שרשרת שאלות..

mikokikyo

New member
ושוב, בלי כוונה להעליב, אני לא ממש

מבינה למה מקשרים את הצבע הורוד לפאקצות, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי? אני לא ממש מבינה בזה...

tamar05

New member
עונה..../images/Emo9.gif

1)מה אתה הכי אוהב לעשות- לישון ולרקוד:) 2)מה המקצוע האהוב עליך- מתמטיקה
3)כיתה- ט' 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד- מוקפת באנשים 5)מי החברים הכי טובים- אם אני אגיד שמות זה יעזור? טוב, קרן, גלי, ירדן וליאת. 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן- קרן 7)האם אתה מאמין בפיות- לא 8)האם את מאמין בקוסמים- בוודאי
9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות- גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך- רייבנקלו 11)איזו דמות אתה הכי אוהב- דמבי וסיריוס. 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)- השישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב?- יש הרבה.. 14)האם אתה אוהב לישון- מאוד 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר- לפעמים. 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה- עשרים דקות לפחות. 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר- חצי שעה 18)מה הצבע האהוב עליך- כמעט כולם

ספירלי1

New member
עונה../images/Emo13.gif

ב"ה 1)מה אתה הכי אוהב לעשות? לקרוא! 2)מה המקצוע האהוב עליך?ספורט, יש לי פטור!
3)כיתה? י' 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד? תלוי במצב רוח 5)מי החברים הכי טובים? חברת אמת ונפש, ועוד כמה טובים מאוד! 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמ..יש הרבה.. 7)האם אתה מאמין בפיות? בטח! שלא.. רעיון חמוד, אני אוספת אותם אפילו, אבל זה לא אמיתי. 8)האם את מאמין בקוסמים?? לא 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות? גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך?הפללאף.. 11)איזו דמות אתה הכי אוהב? הארי.. 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)השישי! 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב?האסופית 14)האם אתה אוהב לישון? מאודדדד 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר? אממ..כן 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה ? רבע שעה, על השעון 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר? חצי שעה 18)מה הצבע האהוב עליך? גווני כחול

InBaR 85

New member
אני../images/Emo9.gif

1)מה אתה הכי אוהב לעשות?לקורא ולצייר
2)מה המקצוע האהוב עליך?היה אנגלית עד שהמורה הזאת פיונה הגיעה
3)כיתה: ח-'4 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד?אני אוהבת להתבודד אבל אני כל הזמן מוקפת אנשים
5)מי החברים הכי טובים?שמות? אלין חן ואשרת 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אלין 7)האם אתה מאמין בפיות?לא 8)האם את מאמין בקוסמים? קצת
9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות?גרינפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך?אין לי מושג...תשאלו אותה
11)איזו דמות אתה הכי אוהב?ג'יני
12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)?מצד אחד את הרביעי אבל מצד שני גם את השישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר אתה הכי אוהבת?ורוניקה מחליטה למות 14)האם אתה אוהב לישון?ברור
15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר?רובם כן 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה?בערך 15 שעה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר?10 דקות 18)מה הצבע האהוב עליך?סגול בהיר בהיר

עונה

1)מה אתה הכי אוהב לעשות->מחשב וטלויזיה 2)מה המקצוע האהוב עליך->אין 3)כיתה->ח 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד->מוקף אנשים אבל גם להתבודד מידי פעם זה טוב 5)מי החברים הכי טובים->אמממ 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן->יש כמה 7)האם אתה מאמין בפיות->ככה 8)האם את מאמין בקוסמים->לא יודעת.לא החלטתי 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות->גריפינדור! 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך->אין לי שמץ...אני לא אפחת מהתכונות של הבתים.. 11)איזו דמות אתה הכי אוהב->יש מלא...הרמיוני.רון.הארי.התאומים.. אבל נראלי שבעיקר זה הרמיוני ורון 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)-> לא יודעת. אני מתלבטת בין ה-5 לשישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב?->יש מלא ספרים טובים 14)האם אתה אוהב לישון->אממ כן 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר->לפעמים 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה ->פעם לקח מלא..היום כמה דקות 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר->40 דקות 18)מה הצבע האהוב עליך->שחור

