שרשרת שאלות..

נירנו

New member
שרשרת שאלות..

טוב אז חשבתי שאולי כדאי לעשות שרשרת שאלות בשביל להכיר אנשים.. סליחה על הנדישות אז ככה: 1)מה אתה הכי אוהב לעשות 2)מה המקצוע האהוב עליך 3)כיתה 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד 5)מי החברים הכי טובים 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן 7)האם אתה מאמין בפיות 8)האם את מאמין בקוסמים 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך 11)איזו דמות אתה הכי אוהב 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר) 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? 14)האם אתה אוהב לישון 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר 18)מה הצבע האהוב עליך זהו נגמרו לי השאלות... ועכשיו התשובות שלי 1)לנגן על אורגנית ולעשות ספורט 2)כימיה ומתמטיקה 3)י"א 4)לפעמים ככה ולפעמים ככה 5)עידו מור ואפרת 6)יסמין 7)לא 8)לא 9)ריבנקלו 10)ריבנקלו 11)לופין 12)3 13)האזרח י 14)מאוד 15)בדר"כ 16)אני יכולה אפילו על השניה שמעירים אותי 17)15 דקות 18)ירוק

ראשון../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

1)מה אתה הכי אוהב לעשות? להיות על המחשב וללמוד. 2)מה המקצוע האהוב עליך? לשון. לא לסקול חזק בבקשה.
3)כיתה: י'. 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד: אווווו, אנשים וחצי! 5)מי החברים הכי טובים? ניסן, מוריה ועמית. 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עמית.
7)האם אתה מאמין בפיות? נופ! 8)האם את מאמין בקוסמים? אולי. לא סגור על זה. 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות? גריפינדור! אבסולוטלי! 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך? הפלאפאף?
חכם או לא?
11)איזו דמות אתה הכי אוהב? דמבוס, חבל שמת. 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)? חצ"ה. 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? "לב חצות"
אוי מיי גאד
הוא כמעט ועוקף את ה"פ בספר הכי יפה
14)האם אתה אוהב לישון? לא, סתם ביזבוז של זמן. באותו הזמן אני יכול לפתור עוד שתי תרגילים במתמ' או בלשון.
15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר? חחח, לרוב כן. שאלה מצחיקה ואסתום ברגע זה. 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה?
ע=נ=ק
אם בכלל
17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר? אממ, חצי שעה ככה...
18)מה הצבע האהוב עליך? מעולם לא התעמקתי בזה, נראלי שאדום. או ירוק.
אולי כחול? יש מצב שגם צהוב קצת.

אדם חדש

New member
אני.

1)מה אתה הכי אוהב לעשות- מחשב, לפסל, לצלם וידאוים טפשיים, לקרוא... 2)מה המקצוע האהוב עליך- המ... אני טוב בכל השיעורים. הייתי אומר מתמטיקה... אני לפעמים חולם על משוואות והתת מודע שלי פותר לי לעיתים שאלות שאני לא מצליח לפתור. (אני מוזר...
) 3)כיתה- י"ב 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד- אני אוהב אנשים 5)מי החברים הכי טובים- יניב,עדי,סתיו,תומר. 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן- תומר. כבר 7 שאנים בערך. 7)האם אתה מאמין בפיות- השאלה היא האם פיות מאמינות בי 8)האם את מאמין בקוסמים- קוסמים? לא ממש. אולי על-טבעי. 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות- גריפינדור כמובן 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך- המ... אני חכם אז.. רייבנקלו. אולי גריפינדור. 11)איזו דמות אתה הכי אוהב- דמבלדור. חבל שהוא מת.. 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)- הנסיך חצוי הדם 13) איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב?- עולמה של סופי. מאד פוקח עיניים. 14)האם אתה אוהב לישון- כמובן.... (בלילה) 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר- בבוקר כן. אח"כ לא. אבל לפעמים יש לי הבזקים שלהם בהמשך היום ונזכר בחלקים מהם. 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה- בערך 10 דקות. יכול לקחת גם שעה. 17)כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר- בדיוק שלושת-רבעי שעה. 18)מה הצבע האהוב עליך- סגול.

