שששששששש......

../images/Emo42.gifבוקר חדש לשבוע וחג טוב../images/Emo141.gif

השמש כבר עלתה מזמן אבל אני כבר לא ממהרת לצאת לטיול הצעידה שלי,, למה קררר,האמת לא הקור מפריע אלא הרוח החזקה פה בצפון,וכבר כתבתי פה, שאם מטיילים ברגל, אז רק בכיף ובמזג אוויר נח,,
לגיל הזהב, לעשות רק מה שטוב ונח(אם מתאפשר)ולשמור על הבריאות , כי בלי זה שום דבר לא שווה בחיים, אני יודעת שיש כאלו שיגידו שההמלצה שלי נשמעת שחוקה, אבל הפמפום הזה רק בשביל התזכורת,,

ע ו מ ר 4

New member
שששששששש......

לא אפריע...אתם ודאי ישנים כאן בצפון בוקר עם רוח מיזרחית...... לאחר ערב ולילה של הפסקות חשמל ממושכות.........בוקר של אור. יום נעים לכם... ואם יש כאן עקרבים......אז חודש של מזל טוב....

odo13z

New member
היייי שושקה. מקבל את המלצתך בחום

אני כבר קיבלתי תזכורת..... כבר יומיים עם כאבי גב. הולך כמו על ביצים....עם חגורה בגב. ובעניין ה"פימפום"....אני בעד בעד אוייייי הגב.

היי בועז, הצצתי ללינק שהבאת,

אבל טרם "הספיקותי" לקרוא, אני ממהרת עכשיו לצאת מהבית, אקרא כשאחזור, אני אוהבת את החומרים שאתה מביא לנו לפורום. תודה. יום טוב לכולם.

היי בועז הייתי לא מזמן בין שמר

בטיול מאורגן,ואפילו הסיעו אותנו ברכבת הישנה כמו ילדים בגן,, גם במוזיאון חיפה היתי לא פעם,, אני אוהבת את הרכבת כמה רומנטי,

boaz31

New member
../images/Emo68.gifל-2 הבנות הנחמדות-שוש ורוקסן

חן חן לכן-גם אני אוהב אתכן ואת התגובות החמות שבאות מכן תודה לכן

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ומועדים לשמחה ../images/Emo168.gif

שלום כולם
ראשית מאחלת לנו חיים, וחיים בריאים. גם החיים עצמם זה לא מובן מאליו. אז שתהיה לנו בריאות גופנית, נפשית ופיזית, כלכלית ומדינית. שנרווה נחת מצאצאינו ממשפחתנו, וכל חברינו ומכרינו. שנאהב את עצמנו ונהיה גאים בהחלטותינו. אמש ישבתי עם חברים ודיסקסנו את נושא האהבה העצמית. מה לומר לכם? למדתי מהם הרבה. ראשית היכן שאנחנו אוהבים את עצמנו וגאים בעצמנו ויודעים ומרגישים זאת לא אדבר כאן כי זה מובן מאליו. מה שלא תמיד מובן מאליו היא ההתלבטות. למשל: אם מישהו מעביר ביקורת על האישיות שלנו (אתה רע לב, עצלן, קמצן וכו..) אנחנו נבוכים. הדבר לא צריך להזיז לנו, אדם שמעביר ביקורת כזו הוא אדם שאינו רוצה או אינו יכול להתמודד ומעדיף לזרוק בוץ על השני. אפשר לשאול אותו: "סליחה על פי מה קבעת שאני קמצן? אם הוא מנתח מאורע שקרה, אז באמת יש מקום לשמוע לברר להסביר אולי גם להתנצל. לבסוף ללכת הביתה גאים ומאושרים עם הרגשת סיפוק. אם הוא אינו רוצה לפרט! השאירו לו את הבעיה זו כבר אינה הבעיה שלכם. לכו הביתה שמחים וטובי לב והעיקר עם המון אהבה
וגאווה עצמית
לחצו על התמונה

sitvaniyot

New member
ברוכה הבאה לילי מאי שם ויעל הסבתא

הרוקדת שלך - משהו, משהו.

sitvaniyot

New member
למתענים בכאבי הגב, משהו שלמדתי לפני

שנים. מאחד שגם הוא סבל מהגב. הדבר הכי גרוע הוא לשמור על הגב ב"צמר גפן". עכשיו זו עונת המעבר, ולא פלא שאנו חשים בגב , ובפרקים אחרים. אז, כן, למרות הכאבים, צריך להקפיד שהאיברים הכואבים דווקא כן יהיו בתנועה. טוב, מסכימה, לא בתנועה היומיומית הרגילה, אבל כן, כן תזיזו את העצמות הכואבות כדי שלא נתנוון, שלא נגלה אחרי עונת המעבר, כשהכאבים יחלפו, כי פתאום אי אפשר להתכופף או להזיז את הפרק. אז, חבריה, להתנועע ודווקא הרבה.

