שר הטבעות

sigal38

New member
../images/Emo31.gif

במילה אחת-רדוד אני מרחמת על גברים כמוכם.......חסרי תוכן וקטנים תדאג שישתמש בקונדומים אתה יודע.............מסוכן ואתה עוזר לו ומרוצה מעצמך???????? תתבגרו ותבינו אולי שיום יבוא ויחזור אליכם או באחויות שלכם או בבנות שלכם. בושה למין הגברי!!!!!!!!!!

שלגייה3

New member
חמוד שלי../images/Emo163.gif

מבטיחה לך שכשתביט בי בעיניי העגל הגדולות שלך תתחיל להזיע מיד בגלל שידוע שמי שנובח חזק לא מסוגל לנשוך!!!אז מה אנחנו לומדים ממה שכתבת?שאתה פשוט חרטטן קטן עם אבר בהתאם למילים הכתובות ולמה? כי מי שכותב בסגנון השחצני הזה כנראה שהוא עדין בתולון קטנטן!

xarcses

New member
מבטיחה?

החיים הם לא כמו באגדות שלגיה. אינני מגדיר עצמי כשחצן. וחכם? בהחלט בהשוואה לאחרות שכל שיודעות לכתוב הם גידופים.

שלגייה3

New member
חומד קטנטן../images/Emo163.gif

כשאני אתחיל לגדף אתה בטח לא תפספס את זה.בנתיים אני כותבת לך ברגוע המפורסם שלי אז בבקשה ממך תאחוז באזור החלצים שלך ותלחץ חזק!!! בזמנך החופשי אתה יכול לתאר לי את ההרגשה שם בזמן הלחיצה!

xarcses

New member
אני לא עושה

מה שדורשים ממני. התבלבלת לגמרי.אני לא יולדת בהיריון. ואיך שאת מדברת רואים שמזמן לא חלבו לך ת'עטינים.

שלגייה3

New member
אני יודעת שאתה לא עושה

למה אתה גבר!!!
ולגבי החליבה ומה שבהקשר אני מבינה שהידע שלך לגביהם נובע מכתיבה מרובה במסינגר? מעניין שאתה רק כותב ושולח אחר לזיין? יש לך חשש להוריד את המכנסים בפני בחורה? יש לך חשש שהיא תצחק ממה שכנראה היא לא תראה? כנראה שכן!!! אחרת לא היית מוותר על "התענוג" הזה.

הזוייה

New member
החלילן מהמלין.

תגיד לי, חשבת פעם לפתוח סטארט-אפ בנושא? תחשוב איזו הכנסה (תרתי-משמע) יכולה להיות לך מזה אני כבר שוקלת להעמיס לסל ולאפסן את הדילדו היוקרתי עם הראשים המסתובבים ובאמת, הוכחת לנו בהזמנות חגיגית שכזו עבורנו, הנשים המנוסות, איך אישה משוחררת ובטוחה בעצמה ובמיניות שלה צריכה להתנהג: לקרוא את הגיגיך המתובלות בשילוב של שפע מחמאות שיגרמו לנו לגרגר מעונג ולקבל את אברו רם המעללים שלך חברך, שכל מה שיש לו זה איבר מין משומש בין הרגליים ותו לא. ולהנפיק לנו חלום ולנפץ לנו אותו בפרצוף, כמו אורגזמה בליל ירח. שווה דיון, סליחה זיון. ואני שואלת: מה יש לעשות עם מוח שנותר מאחורי הקלידים ועם איבר שלא מבין זיוף מה הוא שכל ייעודו הוא לזלזל בעצמו למעשה בין הסדינים ולשפר סיבולת לב ריאה? מצד שני כל הונאה סופה כאב רב וריקנות כשאחד נשאר מאחורי המקלדת והשני נשאר עם התחתונים למטה. ותחשוב על זה.

xarcses

New member
הקצנת והלכת רחוק מידי

הוא חובב שמלות וכיבושים. מטרותו ומטרת כל גבר היא זיון. אני עוזר לו בזה לא מקדיש את חיי לכך. כאב לב מקבלת הצד השני.לא שזה ענייני. אני וידידי חיים טוב מאוד וללא נקיפות מצפון. אתן תעשנה מה שטוב לכן.

:))

זה אומר.. שאתה משכתב.. והוא מבצע.. מכך נסיק. שאין לך זיונים בחיים גם בסרט שלך..?. שיט... חיים אכזריים יש לך ללא ספק, אבל בטוח שטובים בשבילך.. :)

חחח הנה המשוגעת../images/Emo24.gif

באמת חשבתי מתי תבואי. טוב, טוב, אני מתרחק שלא תרביצי לי. רק מברך לשלום.

תלך לאלף עזאזל!

זה מה שיש לי לאמר לך בשפה הכי עדינה. צר לי על כל אותן הנשים שהצלחתם להתל בהן "ולזרוק". צר לי על כל אחת שפגעתן בה במתכוון! בשם הויזואליות שלו, הוא יצר לעמו הרס עצמי נטו ובדרך הרס עוד כמה נשים שבסך הכל ביקשו להכיר אותו, ואתה, נתנת יד לדבר. אתה לא רחוק מהנפל הוא, ללא ספק. שמחה שהוא זכה מההפקר להכיר בנות 30 אנורקסיות שמשוועות לטבעת תמורת זיון מנמק מאותגר פיזית נטו. למרות שאי בספק לגביי ה"הצלחות, שהוא נחל, רצוי שתשנה את שם הכותרת ל "שר המגלומנים" יותר יתאים לשניכם.

xarcses

New member
שוב ,אינני נענה לדרישות.

ואם אני בעד לנצל יתרונות כשאפשר. ותשמרי את הטפות המוסר למי שאכפת לו.

פחח

עצם קריאתך בי, כבר מעירה את ה"אכפתיות" שבך.. לא שזה דגדג לי באופן אישי, כי, אתה מבין, לנסיכה כמוני, נדרש גבר אמיתי לא משהו וירטואלי שמושרש על רובים ודגדגנים...כמו למשל משהו בלתי ניתן ליישום או לפיענוח. את זה אני משאירה לאורבנית מאודות שיכלית ולרוב הן בנות חמש עד שבע.. מה שאומר שזה המתחם בו אני מגדירה אותך.. גם לפרה נחמה יש יתרון שנפתח וניסגר.. :) בטוחני שניסית גם את "ברירת המחדל" הזו בשעות הפנאי כשלא ליהקת בתפקיד המשכב לסרט שבו אתה חי.

Taz39

New member
אני בז לאנשים כמוך...

אתה רוצה להשיג זיון תשיג...אל תבטיח הבטחות של חתונה וכו כדי להשיג זיונים... כנראה אתה לא כל כך חכם...אם אתה מצליח להשיג את הזיונים שלך תוך כדי שקרים... טאז - כובש פיתות סוריות...

למעלה