שתי שאלות

Thanos

New member
שתי שאלות

זה נכון שבמימדים מקבילים למימד שלנו חיים יצורים שיכולים להשפיע על הקיום שלנו? כמו כן ברצוני לדעת אם קיימים הספרים: ספר אייבון פולחני השדים - של הרוזן ד'ארלט פולחנים ללא שם - של פון יונץ מסתורי התולעת - של לודוויג פרין הכתבים הפנקאקוטיים ספר דזיאן

Thanos

New member
עוד משהו

מה אומר הסמל הזה (ראיתי אותו במשחק פעם): ۞

.m

New member
תשובה אחת ../images/Emo13.gif

ספרים זה לא המחלקה שלי - אולי אורי או אילן יוכלו לעזור לך בכך. לגבי השאלה הראשונה - כן, ישנם מימדים מקבילים לשלנו. כן, יש שם צורות חיים. וכן, ישנם צורות חיים המשפיעות על החיים בכד"הא. ולמעשה בתוך מס' שנים יווצר שער אנרגטי לאיחוד של מימדים, שיתבטא בקריסת המציאות הנוכחית, ובנית מציאות חלופית.
mai

לא הייתי יושב על המזוודות אם

הייתי אתה. נבואות סוף עולם כאלה ואחרות יש יותר מאשר פטריות אחרי הגשם.

.m

New member
למה להכניס לי מילים לפה? ../images/Emo13.gif

אני בשום מקום לא אמרתי (או רמזתי) שום דבר בנוגע לסוף העולם. רק התרעתי על שינויים. שינוי הוא לאו דווקא דבר רע.
mai

לא הכנסתי לך מילים לפה

"קריסת המציאות הנוכחית". את כתבת. קריסה זה הרס. לגבי מימדים/ לא מימדים המעורבים בקריסה כזו - אפשר להרגע.

.m

New member
קצת כן

אני כתבתי: "בקריסת המציאות הנוכחית, ובנית מציאות חלופית" ואתה התעלמת מסוף המשפט ובכך נתת לו משמעות שונה.
mai

RainBird

New member
כן, מה לעשות, "קריסה" זו מילה בעלת קונוטציות הרסניות. וגם המילה "כור היתוך" למי שמעוניין. התוצאה הסופית לא כלכך מעניינת כי אתה לא יכול להבדיל בפרטים הקטנים. עכשיו אני באופן אישי מקבל חיזיונות מידי פעם. ולא ראיתי שום מימדים נהרסים. אילן אתה ראית משהו כזה? אני לא. ראיתי מלחמה נחמדה עוד שנתיים עד כמה שזה עוזר. ארדן.

Thanos

New member
וכשמתים

הולכים למימד אחר? ובגלל זה אנשים רואים רוחות? כי האנשים שמתו נמצאים במימד אחר באותו מקום באותו זמן וחלל?

Thanos

New member
מי שאל אותך

יש לך רק ספר אחד שאני הזמנתי עבורך. אני רוצה תשובה מנומקת ועניינית.

Diableror

New member
אני ספרן במקצועי

אנ יכול להגיב? בכל מקרה,יש לא מעט אמונות,ולא מעט תאוריות.אם זה מעניין אותך,חפש בגוגל ותמצא המון גישות לנושא. Diableror

Thanos

New member
זו הייתה בדיחה פרטית אל תעלבו

ואשמח אם תוכל לענות על החלק השני של השאלה שקשור בספרים (כי אתה ספרן).

Diableror

New member
לא נמצא בספריה שלי..

בכל מקרה,בת"א ישנן מספר חנויות לספרי יד-שניה,ובכלל ספרים ישנים ו"מקוריים".חנות גדולה אחת שאני מכיר היא "הנסיך הקטן".יש לה שתי שלוחות,לא רחוקות אחת מן השניה..אם אתה מוצא את הקטנה,בקש שיכוונו אותך לחנות הגדולה. Diableror

Thanos

New member
הבעיה היא

שאני לא יודע אם הספרים האלה קיימים קראתי עליהם בספר - "התוהו המזדחל" של ה.פ. לאבקראפט ואני לא יודע אם יש כאלו ספרים (כמו הנקרונומיקון) או שהוא סתם המציא שמות.

ToryMaster

New member
היי הו היי הו

זו יכולה להיות בדיחה פרטית, זה יכול להיות עלבון נוראי, אבל אם אפשר ניסוחים כאלה לשמור מחוץ לפורום, אני מאוד אשמח

למעלה