שרשרת queer as folk

.m

New member
זו כבר הפעם השלישית שאני

you are brian kinney! Whether in the boardroom, the bedroom or the backroom, this hot, heartbreaking ad exec tells it like it is…no apologies, no regrets. Although his three favorite hobbies are sex, sex and sex, he is also a man who is always there when his friends need him… although he isn´t always going to be nice about it. מה יהיה איתי???
mai

xanadu

New member
הוריי!!!!

סוף סוף הצלחתי לשבור את המערכת!!! אחרי פעמיים שיצאתי מייקל (כאיו נו באמת? מייקל? ככה אתה מכירים אותי?) הגיע הזמן שכולנו נכיר באמת, או יותר נכון באמט - you are emmett honeycutt! This Mississippi native is out, proud and fabulous. With his see-through tops, and shame-resistant slacks, Emmett has to be voted the "Most-Likely-To-Stop-Traffic" on Liberty Avenue. But if you look beyond his queerliscious wardrobe and witty repartee, this "retail queen" is also a man of integrity and an observer of human nature who truly enjoys offering advice to anyone who needs it, whether they ask for it or not.

daniel365

New member
אולי...

חשבתי לעשות לי אחת כזו... אבל על חולצה שחורה, כיתוב לבן וצמודה מבד נמתח... איך נשמע? אני.

daniel365

New member
וואלה... ../images/Emo12.gif

לא חשבתי על זה... אבל נראה לי שהיא תהיה רב שימושית - ליום לעבודה וללימודים ולערב - לכל מקום שבו אמצא....
אבל נקודה למחשבה. אני.

amet

New member
אני חייב להגיב - אני ממש מבין למה..

זו אחת התמונות האהובות עליך
(וזה לא אמט, זה גיא חבר שלו - לא היה לי כוח לשנות USERNAME)

daniel365

New member
אז גיא יקירי....../images/Emo124.gif

לשאלתך (וטוב ששמתי לב מכל השרשור המטורף הזה...) החולצה פשוט אומרת לדעתי:"לא שם זין על אף אחד / לא דופק פה חשבון".
זה מה שאהבתי...
אבל נתון לפרשנות אישית של הקורא...
אני.

עודד א

New member
מחר

השמש תזרח ואולי יטפטף (אמן אמן אמן) מחר- אני אוסיף את התמונות לגלריה. מחר כי עכשיו קצת מאוחר. תודה ענקית דניאל על ההשקעה

לא ידעתי שלג´סטין יש מעריצים נאמנים

או מעריצים חרמנים (?!?)
כל הכבוד!!!!
עכשיו, עודדי, לכבוד כניסתי הרישמית לפורום שלך, אני מצפה לראות גלרייה של בריאן האלילי!!!!!

למעלה