פששש

מוזר שכשבהתחלה כולם קראו את הספר השישי ואמרו שהוא הכי טוב.. עכשיו כמעט אין אפחד שחושב ככה.. =\

2 Mיכל

New member
אני עדיין חושבת ככה.../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

בטח כשאני אקרא אותו בעברית אני אחזור להגיד שהרביעי הכי טוב.

the ror

New member
עונה

)מה אתה הכי אוהב לעשות? לצאת עם חברים 2)מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית 3)כיתה? י"ד בערך(שנה שניה באוניברסיטה) 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד? מוקף אנשים 5)מי החברים הכי טובים? לא מכירים... 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גם לא מכירים... 7)האם אתה מאמין בפיות? לא 8)האם את מאמין בקוסמים? לא 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות? גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך? האפלפאף 11)איזו דמות אתה הכי אוהב? ג'יני וויזלי 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)? בנתיים השישי... 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? אנימורפס 14)האם אתה אוהב לישון? כן 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר? לפעמים 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה? שניה-יום שלם 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר? 5-30 דקות 18)מה הצבע האהוב עליך?כחול

קקטוסץ

New member
תשובות

1)מה אתה הכי אוהב לעשות: לישון ולשמוע מוזיקה 2)מה המקצוע האהוב עליך: ביולוגיה 3)כיתה: יב' 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד: תלוי במצב רוח 5)מי החברים הכי טובים: יש לי 3 חברות מאוד טובות וכמה חברים מאוד טובים 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן: מכיתה א' 7)האם אתה מאמין בפיות: לא מקדישה לזה מחשבה, לא איכפת לי ממש 8)האם את מאמין בקוסמים: יכול להיות נחמד אם יש 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות: גריפינדור, איך לא 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך: גריפינדור 11)איזו דמות אתה הכי אוהב: סיריוס, טונקס 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר): 6 ו-5 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? מלכוד 22, עפיפונים 14)האם אתה אוהב לישון: איזו שאלה! 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר: לפעמים 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה: יומיים 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר: רבע שעה 18)מה הצבע האהוב עליך: טורקיז

meital f

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif

1)מה אתה הכי אוהב לעשות
ליראות טלוויזיה 2)מה המקצוע האהוב עליך
כלום 3)כיתה
ט'6 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד
לפעמים זה ולפעמים זה 5)מי החברים הכי טובים
מריה,שיר,ליטל 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן
נופר 7)האם אתה מאמין בפיות
כן 8)האם את מאמין בקוסמים
כן 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות
גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך
גריפינדור 11)איזו דמות אתה הכי אוהב
הארי 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)
הנסיך חצוי הדם 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב
אף פעם לא קראתי משו אחר 14)האם אתה אוהב לישון|?
!| 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר
לפעמים,בדרך כלל כן 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה
חצי שעה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר
20 דקות 18)מה הצבע האהוב עליך
סגול

וווהוו

1)מה אתה הכי אוהב לעשות-לשמוע מוזיקה/לשיר/לנגן 2)מה המקצוע האהוב עליך-מתמטיקה כימיה ואנגלית 3)כיתה-ח' 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד-גם וגם תלוי במצב רוח 5)מי החברים הכי טובים-נויה ומיכל 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן-מיכל 7)האם אתה מאמין בפיות-לא 8)האם את מאמין בקוסמים-דה 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות-גריפינדור (צפוי) או ריינבקלו 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך-ריינבקלו 11)איזו דמות אתה הכי אוהב- מריטל נוויל ולונה 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר)- השלישי והחמישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? צופן דה ווינצ'י ומלאכים ושדים 14)האם אתה אוהב לישון-מאוד 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר-לפעמים 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה-שנייה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר-שרים דקות 18)מה הצבע האהוב עליך-שחור כחול אפור נגמר? אוף...

