הידוע בכינויו: החרא הרנדומלי שמדביק שני בדים יחד. זה חוסך המון דבק ולא משאיר סימני לכלוך כמו הגוטי, ומדביק מדויק. רק שימי לב, אם אי פעם תרצי להשתמש בזה, לקנות את ההוא שיש לו נקודות דבק קטנות כאלה ולא מעוינים, המעוינים חרא, מנסיון;;
איפה קונים? בסדקית? ואיך עובדים איתו? פשוט מגהצים מלמעלה? פשוט הגוטרמן נגמר כל כך מהר (למרות שטפו טפו הוא לא משאיר לי סימנים על הבד ומתנהג די יפה..) וזה כבר מתחיל להיות ממש יקר.
הוא מגיע שצד אחד הוא נייר והצד השני חשוף, את גוזרת את הצורה שאת רוצה, מגהצת לצד החשוף, ואז מקלפת את הנייר כמו מדבקה, מתחת יש עוד חלק דביק, ואז פשוט מגהצים את החתיכה לבד. כמו פאץ'.
הסוג הנכון הוא חזק ממש (כלומר, הנקודות ולא המעויינים!). לגבי בדי סטרץ', זה עובד כמו פליזלין: אם הבד סטרצ'י במידה סבירה זה יראה טוב, אבל אם הבד סטרצ'י מידי זה מעוות לו את הצורה.
אז אחרי סיפור עם השמלה+חוסר זמן או יכולת לעשות מחדש בגלל דלקת ממש חריפה במפרק בברך החלטתי לוותר על השמלה הלבנה של אסתר. בהתחלה חשבתי להגיע בלי קוספליי ואז אחרי כמה עידודים ושיחות החלטתי לעשות את השחורה, ולא לוותר עד הסוף ולנסות קצת להתאמץ למרות הכאבים. ואתמול התחלתי עם זה וסיימתי את המחוך, שזו הפעם הראשונה שאני תופרת אחד ועוד עם צורה כל כך מעצבנת ולא אנושית. ושמתי עצמות וזה נראה ממש מגניב ואני כל כך מתלהבת מזה וגאה בעצמי. XD וכל כך כיףףףףף עם מכונה חדשה אז מה יש?? מחוך שאני צריכה להוסיף רוכסן ואז הוא יהיה מוכן לקישוט (סרטים והמון פנינים בעיקר) קרינולינה ממש ענקית וכייפית 3> חצאית שחורה מוכנה לקישוט (כנ"ל, סרטים ופנינים) הזמנתי פאה באקספרס, גם אם היא לא תגיע בזמן יש לי גיבוי מה צריך לעשות? לקנות בדים שחסרים לי לקשט הצווארון הצלב השרוולים המאד מוזרים שגם אותם כבר תיכננתי ~סוף חפירה~