זה נכון שבמימדים מקבילים למימד שלנו חיים יצורים שיכולים להשפיע על הקיום שלנו? כמו כן ברצוני לדעת אם קיימים הספרים: ספר אייבון פולחני השדים - של הרוזן ד'ארלט פולחנים ללא שם - של פון יונץ מסתורי התולעת - של לודוויג פרין הכתבים הפנקאקוטיים ספר דזיאן
ספרים זה לא המחלקה שלי - אולי אורי או אילן יוכלו לעזור לך בכך. לגבי השאלה הראשונה - כן, ישנם מימדים מקבילים לשלנו. כן, יש שם צורות חיים. וכן, ישנם צורות חיים המשפיעות על החיים בכד"הא. ולמעשה בתוך מס' שנים יווצר שער אנרגטי לאיחוד של מימדים, שיתבטא בקריסת המציאות הנוכחית, ובנית מציאות חלופית.
כן, מה לעשות, "קריסה" זו מילה בעלת קונוטציות הרסניות. וגם המילה "כור היתוך" למי שמעוניין. התוצאה הסופית לא כלכך מעניינת כי אתה לא יכול להבדיל בפרטים הקטנים. עכשיו אני באופן אישי מקבל חיזיונות מידי פעם. ולא ראיתי שום מימדים נהרסים. אילן אתה ראית משהו כזה? אני לא. ראיתי מלחמה נחמדה עוד שנתיים עד כמה שזה עוזר. ארדן.
בכל מקרה,בת"א ישנן מספר חנויות לספרי יד-שניה,ובכלל ספרים ישנים ו"מקוריים".חנות גדולה אחת שאני מכיר היא "הנסיך הקטן".יש לה שתי שלוחות,לא רחוקות אחת מן השניה..אם אתה מוצא את הקטנה,בקש שיכוונו אותך לחנות הגדולה. Diableror
שאני לא יודע אם הספרים האלה קיימים קראתי עליהם בספר - "התוהו המזדחל" של ה.פ. לאבקראפט ואני לא יודע אם יש כאלו ספרים (כמו הנקרונומיקון) או שהוא סתם המציא שמות.