IllUS CratioN

New member
תשובות

1)מה אתה הכי אוהב לעשות לקרוא ה"פ, להיות במחשב, להיות עם חברים <האומנם חברים?> 2)מה המקצוע האהוב עליך אנגלית וספורט 3)כיתה ח' 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד: לעיתים ולעיתים 5)מי החברים הכי טובים: אין ממש 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן: לא יודעת 7)האם אתה מאמין בפיות: לא 8)האם את מאמין בקוסמים: לא 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות: גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך: גריפינדור או רייבנקלו 11)איזו דמות אתה הכי אוהב: הארי 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר): החמישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? יש הרבה 14)האם אתה אוהב לישון: כשאני עייפה, כן 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר: אני לא חולמת 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה: חצי שעה-שעה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר: חמש-עשרה-עשרים דקות 18)מה הצבע האהוב עליך: הכל, חוץ מוורוד

harar8

New member
אני

1)מה אתה הכי אוהב לעשות: לישון 2)מה המקצוע האהוב עליך: אמנות 3)כיתה: י'ב 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד: מתבודדת-_- 5)מי החברים הכי טובים: את מי זה יעניין?0.0 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן: כנ"ל 7)האם אתה מאמין בפיות: לא 8)האם את מאמין בקוסמים: לא:/ 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות: גריפינדור 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך: הפלפאף 11)איזו דמות אתה הכי אוהב: הארי וגם סנייפ! 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר): הספר השישי 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? השני 14)האם אתה אוהב לישון: כן^_^ 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר: לפעמים כן ולפעמים לא 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה: 5 דקות לפעמים אפילו פחות. 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר: 15 או 20 דקות בערך. 18)מה הצבע האהוב עליך: כחול

2 Mיכל

New member
רוזובי סלון=../images/Emo205.gifברוסית../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

1) מה אתה הכי אוהב לעשות - לשכב ולשמוע מוזיקה 2) מה המקצוע האהוב עליך - ספורט. אין לי הרבה אפשרויות עכשיו. הכי מצחיק זה פיזיקה. 3) כיתה - י"ב 4) את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד - יותר בכיוון של מתבודד, אבל יש גם גוונים של אפור. 5) מי החברים הכי טובים - היא, הוא, היא והיא. 6) מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן - טל, מכיל שנה. 7) האם אתה מאמין בפיות - קצת, אבל לא באמת 8) האם את מאמין בקוסמים - כנ"ל 9) באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות - גריפינדור כמובן.. 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך - או גריפינדור או רייבנקלו 11) איזו דמות אתה הכי אוהב - לופין
12) איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר) - הנסיך חצוי הדם 13) איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? וואו, זו התקלה. אהבתי את היי שלום יפתי / ריימונד צ'נדלר 14) האם אתה אוהב לישון - אכן 15) האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר - חלק. לאחרונה הרבה יותר 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה - תלוי. כשאין זמן שניה, בשבת אם אני קמה מוקדם זה יכול לקחת גם שעתיים 17) כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר - סביבות 20 דקות 18) מה הצבע האהוב עליך - כחול/סגול

MR SHMELLO

New member
ME TOO!!!!

1)מה אתה הכי אוהב לעשות 2)מה המקצוע האהוב עליך 3)כיתה 4)את טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד 5)מי החברים הכי טובים 6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן 7)האם אתה מאמין בפיות 8)האם את מאמין בקוסמים 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות 10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך 11)איזו דמות אתה הכי אוהב 12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר) 13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? 14)האם אתה אוהב לישון 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר 16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר 18)מה הצבע האהוב עליך 1)לנגן על גיטרה או על פסנטר 2)כימיה, פיסיקה, סוציולוגיה 3)י' 4)אני בהחלט מאוד חברמני 5)לריסה, סיזאר, אנה 6)לריסה 7)אחרי כמה כדורים! 8)לא 9)ריבלנקו 10)-"- 11)הרמיוני 12)נח"ד 13)אנה קרנינה (או איך שלא כותבים את זה)-של לב טולסטוי 14)כן 15)לא 16)10 דקות ביום טוב 17)5-6 דקות 18)אני עיוור צבעים

3SEP

New member
חחחחח,כן, טוב, סליחה, לא באתי לעשות

מזה צחוק או משהוא פשוט אני אף פעם לא שמעתי על כזה מישהוא

למעלה