהיה בטוחה בזה

דבר ראשון שאני רואה זה שאת צריכה להוריד עקבים למטה ... דבר שני את הולכת יותר מדי קדימה וגם ככה היידים שלך מגיעות לסוס עוד שניה לאוזניים , אז קחי ידיים קצת אחורה ותלכי אחורה עם כל הגוף שתיהיה מעל האוכף ... כל הכבוד על המבט קדימה ! בסך הכל זה נראה ממש סבבה והערות שלי זה סתם הערות קטנות שככל שתרכבי יותר זה ישתפר ... אבל זה לא ממש בטוח מה שאמרתי אז תקנו אותי אם אני טועה !

lions queen

New member
../images/Emo23.gifטוב אני אגיב.. כי סיימתי לקרוא

הויכוח הנורא מעניין של דרור וסתיו ונורא משעמם לי
ככה דורון בגדול מה שהכי מפריע לי זה שהישיבה שלך ממש מוגזמת ביחס למכשול הפיצקול החמוד הזה.. את יושבת כאלו את קופצת מינימום 120 בגובה כזה מספיק להרים טיפונת את התחת מעל המכשול ולהישען ממש מעט קדימה.. תירגעי קצת כי את נראת לחוצה משום מה (אם אני צודקת) את הרגליים (בעיקר למטה) תצמידי יותר לגוף של הסוס ואת העקבים להוריד.. את זורקת את הידיים יותר מידי קדימה זה ממש מוגזם את יכולה לתת פחות יד ואם זה לא מספיק לו לקפיצה אז תאריכי טיפה את המושכות.. אהבתי את המבט :) תמונה יפה בעיקרון רק פעם הבאה בלי חשפנות בבקשה..

../images/Emo45.gif בקשר לחשפנות

ורציתי להוסיף גם שאומנם אני ממש לא מכירה את הסוסיק החתיך הזה מבחינת אופי אבל כשקמים לישיבת קפיצות כזאתי בצורה שלא מתאימה תפרופורציות של המכשול זה משפיע על הסוס כשאי עושה את זה עם מוס וממש נשכבת מעל מכשול של 80 היא נלחצת ומתעצבנת אז שוב, יכול להיות שזה לא המקרה אבל זה סתם ביזבוז של אנרגיה P=

TauraMan

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif

בגלל זה ההערה של הכאבי גב שבקושי יכלתי ללכת בגללם אחר כך ובטח שלא להחזיק את הגוף שלי כמו שצריך. טעות שלי שהמשכתי לרכב אז
ותודה רבה לכל התגובות, ולפחות טישטשתי את מה שלא צריך לראות

קודם כל...

צינזור מדהים חחחחח המ...כמו שהבנות לפני אמרו, את ממש נשכבת, זה גורם לרגליים שלך להיות חסרות משקל ולברוח אחורה. בניגוד לבנות אני חושבת שהנתינת יד שלך מעולה פה! את קשובה לסוס ולרצונות שלו וזה המצב הכי טוב שאפשר להיות בו. ח"ח על המבט, אם לא היית נשכבת ככה אז היה לך יותר קל בזמן הקפיצה, היית מוציאה פחות אנרגיה.. את יודעת שאני ממש אוהבת ת'רכיבה שלך באופן כללי ככה ש...

נמנמ גם לי בא....

פףף לא להתייחס לקסדה..
חח זה של מיכל אחות של שחפולהה וזה התמונות הכי חדשות מלפני שבוע באימון עם כריסטוף... דרסז'

וככה את לא רושמת זכויות יוצרים!?

תתביישי לך!!!! P= תעיפי תידיים מה*** חח קצרי קצת מושכות ושימי אותן קדימה ותרימי טיפה אבל חוצמיזה את יודעת שאתם נראים טובב ^^ חמודים שכאלו חח

להעיף את הידיים מאיפה??

לא הבנתי.... אהה שכחתי לציין שסתיו צילמה את התמונות.. אבל היא לא הסכימה לשלוח לי את שאר התמונות שכנראה נראו יותר טוב..

חח אני לא הסכמתי!??!?!??!?!