תכירו אותי!

סתםםםםםם! לא כדאי לכם אני חרא של בנאדם *וזה לא בצחוק... נראה לי* אבל אם אתם רוצים להמשיך לקרוא (למרות ההזהרה שלי) אז בבקשה: 1)מה אתה הכי אוהב לעשות- לישון, לישון, ולישון 2)מה המקצוע האהוב עליך- באופן מעוות במיוחד זה אנגלית, אבל אני מחבבת (לא אוהבת- מחבבת) מתמטיקה. כןןןןןןןןןןן אני בהחלט אדם מוזר 3)כיתה- לצערי כיתה ז' 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד- תלוי, אבל אני בד"כ אוהבת להתבודד 5מי החברים הכי טובים - אתם לא מכירים במילא 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן-אתם לא מכירים אבל שיר ורונה (מכירות כבר כמעט 13 שנה 7)האם אתה מאמין בפיות- לא יודעת, לא נראה לי 8)האם את מאמין בקוסמים-כן *אחרת לא הייתי פה* 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות-סלית'רין
10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך- רייבנקלו או סלית'רין. 11)איזו דמות אתה הכי אוהב-פרד וג'רג' 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)- הרביעי והשישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? 14)האם אתה אוהב לישון-יאפ
ה
15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר-לפעמים 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה-5 דקות 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר- בד"כ חצי שעה 18)מה הצבע האהוב עליך- תכלת ושחור (דיכאונית שכמוני)

כמובן ששכחתי

רציתי לשאול אם מישהו בכלל קורא את הדברים האלה *בבקשה הרימו את ידכם*

רזושש

New member
../images/Emo9.gifעונה

1) הכי אוהבת לעשות=>>לרקוד.. 2) המקצוע האהוב עליי=> ספרות נראה לי (לא בעצם התגוננות מפני כוחות האופל)... 3) כיתה=>>ז 4) מתבודדת/מוקפת באנשים=>> האמת? זה תלוי במצברוח שלי באותו זמן 5) מי החברים הכי טובים=>> איהז שאלה? הארי רון והרמיוני.. סתםם!! 6) חבר שאני מכירה הרבה זמן=>> האמת, את כל החברים שלי אני מכירקה מכיתה א'.. 7) מאמינה בפיות=>> לא! 8) מאמינה בקוסמים=> אולי היו פעם.. 9) בית בהוגוורטס=> גריפינדור לשלטון!! 10) בתים שהמצנפת תבחר בשבילי=>> הכל חוץ מסליתרין.. 11) דמות אהובה=>הארי 12) ספר אהוב=>> הרביעי 13) ספר שהוא לא הארי םוטר=>> יומני הנסיכה 14) אוהבת לישון=> כה!! 15) 15) זוכרת תחלומות שלי=>> כה! 16) זמן לצאת מהמיטה=>> מקסימום 10 דק'.. 17) מתארגנת בבוקר=> רבע שעה 18) צבע אהוב=>> ורוד

עונה

1)מה אתה הכי אוהב לעשות לשון ולאכול 2)מה המקצוע האהוב עליך פיסיקה 3)כיתה י 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד כל כך תלוי ביום בעונה ובטיב השכנה 5)מי החברים הכי טובים אתם לא מכירים 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן כנ"ל 7)האם אתה מאמין בפיות לא 8)האם את מאמין בקוסמים לא 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות הגוורטס לא באמת קיים כך שזה לא ממש משנה 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך נו באמת... רייבנקלו אולי? 11)איזו דמות אתה הכי אוהב כל וויזליון חוץ מג'יני ופרסי 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר) 3 לשלטון!!! אני לא מבינה איך אפשר לשים את 6 בתור הפייבוריט 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? הממ קשה קשה אבל אני מניחה שמיץ פטל או בייגלה 14)האם אתה אוהב לישון כה 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר נבר 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה בין דקה לשעה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר חצי שעה 18)מה הצבע האהוב עליך תורקיז

meital f

New member
אממ...

