שרשרת queer as folk

עודד א

New member
זה מפתיע... ואפילו שונה

מהפעם האחרונה שמילאתי את הסקר. אבל: you are brian kinney! Whether in the boardroom, the bedroom or the backroom, this hot, heartbreaking ad exec tells it like it is…no apologies, no regrets. Although his three favorite hobbies are sex, sex and sex, he is also a man who is always there when his friends need him… although he isn´t always going to be nice about it.

daniel365

New member
טוב אתה מכריח אותי...

בעוד כמה דקות תעלה הגלריה של בריאן... אתם פשוט לא יכולים להתאפק מלשים תמונה שלו אה? חלשי אופי!!!! לא פניה אישית נגדך עודד מותק - אתה רק עוד קורבן לפנים יפות גוף מהמם ועוד הרבה שאני לא יכול להעלות על דל שפתותי. בקיצור - הגלריה!!!! אני.

InnerKid

New member
למה זה מפתיע?

ואני יצאתי ג´סטין...
והמשפט האחרון בהחלט הולם...
you are justin taylor! This young, blonde, new kid on the queer block is Pittsburgh´s hottest new heartbreaker. He´s also a fine young artist, with a special gift for drawing his favorite subject… Brian Kinney. Although Justin can be a bit of a brat at times, he´s also quite brave and also wise beyond his years when it comes to reading people´s hearts.

p o l i

New member
יצא לי.....

בריאן אבל פעם שעברה שעשיתי את השאלון יצא גסטין

אנאבלית!!!!!!!!!!!!!!

יא מימרחית של עוגי! כן, את קצת מפגרת, אבל לעוגי שוב יצא מייקל
כמה לא צפוי...

אחותך מפגרת!!!!!!! ../images/Emo46.gif

תיזהר ממני עוגי, או שאני אוכל לך את הראש בלי ממרח! עכשיו תן ליקוק קטן ל"שולם"
חולה עליך!

חכי חכי...

איזה ליקוקים תקבלי יום חמישי... אבל איך את יכולה בלי ממרח??? |מכין את הלשון| ולירוי - זה ליקוקים מסוג אחר מזה של הזברות

Liroy25

New member
אז אילו ליקוקים כמו של סטרייטים??

אוי...ארוחת הצהרים מתחילה לנסוע לי ברוורס בגללכם!

אז ככה...

עוגי בספק אם סטרייטים מתלקקים ככה... ואנאבל - תקבלי ליקוקים רק בתנאי שאת לא מורחת מימרח
נצנצים על הצוואר... ותני לעוגי לבחור מראש את הבושם שלך
שיהיה משהו טעים... לירוי - את להיה כזה עדין... או שסתם יש לך הפרעות אכילה קשות?

../images/Emo108.gif לירוי תרגע חמד

מניסיון סטרייטי עשיר בעבר, בהווה ובעתיד אני נעצבת למדי כשאני מודה:
סטרייטים לרוב לא מתלקקים ככה.... אבל בשביל זה יש את עוגי´לה! עכשיו עוגי, ממתי אני מורחת נצנצים על צווארי? זה פאסה בטירוף!!!!! עכשיו העלבת אותי.
ו: אם תבוא לאסוף אותי, תוכל לבחור את הבושם שיככב על צווארי
וואו, עכשיו אנחנו ממש כמו זוג סטרייטים חמודים... (אבל אנחנו לא)

כמה דברים:

1. מהיום אמרי עוגי´לק, ולא עוגי´לה... זה יהיה יותר מתאים... 2. נצנצים - לא יודע, רק שיהיה בטוח...
3. את יודעת שעוגי לא נוהג מחר - הוא יהיה שתוי עוד לפני שמתחילים... 4. ברור שאנחנו לא כמו זוג סטרייטים - כשעוגי ניסה ל... אותך הגבת בהיסטריה... עוגי חושש שאת לא יודעת איך סטרייטים מתנהגים בכלל

דבר איתי כשתהייה סטרייט...! ../images/Emo46.gif

ואני אראה לך איך מתנהגים סטרייטים, הומואים, לסביות ושאר מיני ירקות... אנאבל, מורה לחיים

אמא´לה!!!! ../images/Emo5.gif

אנשים פה יתחילו לחשוב שאנחנו חולי נפש..... מילא אתה, עוגי´לק, אבל לי יש מוניטין!
נראה לי שאת השיחה הזאת נצטרך להמשיך בארבע עיניים, אם אתה יודע למה אני מתכוונת...

עודד א

New member
אוקייי- הפרדת כוחות

עוגי- אתה שמור על הלשון שלך. אנאבל- תרחיקי את הצוואר שלך ממנו. this is a gay forum, for crying out loud

למעלה