אדזה

New member
יעלי-ביקורת

עד היום אני תוהה מאיפה היה לדור הקודם תבונה כל כך רחבה ,תורת חיים שלמה היתה מקופלת במשפט אחד,אימי למשל תמיד חינכה אותנו לא לדבר על מישהו כמובן רעות,ולא להעביר ביקורת ומדוע? לפי דבריה אתה אף פעם לא יכול לדעת מתי זה יקרה לך גם.ועוד,האדם שמעביר הכי הרבה ביקורת הוא האדם שעושה הכי מעט.לפעמים אני חושבת על גדולי הדור בכל התחומים כגון ציור,המצאות למיניהן(מטוסים,רדיו,טלויזיה,טלפון ועוד)שספגו ביקורות עד אין סוף,אך הם לא ויתרו והורישו לעולם מתנות וייזכרו לעולמי עד,בעוד מבקריהם מי מכיר אותם?אז כמו שאת אומרת ואולי במילים אחרות אני תמיד אומרת,נכון זכותו של אדם לבקר אותי אך גם לי נתונה זכות זו.ומה שכל אחד יעשה עם זה זו כבר הבעייה שלו.מעבר לכך שיהיה לכולנו רק שמחות ולב קל ופה שמפיק רק ברכות

אויייי אודו גם וולטורן לא עוזר?

כתבו פה על סוגי העהמלות ועל שאר חרטות,,חובה לזוז זה נכון, אבל כל אחד מה שמתאים לו,, לא כל אחד באותו משקל, בריאות, וכו..כל כך המון מסביבי עם הבעיה הזו,,(אני לא)אולי בגלל שאני לא מוותרת על הליכה, (רוקסן כתבתי הבוקר שאני לא נחפזת לצאת עם שחר ,אבל יצאתי קצת וחזרתי,) תקראו קטע בקשר לגב,, גיסתי מנוייה לקנטרי קלאב ברעננה(יקר שם) היא חייבת בגלל כאבי גב,, ולא כואב לה הגב,אבל,,, אם היא לא הולכת יומיים או שלושה הכאבים חוזרים,, הצעתי לה לבנות לה בריכת שחייה פרטית..

odo13z

New member
אם יש לה אפשרות לבריכה פרטית....

היא יכולה להזמין מסג'סט פרטי הבייתה. הכרתי פעם משפחה כזו בעתלית. האישה הזמינה בערך פעם בשבוע "איגור" היה שמו. הוא היה בא עם מיטה מתקפלת. היא הייתה נכנסת איתו לחדר לבושה חלוק סקסי.... אחרי שעה יצאה כמו חדשה , ישר למקלחת. תמיד הראש שלי עבד שעות נוספות על מה קורה שם....בחדר.

שוש יקירתי, בוקר טוב, כמו שאמרת ,

הרוח חזקה שרקנית ורעשנית בחוץ, אבל אני לא ויתרתי על הצעידה היומית, פחות נעים, אבל כמו שאמרת מה שחשוב זו הבריאות, ואני מאמינה שהצעידה היומית שלי תורמת לי לשמירת הבריאות.ובעצם סה"כ היה כיף. יש לי מלאי של תירוצים מדי פעם כדי לא ללכת, אבל הרוח - זה לא אחד מהם. אבל חוץ מזה
...אני בעד שכל אחד יעשה רק מה שטוב בעיניו.

עמליה3

New member
אני מהמרכז

וגם כאן הרוח החזקה שרקה והעירה אותנו. עכשיו הכל נרגע ובעלי יצא לצעוד. ואני כמובן צועדת בקצה האצבעות. מחכה להצטרף. בודאי בצפון כבר קריר ויפה. שיהיה שבוע טוב לכולם.

odo13z

New member
בקר טוב עמליה. יופי של תמונה.../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהב תמונות כאלה. הבת שלי אומרת לי תמיד : אבא , מה זה התמונות הערביות האלה ? זה מה שאני אוהב.

odo13z

New member
היי עומר. מנשמע ? אוייי הגב שלי.../images/Emo4.gif

יש לך עצות ?

למעלה