שר הטבעות

טאז, לא לבוז עדיין

מקריאה שניה בך ובו.. הייתי מהמרת שהוא שייך לחתך הזה של גברים, שצריכים להבטיח דבר מה, לרדת על 4 עם טבעת ורק אז יקבלו יחס מדגדג...תרתיי משמע. מעניין כמה טבעות הוא חילק עד היום.. :)) וכל זה בשביל להשיג זיון... דבר שלכשעצמו כל כך לגיטימי ונפלא אם מישהי היתה רוצה את זה איתו, אבל כנראה זו דרך התשלום שלו על דברים שאנחנו עושים כלאחר יד מתוך רצון גרידא ולא אילוצי המערכת.... לך תבין ילדים בניי 13 חרמניים עם בלוקבאסטר בראש.
 

xarcses

New member
ואני עייט על חנפנים כמוך.

מה הקשר לחוכמה? יש דרך "חכמה" להשיג זיונים? שתף. ואי אפשר להשיג כל אחת עם האמת.צריך לשקר מעט בכדי להידחק בין רגליים של נשים מסוימות. טאז-מי מי כותב בגוף שלישי ולא ראשון, עלה לו השתן לגרון.
 
לא מבין האמת

מה אתה כ"כ גאה בזה? אתה נשמע כמו הבנים מהתיכון שמשוויצים שהשכיבו מישהי בלילה ורצים לספר לח'ברה. הכי טוב אחד תמלילן, ואחד פעלתן- שמשון ויובב גם היו חברים טובים. בד"כ שעושים משהו טוב למישהו, זה בא בכדי לעשות טוב גם לאחרים ולא על מנת לפגוע בהם.
 
משעשע???../images/Emo46.gif

לא מסוגלת אפילו להתייחס למסר שלך ברצינות...מה משעשע בלהשלות נשים??? אין לך מה להתגאות בכך שאתה כותב עבורו את השקרים הללו
* קארמה מאמינה בקארמה רעה
*
 
אז בוא נראה מה היה לנו כאן...../images/Emo65.gif

סיפור בנאלי. סוג של המזדיין שרץ לספר לחבר'ה...כי האושר וההנאה הפרטיים שלו, לא ממש מספקים אותו. איך כתבה מירים רות ז"ל: "ופתאןם, בום טרח, הבלון התפוצץ הבלון נקרע אל תצטער רוני רון.. זה סופו של כל בלון..."
 
ועל זה נאמר.....

עוד אחד עם זין קטן ופה גדול!!!! והחבר שלו? אחד עם זין פעיל ושכל בתחת (מה שהופך אותו,חד משמעית, לזיון גרוע).
 

xarcses

New member
עוד אחת

עם פה גדול וואגינה רחבה עוד יותר. קלישאת הזין/מוח הקטן מוצתה עד זרה. עם חוסר מקוריות כזה, לא הייתי אופטימי כל כך אחת.
 
למעלה