שר הטבעות

נימשון

New member
אם מחפשים טוב מספיק

אז מגלים שלא כל כך קשה למצא

xarcses

New member
אני איכותי

בעיני עצמי.לא אכפת לי מה אחרים חושבים בניגוד אלייך.

יאפ..

תמשיך לחיות עם עצמך והוירטואליות שבנית לך שם.. אכן צריח ושר בעולם של יבשת ספרטקה.. חלומות הזויים ללא ספק.. :)

rrredshay

New member
לא צריך ללכת רחוק

אני חושב שאפילו פה בפורום יש כמה כאלה.

כוכבית33

New member
איזה גבר!!! בעצם שניכם נפלאים...

כל הכבוד לך! ותמסור גם את הערכתי לשר הטבעות שלך. איזה יופי שיש בעולם הזה גברים מצויינים כמוכם. ככה לכבוש ולזרוק, באמת מדהים... אני קראתי את ההודעה כבר שלוש פעמים וכל פעם אני נפעמת מחדש מהתושייה והמקוריות של המעשים הנפלאים שלכם, פשוט תענוג! אתה יכול לטפוח לעצמך על השכם, אתה גבר גבר. NOT

נימשון

New member
אחות יקרה

הוא מסוג הגברים שלא מבין כנראה שכדי לכבוש אישה דוש יותר מכמה מילים וזיום מוצלח (ואני בספק אם הוא מוצלח). עבורו כל בחורה שזיין היא הצלחה מסחררת, לא צריך לקחת אותו קשה מידי הוא מאלה שחושבים שאחרי שיכתוב כי עשה כך כוך נכתוב לו בת"ז פעמיים גבר.

כוכבית33

New member
אני ממש לא לוקחת את זה קשה...

זה פשוט פאטתי שהוא נכנס לפה כמו מאצ'ו ערס מצוי ומתלהב מעצמו ומחבר שלו כאילו הם מינימום בן אפלק ומאט דיימון. הוא בעצם מחפש שיגידו לו שהוא גבר, אפילו שזה אפילו לא הוא זה שמזיין. אז סיפקתי לו את הסחורה המבוקשת ואמרתי לו שהוא גבר גבר שירגיש טוב עם החיים הקטנים והעלובים שלו בתור סרסור לבחור אחר עם ללא ספק הפרעה רגשית חמורה ובעיות התבטאות. כל החבילה הזו בעיני היא מאוד לא אטרקטיבית בלשון המעט! אבל שיהיה בכיף אני אומרת, ובסוף הרי הנקם בוא יבוא.... "what go's around comes around"

xarcses

New member
סורי סיסטר

את חושבת שהטובים ינצחו בסוף?הרשעים יקבלו עונש על מעשיהם? אל תהיי נאיבית. החיים קצת שונים, בלשון המעטה.

כוכבית33

New member
השתיקה יפה לחכמים!

כנראה שהחבר שלך לא ממש חכם ואתה כנראה לא ממש יפה אז כל מה שנשאר לכם לעשות זה לדפוק ולזרוק. ואתה עוד חושב שיש לך במה להתפאר.... קצת פאטתי, לא? תחשוב על זה.

xarcses

New member
השתיקה יפה לטיפשים/ות

לדעתי. אבל תבלבלי בין יכולת כתיבה בנט לבין חוכמה. הוא בחור פיקח עם נתונים פוטוגנים.קל לו אז אני עוזר לו בנקודה חלשה. ת"א מלאה בפוזה,אנחנו משתלבים יופי. מצד שני חסרות בנות ביצ'יות?כולכן מלאכיות טהורות ותמימות?

ליבית1

New member
בטח שלא

כל עוד קיימים כאלו שחושבים עם הראש הקטן, במקום עם המוח..... יגיע גיל שגם הוא לא יעזור לכם כבר, לך ולחבר שלך, ואז מה יישאר??

למעלה