שרשור WIP!

innocence

New member
אז מה יש לך?

חצאית כבר מקודם, ועכשיו גזרתי את החלק העליון של הקיומונו, שהולך להשתנות הרבה ובסוף להיראות בערך ככה.

innocence

New member
לך=לי

לא יודעת למה כתבתי אחרת. הנה השרוולים הקצרים מדי (;__________;) בגלל שהמוכר גזר עקום... ממש ביאס אותי כל העסק, רציתי שרוולים ממש ארוכים.

innocence

New member
והגאווה כי גדולה! הפרחים!

הנה הפרח הראשון כבר מודבק על הבד *_* הוא אמנם יצא טיפה עקום, אבל כל העבודה הקשה עליהם ממש השתלמה ואני ממש מרוצה מאיך שזה נראה! עכשיו יש רק לעשות את זה גם על כל שאר הבד, לפרק את החצאית ולחבר מדש....

happy berry

New member
שנקרא פלוקP:

ושהוא מעולה לדברים האלה. ושאת חיבת לספר לי איפה קנית כי אני מחפשת שנים כברO: וזה הזמן להגיד שהפרחים נראים מצוין, ופלוק הוא בחירה מעולה.

innocence

New member
החכמתי!

אין לי מושג בכל מה שנוגע לבדים, אני פשוט הולכת לנחלה ומקווה לטוב XDD זה ממש בכניסה לנחלה, קצת אחרי המסעדה עם המרפסת הסגורה, אז שם יש. יש רק בשחור אבל, קחי בחשבון. תודה^^

innocence

New member
אה!! פתאום נזכרתי..

יש בד בשם פלוק ולווט, אבל תמיד הייתי בטוחה שזה כשיש בד רגיל (לרוב סאטני משהו) ועליו את הקטיפה הזו באיזו דוגמא...

happy berry

New member
אז הפלוק זה בעצם הבד של הדוגמאD:

מוכרים אותו כדי לעשות דוגמאות כאלה.

innocence

New member
שרוול שלם!

אומג, זה לוקח כל כך הרבה זמן וכואב לי כל הגוף:((( ומסתבר שבקצב הזה אני אצטרך לגזור עוד לפחות 4 פרחים כדי שיספיק לי.. איזה סרט. אה, וגם המווווווווווון גוטרמן.

למעלה