Harry the Bloody
New member
נירית! יוזמה ברוכה כפרעלייך^^!
ואוו, הרבה זמן לא כתבתי פה :| 1)מה אתה הכי אוהב לעשות - לנגן בפסנתר. 2)מה המקצוע האהוב עליך - ערבית מתמטיקה ביולוגיה. 3)כיתה - אני בכיתה שלך
4)אתה טיפוס שאוהב להיות כל הזמן מוקף אנשים או מתבודד- מוקף באנשים, עפ"ר. 5)מי החברים הכי טובים - אפרת
6)מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן - עמית. 7)האם אתה מאמין בפיות - הממ לא. 8)האם את מאמין בקוסמים - כן. 9)באיזה בית בהווגורטס אתה רוצה להיות - רייבנקלו. => שוב פעם נהיה באותה כיתה
10) איזה בית בהווגורטס אתה חושב שמצנפת המיון הייתה שמה אותך=> רייבנקלו. לא יפריע לי אם היא תבחר אותי לסלית'רין (יש מצב שכן), אבל אני לא אמיץ בכלל, אז אין סיכוי לגריפינדור. 11)איזו דמות אתה הכי אוהב - הרמיוני!!
12)איזה ספר אתה הכי אוהב (מהארי פוטר) - הארי פוטר וגביע האש
13 איזה ספר שהוא לא הארי פוטר את הכי אוהב? "באין משפחה" הקטור מאלו, "רודף העפינונים" חאלד חוסיני. 14)האם אתה אוהב לישון - לא. :-\ אני אפילו שונא. 15)האם אתה זוכר את החלומות שלך בבוקר - את רובם.
16) כמה זמן לוקח לך לצאת מהמיטה - 10 דקות. 17 )כמה זמן לוקח לך להתארגן בבוקר- 5 דקות
18)מה הצבע האהוב עליך - כחול
חיחי היה כעף.. זה ממש נחמד לראות אותך כאן!
עידו.
ואוו, הרבה זמן לא כתבתי פה :| 1)מה אתה הכי אוהב לעשות - לנגן בפסנתר. 2)מה המקצוע האהוב עליך - ערבית מתמטיקה ביולוגיה. 3)כיתה - אני בכיתה שלך