שתי שאלות

שתי שאלות

אהלן לכולם
התחלתי לצאת עם מישהי. יצאנו פעם, פעמיים, שלוש, היה נחמד. שכבנו. היה כיף מאוד. יצאנו עוד כמה פעמים. אבל.. אני לא מרגיש שזה זה. לא יכול לשים את האצבע למה: אולי זה אני, אולי זו היא, אולי זו התקופה, אולי זה החיים, אין לי מושג למה, אני רק יודע שלא בא לי לראות אותה ולא בא לי להיפגש איתה. לא בקטע של שנאה, בקטע שאני לא רואה לנו המשך מערכת יחסים משותפת - אז אני לא חושב שאנחנו צריכים להיפגש עכשיו.
האם זה נורמלי? ככה גם אתם מקבלים החלטה להפסיק/להמשיך לצאת אחרי תקופה של 6-7 דייטים?

ושאלה נוספת - איך הייתם מעדיפים שיגמרו איתכם, בטלפון או פנים מול פנים? אני בעקרון חושב שזה המינימום המתבקש, להגיע ולדבר כמו בני אדם ולהסביר למה אני לא רוצה להיפגש יותר. מצד שני, אני חושב שאם הייתי בצד שנפרדים ממנו (והייתי מספר פעמים בצד הזה כבר..) הייתי מעדיף בטלפון, הדבר האחרון שהייתי רוצה זה לראות את הפנים של מי שלא רוצה להמשיך להיפגש איתי..
מה דעתכם?

אביeג7

New member
שתי תשובות

1-כן. זה קורה.
2-לגמרי בטלפון. לא רואה שום דבר "מכבד" בלזרוק מישהו פנים מול פנים. זה לא שהייתם ביחד שנתיים.

חבל ששכבתם

אם לא הרגשת אליה כלום, היה עדיף לא לשכב כל כך מהר. זה היה עושה את הפרידה הרבה יותר קלה.

אביeג7

New member
אני בדיוק תוהה לעצמי מזה מהר מידי

אני יודעת שזה נטחן פה עד דק בפורום..

אבל אמרתי לחברה שלי שדייט 4 נשמע לי מוקדם מידי.
היא ענתה לי ב"מה,את תינוקת?"

והנה,הבחור אומר שהם שכבו בדייט שלישי רביעי.. איך אפשר לדעת אם זה זה או לא זה אחרי 4 דייטים? ולפי זה להחליט אם לשכב או לא?

תיראי

לשכב בדייט רביעי, ולהיפרד בדייט שישי, משהו נשמע לי לא בסדר שם. יוזם הפרידה היה יכול למשוך את הסקס עוד קצת, כדי לראות אם הוא מרגיש משהו. אלא אם כן הפרידה היא בעקבות התאמה מינית מחרידה, למרות שלא נראה שזה העניין פה.

אני כן יכול להבין

סקס בדייט רביעי, ופרידה אחרי חודש - חודשיים נגיד. אבל סקס בדייט רביעי ופרידה בשישי, היה אפשר להימנע מהסיטואציה הלא נעימה הזו.

לצערי (או למזלי?)

עסקינן בחיים האמיתיים, לא בפילוסופיה או פיזיקה. ומאחר ואני לא יכול לחזור בזמן, מה מבחינתך עדיף? למשוך עכשיו את מערכת היחסים עוד חודש, ואז להיפרד?
אני מניח שאתה לא מציע את זה...
אז זו הסיטואציה, ומכאן צריך לראות מה עושים. לא מה היה אפשר..

בנוסף, מעולם לא אמרתי שלא הרגשתי כלום כלפיה. אמרתי שלא הרגשתי שזה זה. אתה ודאי יודע שלשכב זו פונקציה של רצון שני הצדדים, הרגשה, חיבה, משיכה וכו' וכו'. לא הכל מדעי בחיים, כמובן..

תודה על העזרה.

חבר,

כרגע אין מה לעשות. תצטרך להתמודד עם זה. אם עשיתם סקס, אני הייתי נפגש ולא עושה את זה בטלפון. לא סוף העולם.

הנקודה שלי היתה להבא. ברור שאתה לא צריך להישאר עם בחורה חודש חודשיים אם הבנת בדייט שישי שזה לא זה. פשוט לי מוזר איך הבנת דייט וחצי אחרי הסקס שזה לא זה. כנראה שזה גם לא היה ממש זה לפני הסקס. אז להבא, אם אתה רוצה שיהיה לך הרבה יותר קל, תשכב רק אחרי שאתה מרגיש שזה זה. לא חייב לקבל את דעתי כמובן.

ebi83

New member
אין נוסחה..

הכל עניין של תחושה.

יש כאלו שאחרי 3 דייטים מרגישות\ים מחוייבות לשכב וזו טעות, תרגיש את הבן אדם ואז תחליט מה רלוונטי.

לא רואה איך חוקיות של מספר דייטים תועיל למישהו בהקשר הזה

אביeג7

New member
לא נוסחא. אני סתם מנסה להבין מזה

מהר מידי.. כנראה שזה באמת עניין של הרגשה.

ebi83

New member
כנראה..

העיקר לא להגיע למצב של חוסר שלמות עם מעשה רק כי מרגישים ש"הגיע הזמן" לעשות אותו

FineSilverMan

New member
זה יכול להיות בדייט העשירי ועדיין מוקדם מדי

מהבחינה שהיה עדיף להמנע מהסיפור בכלל.

אם יש תשוקה, נהנים מהאקט ואין "תופעות לוואי", למה לא לשכב?
(תופעות לוואי: מחלות מין, הריון בלתי רצוי...)

אם לא נהנים מהסקס, עדיף להמנע.

כמו אבישג

1. ברור שזה קורה.
2. בטלפון.זה לא שהייתה שם אהבה מטורפת או פרק זמן ממושך. כולה 6 דייטים.

למעלה