שששששששש......

shkedud

New member
הי כולם, נחמד לראות שלמרות

הקרחצנים, יש מצברוח טוב. ואפרופו שפעת, פעם נפגשו מקס אוּנד מוריס אחרי הרבה שנים שלא התראו. שואל מקס את מוריץ: "נו, מה שלומך?" "אוח, אל תשאל" עונה מוריץ. "נו, מה קרה? ספר" עונה מוריץ: "התחתנתי, ולא מזמן אשתי מתה." "באמת?" שואל מקס, "נוֹ, ספר לי ממה?" עונה לו מוריץ: "משפעת" "משפעת, אח, זה לא נורא" (כל הסיפור מתנהל במבטא ייקי כבד!!!) יום טוב ובריאות טובה לכולם

yaely2

New member
מנהל
נחמט מאוט הבטיחה שקדודה ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

שלום שקדודה,
היכן את? שלחתי גשש - חשש לחפש אחריך, את פה והוא עוד לא חזר. אולי ראית אותו בדרך?

shkedud

New member
הי יעלי, שמחה שנהנית מן הבדיחה

אני כאן. פגשתי את גשש-חשש, ושלחתי אותו לדרכו. לילה טוב

אנפה2

New member
זוכרים שלפני שבועיים כתבתי

על תוכנית הדיאטה שאודטה כתבה בעיתון, אז עכשיו ורדה רזיאל יורדת ברדיו על אודטה, ובשורה התחתונה אומרת לה "אל תציעי לאחרים את מה שלא מצליח לך, את אומרת לאנשים לעשות דיאטה ולהפסיק לאכול בשעה 15.00 ,בגלל שאת עושה את זה את תמיד משמינה בחזרה" ואכן ורדה צודקת, אודטה יפה, אבל שמנה (יחסית), ומי היא שתיתן עיצות ובפרט שהיא לא יכולה ליישם אותם.

אדזה

New member
אנפה

אני גם שמעתי עצה ממישהוא שאם רוצים לרזות צריך לאכול בבוקר כמו מלכה בצהריים כמו נסיכה ובערב כמו אדם עני.מוכנה לתת צל"ש למי שעומד בכך.חחחחחה.

היי כולם, רק עכשיו הצלחתי להגיע שוב

לכאן, עיסוקים רבים היום , חלקם לא מתוכננים בכלל. אז ככה = לאודו שהגיב על הפלדנקרייז, אתה אומר פלצני - ואני אומרת - שעת רגיעה , נכון לא כל אחד אוהב את זה לי זה עשה נפלאות, וגם עזר לכאבי הגב מהם סבלתי באותה תקופה.ולגבי ה.....שסיפרת עליו, מה זה צחקתי... השכנים בודאי שמעו אותי צוחקת, סיטואציה כזו באמת מביכה אבל מצחיקה מאד. תודה שסיפקת את מנת הצחוק היומית שלי. כידוע הצחוק יפה לבריאות.

yaely2

New member
מנהל
לילה טוב לרוקסן לאודו ולכולם../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שלום רוקסן שמחה שאת כאן,
אודו, רוקסן הסבירה כל כך יפה למה צחקתי הבוקר. גם אני צחקתי בפרצי צחוק קולניים, וגם אני חשבתי בדיוק את מה שרוקסן חשבה. אז עכשיו אודו אתה יודע בדיוק "למה צחקה מיכל.." סליחה יעל, יעל

למעלה