שת"ב

אז לויודעת מה להגיד לכם..

כל מי שלימד אותי עד היום (גם ווסטרן וגם אינגליש) לימד אותי ככה. ואני לא אמרתי שלא משתמשים ברגל. והאמת שהרבה יותר נוח לי לפתוח לסוס צעד שזה בא מהרגל. אבל אם תחשבו על זה תראו שזה נשמע יותר הגיוני מה שאמרתי. למשל במבחן דרסאז', השופטים רוצים לראות כמה שפחות תנועות גדולות ושהבקשות יבואו כאילו כבקשות "סמויות" או לא יודעת איך להגדיר את זה.. אם אתם דוחפים סוס בעיקר מהרגל יראו את זה הרבה יותר מאשר שתדחפו בעיקר מהאגן (או שתקראו לזה איך שבא לכם). ובנוסף, אם הבקשות שלך מהסוס יבואו מהרגל, הסוס ילמד להיות אדיש אליה. קיצור אולי לא ניסחתי הכי טוב. אבל לסיכום - צריך להשתמש בהכל, תוך כדי מידה.

lions queen

New member
../images/Emo23.gif"אין לך מה לגרבץ"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLLLLLLLL בהמה קטנה...
יש פה ילדים קטינים!! חח

תודה לכולן../images/Emo24.gif

חחחח שמתחילים הליכת עבודה או טרוט אני ישר מורידה ת'ראש חחחחח אני אנסה לעשות מה שאתן אומרות

TauraMan

New member
על שתי התמונות :-../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

התמונה הראשונה, זה שמיספרת כ2. הארכובות כל כך קצרות שזה מטורף. תאריכי באיזה 2-3 חורים ותשבי יותר על התחת. הידיים שלך נוקשות והמרפק שלך נעול, טעות ממש נוראית שיוצרת ניתוק בקשר בינך לבין הפה של הסוס. המרפק חייב להיות רך וגמיש כדי הקשר שלך יהיה רך וגמיש. תמונה שניה (זו). הארכת קצת ארכובות או שהן היו ממש לא שוות מההתחלה? הסוסה בהחלט באובר בנד כמו שאריאל אמרה, והיד שלך, שעדיין נמוכה, לא עוזרת להוציא את הסוסה מהמצב הזה. גם פה, את חייבת להרגיע את הגוף העליון שלך, לשחרר את הכתפיים ולהביא אותן אחורה. בנימה אחרת ופחות ביקורתית, את באמת רוכבת יפה, והשתפרת המון המון, ותמיד יש עוד לאן עוד להשתפר
בהצלחה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהאמת

שהבעיה היחידה שאני רואה זה בידיים, אבל לא רואים כל כך טוב ככה שאני לא ממש יכולה להיות ספציפית.. הייתי ממליצה לך להריד ידיים קצת למעלה.. תכלס, נראה מעולה..

stary1

New member
../images/Emo55.gifאני לא בטוחה../images/Emo3.gif

קודם כל- יכול להיות זו רק אני או המבנה הקצר מעט של הפוני, אבל זה נראה כאילו האוכף יושב יותר מדי קדימה..
זה נראה כאילו את צריכה לשבת יותר עמוק באוכף וככה את לא תשעני על הפה שלו ותוכלי לשחרר את כל הגב והיידים(ולהרים אותם ולשמור על קשר ישר עם הפה שלו ולא שבור כמו בתמונה) כמו-כן את צריכה להוריד את העקבים ולשים עליהם את המשקל-מה שיעזור לכל הפוזיציה של הגו להתיישר ולא להשען קדימה ולחפש בעצם על מה להשען
סחטיין על המבט
אבל..אל תהי בטוחה במה שאמרתי..אני לא כזו מומחית כמו שאר החברה פה

שחף את דיי צודקת..אז מוסיפה קצת..

המושכות שלך ארוכות מידי. זה גורם לך להחזיק את הידיים נורא קרוב לגוף ואז היד שלך לא אלסטית. תקצרי מושכות ותשימי את הידיים יותר לכיוון התנועה. השוקיים שלך צמודות לגוף של הסוס. את צריכה להאריך את הרגל ולא להצמיד אותה באופן תמידי לסוס. תנסי להוריד עוד קצת את העקב. הגב שלך נוטה טיפה קדימה (כדי לקום, אבל בעצם את לא צריכה את זה..תקומי למעלה לא קדימה). את במעגל? כי הגוף שלך נמצא בנטיה ימינה. וגם המבט שלך. אם כן, זה בסדר שאת מסתכלת לתוך המעגל, כביכול, כי את צריכה לשדר לסוס את העובדה שאת מודעת למרכז ולמה שקורה מסביב. אבל זה לא מצדיק נפילה של הכתפיים פנימה, זה מוציא את הסוס משווי משקל. תנסי לקחת את עצמך חזרה למרכז הכובד של הסוס. המ..בנוסף, אם זה מעגל את יכולה קצת לפתוח יד פנימית ולשחק עם האצבעות כדי שהסוס יהיה עם כיפוף ממש קל לכיוון התמונה. ואין לי זמן להמשיך, אבל התמונה הכללית ממש נחמדה..

TauraMan

New member
1../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תמונה ממש ממש גרועה (אחרי נפילה שעיקמתי בה את הגב), אבל הכי עדכנית שיש לי...

בגלל ש

אני רואה רק את החלק גוף העליון שלך (כל השאר כהה מידי בישביל המסך העילג שלי חח) אני יכולה רק להגיד לך ליישר טיפה תגוף, לקחת תכתפיים טיפה אחורה ובקפיצות... (את יודעת שאני חולה על הישביה שלך!! --->
) לא ממש רואים את אולי טיפה יותר מידי נשכבת פה בישביל מכשול של 60... חוצמיזה עקב טיפה למטה וזהו

Unreachable

New member
סוס חמודי../images/Emo99.gif

הממ נראה טוב סה"כ אבל א. לנסות לשים חולצה או משהו בסגנון ב. את קצת נופלת קדימה

למעלה