שרשרת queer as folk

daniel365

New member
הבטחה שלי...

בסופ"ש הקרוב - תועלה הגלריה של בריאן... הבטחתי לעודד.
אני מאוד מציע לאף אחד לא להקדים אותי בדבר - כי אני אהיה מאוד מאוכזב...
ביום שישי - הגלריה תועלה לאויר.... עד אז - תתענגו על ג´סטין המתוק...
אני.

daniel365

New member
ראי זאת כהתגרות... ../images/Emo67.gif

עוד תמונה אחת ואני שולף את הגלריה כולה!!!!
והיא עלולה להכיל 20 תמונות - ולא בצניעות 7 כמו ג´סטין...
אני.

daniel365

New member
אני רק ... ../images/Emo46.gif

מאיים - הבטחות נועדו לאנשים שמפחדים לאיים.... אז קבלי זאת כאיום!!!! אבל עם
.... פיצול אישיות קל.... אני.

יעל נור

New member
שרשרת queer as folk ../images/Emo34.gif

נכנעתי. לא מצאתי איך לשרשר אותן אז חיברתי אותן אחת לשנייה.... אפשר לשרשר לכאן כל מה שקשור לסדרה שמתחשק לכם שעוד לא נמצא בשרשרת הקיימת. יעל
|if u can´t beat them, join them|

יעל נור

New member
שבעיניי הכי מתסכל היה להיזכר

שהעונה נגמרה!! כאילו, חזרנו מההורים אחרי שבוע של חופשה (שהיינו מאוד זקוקות לה). התיישבנו מול הטלוויזייה עם בקבוק של בייליס שקנו לנו בדיוטי פרי ו... נגמרה העונה. החוקית התעצבה מאוד כשהזכרתי לה את זה. יעל
|ואני בכלל יצאתי ג´סטין....|

בקרוב השידורים החוזרים!!

בקצב הזה, ייסגרו את פורום "הכי גאים שיש" כי אצלנו כבר יש יותר הודעות בנושא בריאן (ריר), ג´סטין (רגשות מעורבים), מייקל (פולנייה), טד (שמישהו יוציא אותו כבר מהסידרה), אמט (אם הייתי חיה בתוך מקלט טלוויזיה = החברה הכי טובה שלי), מלאני (רגשות מעורבים) ולינדזי (המדהימה!!!)
ואת כל זה אמרה המריירת הראשית על בריאן, אז ברור שלא הייתה ביקורת בדבריי, נכון?
בקיצור, בקרוב יחלו שידורים חוזרים של כל הפרקים עד כה, בערוץ 3 מדיי לילה באמצע השבוע (לא סגורה על השעה)
[ג´סטין, יצאת? ג´סטין?!??!?!?!? ומה יצאה זוגתך, אם מותר לי לשאול?]

טוב....מצטער

אני לא ממש מת על הסדרה הזאת. אז בריאן נראה טוב, כוס לו, כנ"ל לגבי ג´סטין...בתכלס, שניהם דמויות שלפעמים ההתנהגות שלהם מצדיקה שהצלפים מארה"ב יקטלו אותם. הדמות שלטעמי הכי משעשעת, ולא יודע למה לא אמרתי את זה עד היום, זה דווקא טד. הוא חסר בטחון לחלוטין...ולפעמים ההתנהגות שלו כל כך מטופשת...והוא בחור טוב, נראה לי שאי אפשר לומר אחרת...הוא אחלה דמות, כנ"ל לגבי אמט המזעזעת(שראיתי היום בעזריאלי לוק הלייק שלו). גם הלסביות, שמשום מה את השמות שלהן לעולם לא באמת אזכור.....שניה...לינדזי...לא?! משהו כזה...הן אחלה בחלה. מייקל מסובך מידי...ובן פשוט מתוק
את הסדרה עצמה הפסקתי לראות בחצי העונה הזאת...בעיקר כי פורום הכי גאים שיש הצליח איכשהו להמאיס את הסדרה עליי...מי היה מאמין
זהו... מספיק עם הכי גאים! יחי סקס והעיר הגדולה!!! גוד בלס קארי!!!!

white star

New member
מייקל מסובך מדיי?!

דווקא לדעתי הוא הכי מאמי שם!!! רק קצת הגזימו עם הקטע של הילדותיות... ומה כל כך טוב בטד?!

daniel365

New member
הכל באשמתי... ../images/Emo7.gif

אחרי ההודעה שלך בדקתי לעומק וראיתי שאני התחלתי את כל השרשור עם ג´סטין הבלונד
אז קבל את התנצלותי על העלאת הטריגר
... ללא ספק אתה יכול להיות מנהל פורום QAF .... תסתכל על הצד החיובי - יש המון משתתפים!!!!!
(מה שמעניין אותי - את מי מהחברים בפורום תשייך לכל פרצוף??? רעיון לשרשור חדש וסוחף - פתרון חלקי לבעיותיך...) סליחה ותנחומי... אני.

עודד א

New member
לא לא לא - זה היה בצחוק

אני פשוט ממתין לתמונות של אמט (לא ממש בשבילי, אבל אנאבל מתה עליו)

למעלה