שששששששש......

בוקר טוב odo וכלם,../images/Emo68.gif

אמנם לא שאלת לעצתי בנושא הגב, אבל אני אתן לך אותה בכל זאת, מנסיון אישי שלי,(וגם של אחרים) התעמלות פלדנקרייז טובה מאד , אבל צריך סבלנות והתמדה, זה לא כדור אקמול שלוקחים ואחרי זמן קצר עובר.השיפור הוא איטי אולי ,אבל התוצאות בהחלט מרשימות. אגב, תלוי מה מקור כאבי הגב, אם זה מעמוד השדרה, לפעמים זה תנועה לא טובה ,או הרבה סיבות אחרות, והתעמלות פלדנקרייז היא כל כך סולידית ופועלת על האברים הפנימיים בלי שנעשה הרבה מאמץ. וחוץ מזה השיעור עצמו הוא שעת רגיעה ללא קשר לכאבים. ועד שתחליט-- מאחלת לך שתרגיש יותר טוב.

yaely2

New member
מנהל
מה ההתרגשות עם התנין? ../images/Emo4.gif

שלום כולם
בסך הכל בלונדינית רצתה לעשות מעורו נעליים. כשראתה שהוא קטן מדי, השליכה אותו ליאור. התנין הרגיש כל כך זנוח שהחל לבכות "דמעות תנין"

odo13z

New member
תודה רוקסנה. אפרופו פלנדנקרייז...

הלכתי פעם לחוג כזה. חדר גדול , המון נשים ואני כמעט תרנגול יחיד. התחלנו לעשות תרגילים. נראה לי מה זה פלצני.... הייתה די דממה בחדר. פתאום לאחת הנשים מרוב מאמץ ברחה "נפיחה" די קולנית. זו הייתה ההתאפקות של חיי לא לפרוץ בצחוק אדיר כי ידעתי שזה ייפגע בה. למזלי הצלחתי להתאפק.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif odo בידור הסיפור שלך. צחקתי

odo13z

New member
סיפור האיגור מופיע בהודעתי :

אם יש לה אפשרות לבריכה פרטית ....

אודו! פרייר ,, למה לא צחקת? זה היה

משחרר לך הגב
זה לא היה כלול במחיר? ובקשר לסיפור שלך על הגברת והמסג'יסט,, ודמיונך הבריא,, גם זה משחרר אחלה., וברצינות:מאחלת לך שלא תסבול לא מכאב גב ולא משום כאב, ושתרקוד בשמחה תורה עם או ובלי ספר תורה.

odo13z

New member
תודה שוש.../images/Emo140.gif

באמת לא יכולתי לצחוק. זה היה פוגע בה מאוד. ואני ממש לא אוהב לפגוע. לו היא הייתה מספיק חופשית , והייתה צוחקת בעצמה....מה שנראה פתרון הנכון ביותר הייתי מצטרף אליה בשמחה. וזה נותן לי רעיון איך לנהוג.... אם פעם זה ייקרה לי...

חה חה חה....

בוקר טוב...ותודה על הבדיחה החמודה, טוב להתעורר עם בדיחות, במיוחד אחרי שרואים חדשות העולם סביבינו...

boaz31

New member
לילי מאי שם-חן חן לך -אבל מה

קורה לזמנים בסביבתך,- לא בוקר עכשו ועוד מעט גם הצהריים יעלמו לנו...

ככה זה...אצלי...לפעמים

לפעמים, בוקר זה 4 בבוקר, לראות זריחה מיוחדת לפעמים בוקר זה בשעות הצהרים, בדיוק בזמן , להפסיק לחלום... ככה זה, אצלי, כשהזמנים בידי.

אדזה

New member
לבועז

גם אני רק עכשיו הבחנתי בתגובה שלך,תמיד טוב לדעת שיש חברים נעימים בסביבה נעימה ולא חשוב מתי.(דרך אגב האם עירנו נקייה יותר)?

boaz31

New member
שמעתי פעם מתושב עירנו שהעיר

הלא נקיה מכל הערים בארץ זו עירנו!!

yaely2

New member
מנהל
בועז, הסקטש ממש מוצלח ../images/Emo3.gif ../images/Emo140.gif

שלום כולם,
זה מזכיר לי בדיחה: תרנגולת א: ראיתי את בעלך אתמול מסתובב בדיזנגוף תרנגות ב' את בעלי ראית מסתובב? איפה בדיוק?? תרנגולת א: על הגריל.

למעלה