אשמתי שהמחשב שלך עושה איתי ברוגז ומבטל אותן כל פעם!? אויי תמותיי חח עכשיו את לא מקבלת אותן בכלל כעונשששש להלהלהלה

חחח את רואה זה היה סתם בזבוז של

הודעה העליונה... יכולת להעלות איתה את אחת התמונות ואז זה היה כבר חוסך לך פחות תמונה אחת לשלוח..
חוץ מזה שאת קיללת אותו אז ברור שהוא לא יסכים לקבל אותן..חח אפילו שביקשת ממנו סליחה חשבתי לרגע שהוא יסלח אבל אז הוא חזר בו.. מה אני יעשה.. חחח
חכי שאני יצלם אותך בתחרות.. תרדי על 6 ולא תקבלי אותן..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני יכולה להקטין אותן לא חבל?! טוב אין בעיההההההההההההה וחוצמיזה את בכלל לא מצלמת אותי בתחרויות או נשארת למקצים שלי מה את מזיינת תשכל?! בנתיים לי יש תמונות שלך חוצמיזה על מה אני רבה איתך?! הבאת אותי לדרגת השפלה שביקשתי מהמחשב שלך סליחה!!!!! חחחחחח שתקי אני יותר נחמדה ממך וכשהמחשב שלך יחליט לקבל את סליחתי אני יעביר לך תשאר מנוולת!

חחח באלוהים הרגת אותי עכשיו מצחוקXD

חחחח קודם כל למה להתעלל בתמונה ולהקטיין אותה לכזה גודל!?!?!?! חח התכוונתי לגודל נורמלי חוץ מזה שיש לך להקטין עד לגודל של 500 KB עכשיו שזה המווון!!!!1 אני מקווה בשבילך שיש לך תתמונה הזאתי עדיין בגודל גדול אחרת אני יכווץ אותך לגודל הזה פעם הבאה שאני רואה אותך .
חוץ מזה תודי שזה היה מצחיק שביקשת מהמחשב שלי סליחה... חח אני אפילו יעתיק את זה מההיסטורי.. אופ אופ הנה זה בא: ~מחשב של דרורי אי מצטערת ואני לא אציף אותך יותר!~ חחחח גדול!! עכשיו.. מה אמרת על זה שאני לא מצלמת אותך?? אממ אממ מה זה?!?!
חחח אשמתי שאת לא יוצאת לתחרויות? חכי תחרות הבאה בוק אני יעשה לך... ומה את במחשב? יש לך מחר בגרות בתנ"ך.. לכי ללמוד!!!

מזה משנה?! חח גמככה את סנובית

של 120 נשארת רק למקצה שלך!! P= סתם סתם ברור שיש לי תתמונות יא מפגרת סתם ניסיתי להציק לך P= עלק יכווץ אותך לגודל כזה חחחחחח מפגרוש מה את גאה בזה שאת מביאה אותי לרמות השפלה של דיבור למחשבים!? חחח התעללות חברתית

ווווואוווו לא נכון!!!!

קודם כל אני הכיייי רוצה להישאר למקצים הנמוכים זה הכל בגלל אבא שלי!!! שרוצה ללכת תמיד אחרי המקצה!! פףף תשאלי את בבה ודין איך הצלחתי לשכנע אותו בתחרות ביגור שהייתה לפני שבועיים שנשאר עד המטר זה בכלל היה שיא!! חח הוא עוד שנייה השאיר אותי שם ונסע.. כמו שהוא עשה בקיסריה
חח התעללות חברתית.. מושג חדש.. חח אבל עובדה שעשית את זה..
טוב דיייי מספיק!!!!! אני הולכת לישון אחרת מחר אני לא יקום לאימון ואז הרוסי יתעצבן עליי ואני יאשים אותך בזה!!!

את התחלת!!!

זאת לא באשמתי בכלל ואת סתם מרשעת אז החזרתי לך
(לא שאת מאיימת עלי או משו כי מצידי לנסוע לבד
) הייתי חייבת ---> חחח כישרון חצי שעה עד שהצלחת להכניס תשיער לקסדה

למעלה