אומרים שבכל פעם שאומרים שלא מאמינים בפיות, אז פיה אחת מתה אגב אותה פיה שמתה היא אחת מהפיות ששומרות עליך

../images/Emo4.gif

אם אני לא מאמין בפיות, אז מן הסתם שאני גם לא אאמין במוות שלהן, לא? [
הבנתי, הבנתי.]

mikokikyo

New member
אמ...אז זה אומר שרצחתי בדם קר את

היצורים היחידים ששמרו עלי?

G e o r g i a

New member
משעמם לי ממש.

1)מה אתה הכי אוהב לעשות
לנהוג!
ולבלות עם חברים. 2)מה המקצוע האהוב עליך
ממ.. ספרות (הגברה) 3)כיתה
י"א. 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד
מה שמתחשק לי... בדר"כ אני מעדיפה להיות עם אנשים (אבל לאו דווקא המון) 5)מי החברים הכי טובים
אתה רוצה שמות?
6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן
ירחמיאל בן נבות מרעננה_______מזה משנה?! 7)האם אתה מאמין בפיות
לא. 8)האם את מאמין בקוסמים
לא. 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות
גריפינדור
10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך
מ'כפת לי... 11)איזו דמות אתה הכי אוהב
דמבלדור ומר וויזלי
12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)
השלישי.. והחמישי. 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב?
ממ יש הרבה. 14)האם אתה אוהב לישון
כשאני עייפה וכשיש בי"ס
15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר
לפעמים? 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה
שנים. 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר
ממ..תלוי. 18)מה הצבע האהוב עליך
יש הרבה. שמעת על סימני שאלה?

עונה-

1)מה אתה הכי אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה ולקרוא 2)מה המקצוע האהוב עליך? הסטוריה 3)כיתה? י"א 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד? מוקפת באנשים שקרובים אלי 5)מי החברים הכי טובים? אמממ יש כמה וכמה.. 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מירי- מכיתה ו' 7)האם אתה מאמין בפיות? לא 8)האם את מאמין בקוסמים? יש דבר כזה או בכל אופן היה.. 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות? גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך? גריפינדור או הפלפאף 11)איזו דמות אתה הכי אוהב? סיריוס(אהוב ליביייייייייי :) ) 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)? מסדר עוף החול 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב?אמממ כשהייתי ביסודי קראתי את הסדרה צמרמורת ומדום מה היום אני מרגישה שהסדרה הזאתי זה הדבר שהכי בא לי לקרוא למרות שחצי מהסדרה אני לא זוכרת. 14)האם אתה אוהב לישון? בלילה 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר? בד"כ כן 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה? דיי מהר.. כל דקה אצלי בבוקר מתוכננת אז אני חייבת לקום מהר 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר? אממ אני קמה ברבע לשבע ויוצאת מהבית ב 7 ועשרים- תחשבנו לבד. 18)מה הצבע האהוב עליך

mikokikyo

New member
למה זה משנה מה הצבע האהוב עליה?

אמ, אז נגיד שהייתי אוהבת ורוד ותכלת עמוק ועוד כמה צבעים זרחניים שאנשים משום מה מקשרים אותם לפקאצות, אז זה היה אומר שאני פאקצה, רק כי אני אוהבת אותם? ולא באתי לרדת על אף אחד או משהו כזה, אבל אם זה יצא לי ככה, אז אני מתנצלת^^

דברת אלי?

סואו וואט? שיחשבו מה שבא להם... אני מה שבטוח אצלי באופי(אופי של מזל עקרב אלא מה?!) זה שלא מזיז לי מה כולם אומרים וחושבים. אם לי נוח עם זה .. שיתפוצצו..

למעלה